Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 05:17:34   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

SES ASTRA zařadila Maďarsko mezi země s dostupnou službou ASTRA2Connect

  Autor: PR Press SES ASTRA/PRAM , e-mail: info@ses-astra.com Přidané: 22.07.2010


Společnost SES ASTRA, součást satelitní společnosti SES (kód na burzách Euronext Paris a Luxembourg Stock Exchange: SESG), dnes oznámila uzavření dohody s maďarským poskytovatelem IT služeb, společností RG Networks, o prodeji satelitního vysokorychlostního internetového připojení ASTRA2Connect pro firemní i soukromé zákazníky na území Maďarska.

RG Networks je pobočkou maďarské IT společnosti RG Hungary, která poskytuje technologie bezdrátového přenosu dat. Po rozšíření portfolia služeb o ASTRA2Connect bude tato společnost moci zvýšit dostupnost svých služeb připojení v rámci celého Maďarska. RG Networks bude prodávat službu ASTRA2Connect pod označením vannet. Od dnešního dne se bude tato služba nabízet firemním zákazníkům přímo, zatímco na domácnosti se budou obracet místní prodejci.

„Ve společnosti RG Networks jsme našli ideálního partnera k prodeji služby ASTRA2Connect v Maďarsku,“ uvedl Norbert Willems, ředitel společnosti ASTRA Broadband Services, která je pobočkou SES ASTRA pro oblast vysokorychlostního internetu. „Jsme velice pyšní na úspěch našich technologií v Evropě i mimo ni. Levné vysokorychlostní připojení pomocí satelitu stále nabývá na významu, nejen pro domácnosti, ale i pro firmy podnikající ve venkovských oblastech. Je skvělé pozorovat, jak RG Networks přispívá k překlenutí „digitální propasti“ v Maďarsku.”

„Velice nás těší, že můžeme zákazníkům ve venkovských oblastech Maďarska nabídnout tak skvělé řešení,“ uvedl Szabolcs Lengvarszky, ředitel společnosti RG Networks. „Tato technologie skýtá pro zákazníky v mimoměstských oblastech ohromný potenciál. Jsme si jisti tím, že o výhodách technologie ASTRA2Connect přesvědčíme i firemní zákazníky, kteří se musejí spolehnout na stabilní bezdrátové připojení.“

ASTRA2Connect má dnes více než 60 tisíc koncových uživatelů, a představuje tak největší vysokorychlostní síť v Evropě založenou na satelitech. ASTRA2Connect nabízí non-stop obousměrný vysokorychlostní přístup k internetu za paušální poplatek, a tak je okamžitě dostupná ve všech oblastech pokrytých signálem z družice. Službu ASTRA2Connect nabízejí velkoobchodníci i poskytovatelé připojení k internetu, kteří oslovují domácnosti, podniky a přímořské trhy v Evropě, Africe a na Středním východě.


O společnosti SES ASTRA, www.ses-astra.com

SES ASTRA představuje přední satelitní systém DTH (Direct-to-Home) v Evropě. Flotila dnes zahrnuje celkem 16 družic. Celá soustava satelitů dnes zajišťuje služby více než 125 milionům domácností se satelitním přijímačem nebo kabelovým připojením. Celkem přenáší bezmála 2600 digitálních televizních
a rozhlasových kanálů. SES ASTRA dále prostřednictvím svých satelitů poskytuje multimediální, internetové
a telekomunikační služby podnikům, vládním organizacím a úřadům. Satelity ASTRA dnes tvoří základ nejdůležitější platformy HDTV vysílání pro přední evropské vysílací společnosti – ty prostřednictvím hlavní orbitální pozice přenášejí více než 130 programů v kvalitě HD (High Definition). Družice ASTRA pracují na orbitálních pozicích 19,2° východní délky, 28,2° vých., 23,5° vých., 5° vých. a 31,5° východně.


O společnosti SES

Skupina SES (pařížská a lucemburská burza Euronext: SESG) stoprocentně vlastní přední poskytovatele satelitního vysílání SES ASTRA a SES WORLD SKIES a drží podíly v kanadské firmě Ciel, mexické firmě QuetzSat a strategický podíl v nově vzniklé firmě O3b Networks, která se zaměřuje na satelitní infrastrukturu. Skupina SES dodává špičková řešení satelitní komunikace prostřednictvím flotily 44 satelitů. Další informace: www.ses.com


O společnosti RG Networks

RG Networks je pobočkou renomovaného poskytovatele IT služeb RG Hungary. Nyní je specializovaným prodejcem služeb vysokorychlostního připojení ASTRA2Connect společnosti SES ASTRA. Firma pokrývá široké spektrum služeb na maďarském IT trhu, jako např. poskytování technologií IT, vývoj hardwaru a softwaru, systémy bezdrátového sledování a zabezpečení, stejně tak jako online marketing, webový design a služby webového vývoje.


Adrian Gumulák, ASTRA Central Eastern Europe
Marek Němec, PRAM Consulting



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
10.06.2010 • ČT spouští nový internetový server sportzive.cz
01.06.2010 • ASTRA2Connect – nové tarify a akční cena kompletu
19.03.2010 • Satelitná Magio televízia už aj na Lomnickom štíte [ 4 ]
08.10.2009 • Službu ASTRA2Connect již používá více než 50 000 uživatelů
27.07.2009 • ASTRA2Connect – Satelitní širokopásmový internet je osvědčený způsob, jak se zbavit tzv. „bílých míst“
29.05.2009 • Internet všude, kde ho potřebujete [ 1 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist