Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 11:20:41   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Sportovní ČT4 má nový web

  Autor: PR Press ČT , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 15.08.2011



Sportovní Čtyřka má nové internetové stránky – na adrese www.ceskatelevize.cz/ct4 nabízejí živé on-line vysílání ČT4, záznamy přenosů, videoreportáže, kompletní sportovní zpravodajství, výsledkový servis...


V pondělí 15. srpna 2011 Česká televize představila nové internetové stránky svého sportovního programu ČT4. Na adrese www.ceskatelevize.cz/ct4 je veřejnosti k dispozici jak živé vysílání Čtyřky, tak aktuální výsledky, přehledy ligových klání a tabulek jednotlivých sportovních odvětví, zprávy, videoreportáže a záznamy přenosů. Web ČT4 je postaven na podobném designu a struktuře jako před měsícem radikálně modernizovaný zpravodajský portál ČT24 na adrese www.ceskatelevize.cz/ct24.

„Sportovní web ČT4 byl posledním střípkem v modernizaci webů jednotlivých programů České televize. V lednu spuštěné nové stránky ČT, ČT1, ČT2 a videoarchivu pořadů iVysílání, doplnil portál ČT24 a nyní také ČT4,“ shrnuje ředitel Nových médií ČT Milan Fridrich a dodává: „Web ČT4 je profesionálním doplňkem respektovaného programu ČT4. Česká televize má největší profesionální tým sportovních novinářů, tradici sportovních přenosů z domácích a významných světových akcí a web nyní konečně odpovídá postavení sportovního vysílání veřejné služby ČT v české společnosti.“

Web ČT4 je na hlavní stránce rozčleněn v dlaždicovém designu na kategorie Fotbal, Hokej, Atletika, Tenis, Moto, Míčové sporty, Zimní sporty a Ostatní. V horní liště jsou ještě Basketbal, Cyklistika a Golf. Kategorie se budou měnit podle ročního období a rovněž podle síly zájmu samotných uživatelů internetových stránek ČT4 o jednotlivé sporty a disciplíny.

„Sport patří na webu mezi nejpopulárnější živá vysílání. Přenosy z MS v hokeji drtily technickou podporu silnou návštěvností a také ostatní sporty včetně skoků na lyžích nebo cyklistiky ukazují, že Česká televize musí doplňkově přinášet sportovní ČT4 s doplňkovými službami také na nových platformách. Nejen na webu, nýbrž i v mobilech a tabletech jako je iPad,“ komentuje Milan Fridrich.

Jelikož sport přináší nejen dramatické okamžiky ale také zábavu, součástí nového webu ČT4 je rubrika Nej videa se zajímavými momenty kteréhokoliv klání. Diváci – uživatelé webu mají také možnost zasílat vlastní videa, ať už z regionálních sportovních událostí nebo světových akcí, do rubriky Váš sportovní zážitek. Prostřednictvím rubriky Pořady ČT4 je web propojen s on-line videoarchivem iVysílání, kde lze sledovat ze záznamu vybrané sportovní pořady. Nechybí ani Výsledky a speciály, kde jsou data ke Gambrinus lize, Lize mistrů, Evropské lize, zprávy k Euru 2012, Olympiádě 2012 nebo MS v Atletice a postupně i k dalším akcím. Samozřejmostí je napojení webu na sociální sítě Twitter a Facebook i aktivní komunikace s diváky těmito novými komunikačními cestami.

Nová média ČT chystají k brzkému spuštění speciální aplikaci ČT4 pro iPady. Aplikaci vycházející z nového webu ČT4 sponzoruje sázková kancelář Fortuna a měla by být spuštěna do konce srpna.

V oblasti internetové komunikace České televize se divize Nová média ČT nyní zaměří na vytvoření korporatních stránek Televizního studia Brno a Televizního studia Ostrava, aby se posílila informovat o činnosti v oblasti tvorby pořadů, seriálů, filmů nebo regionální publicistiky a zpravodajství v těchto dvou studiích ČT. Nové stránky brněnského a ostravského studia budou spuštěny na přelomu října a listopadu. „Studia v Brně a Ostravě jsou historickým pilířem vysílání České televize stejně jako to v Praze a musí dostat jasnou identitu na webu. Je nutné moderní cestou a reprezentativně ukázat, čím přispívají k rozvoji televizní i obecné kultury v České republice," říká ředitel Nových médií ČT Milan Fridrich.


Štěpán Janda, Tiskový útvar ČT


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.07.2011 • Speciální aplikace ČT24 pro iPady
11.07.2011 • Zpravodajský portál ČT24 v novém
04.05.2011 • iVysílání ČT už jen v nové verzi
02.05.2011 • ČT: Zápasy českého hokejového týmu ode dneška i na internetu
11.04.2011 • UPC otevírá nové datové centrum
22.07.2010 • SES ASTRA zařadila Maďarsko mezi země s dostupnou službou ASTRA2Connect

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist