Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 14:33:15   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Kvality B2B služeb od UPC potvrzeny: získaly mezinárodní certifikáty ISO 9001 a ISO 27001

  Autor: PR Press UPC ČR , e-mail: upc@upc.cz Přidané: 08.11.2011


Divize UPC Business společnosti UPC, největšího domácího provozovatele digitální televize a předního poskytovatele internetových, telefonních a B2B služeb, získala v říjnu tohoto roku certifikáty řízení jakosti podle mezinárodních norem ISO 9001 a ISO 27001. První certifikát odkazuje na vysokou kvalitu poskytovaných B2B (Business to Business) služeb a na jejich vstřícnost zákazníkům.


Druhý pak na vysokou míru zajištění bezpečnosti používaných informačních a komunikačních technologií, integrity a důvěrnosti informací a zvládnutí rizik možných hrozeb způsobených zvenčí či následkem chybného lidského chování.

„Udělené certifikáty svědčí o kvalitě našich B2B služeb a o jasně definovaném systému zákaznické podpory. Obojí nám umožňuje průběžně reagovat na potřeby a požadavky jednotlivých zákazníků tak, aby byli i do budoucna plně spokojeni“, komentuje udělení mezinárodních certifikátů Václav Bartoň, generální ředitel UPC a dodává: „bezpečnostní certifikát pak potvrzuje, že číkoliv a jakákoliv data budou s UPC v bezpečí. O tom ostatně svědčí i skutečnost, že jsme první domácí společností, přes jejíž síť může probíhat on-line obchodování se státními dluhopisy.“

ISO 9001 upravuje systém řízení společnosti tak, aby dosáhla kvalitních výsledků. Upravuje rovněž oblasti, jako jsou odpovědnost managementu, management zdrojů, způsob měření, analýz či zlepšování.
ISO 27001 ISO 27001 je normou určenou pro systémy managementu bezpečnosti informací. Podporuje plnění požadavků týkajících se například ochrany osobních údajů a dalších oblastí, ve kterých je třeba zajistit bezpečnost poskytnutých informací.

S držením těchto typů mezinárodních certifikátů se výrazně zvyšuje důvěryhodnost, spolehlivost a konkurenceschopnost příslušné společnosti např. ve vztahu k zákazníkům, investorům, bankám a dalším. Certifikáty zároveň ukazují, že společnost zvládá rizika spojená s hrozbami, které se mohou objevit jak v samotných aktivitách, tak v jejím okolním či interním prostředí. Jsou výhodou při ucházení se o státní zakázky.

Více informací o společnosti UPC a o jejích B2B službách získají zájemci na www.upc.cz.


Standardy ISO jsou technické normy vydávané Mezinárodní organizací pro vývoj a sjednocení standardů se sídlem v Ženevě (International Organisation for Standardisation – ISO). Organizace byla založena v roce 1947 jako síť národních institutů pro normalizaci. Národním zástupcem v ISO za Českou republiku je Český normalizační institut. Certifikaci pro UPC provedla společnost LL-C.

UPC Česká republika, a.s. je největším českým poskytovatelem placených televizních služeb a širokopásmového vysokorychlostního internetu. Její kabelové sítě jsou v dosahu 1,332 miliónu domácností v 370 lokalitách ČR. Jednotlivé služby UPC podle údajů k 30.9 .2011 aktivně využívá 1,93 mil. zákazníků. Z toho si služby kabelové televize předplácí přes 500. 000 domácností, vysokorychlostní internet na 424 000 domácností a telefonní služby 189 000 domácností. UPC je dceřinou společností Liberty Global, Inc. (NASDAQ: LBTYA, LBTYB), divize UPC Broadband.)

Liberty Global je vedoucí mezinárodní společností provozující pokročilé obrazové, hlasové a širokopásmové internetové služby prostřednictvím kabelových sítí, čímž zpřístupňuje svým zákazníkům svět informací, komunikace a zábavy. K 30. 9. 2011 provozuje Liberty Global nejmodernější širokopásmové komunikační sítě pro 18 miliónů zákazníků ve 14 světa nacházejících se především v Evropě, dále v Chile a Austrálii. Aktivity Liberty Global také zahrnují významný obchod s programy, které provozuje její společnost Chellomedia v Evropě.


František Malina, tiskový mluvčí a ředitel PR


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
10.10.2011 • On line obchod s českými státními dluhopisy nově probíhá přes datovou síť UPC
15.08.2011 • Sportovní ČT4 má nový web
21.07.2011 • Speciální aplikace ČT24 pro iPady
11.07.2011 • Zpravodajský portál ČT24 v novém
04.05.2011 • iVysílání ČT už jen v nové verzi
02.05.2011 • ČT: Zápasy českého hokejového týmu ode dneška i na internetu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist