Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 05:37:22   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Službu ASTRA2Connect již používá více než 50 000 uživatelů

  Autor: PR Press SES Astra/PRAM , e-mail: info@ses-astra.com Přidané: 08.10.2009


Společnost SES ASTRA z holdingu SES (Euronext Paris a Luxembourg Stock Exchange: SESG), dnes oznámila, že její interaktivní službu vysokorychlostního satelitního připojení k internetu – ASTRA2Connect – nyní využívá více než 50 000 uživatelů; jedná se o nový významný mezník v úspěšném rozvoji této služby.


Společnost rovněž představila nové balíčky služeb, které významně zvyšují rychlosti této služby – rychlost downloadu až 4,096 kbit/s a rychlost uploadu až 360 kbit/s. Díky rozšířené nabídce si zákazníci mohou vybrat z celé řady flexibilních balíčků služeb, které splní jejich požadavky na vysokorychlostní přístup k internetu a vysokou kvalitu internetové telefonie (VoIP).

Rozšířená služba ASTRA2Connect zahrnuje balíčky s rychlostí downloadu od 256 kbit/s po 4,096 kbit/s a nabízí koncovým uživatelům připojení k internetu s neomezeným objemem stahovaných dat. Rozšířená služba rovněž nabízí balíčky s fixním množstvím stahovaných dat (2 – 4 GB měsíčně) a speciální balíček pro firmy nabízející vyšší rychlost uploadu (až 360 kbit/s) a pokročilou internetovou telefonii.

Inovativní satelitní technologie pro připojení k internetu ASTRA2Connect byla uvedena do provozu v roce 2007 a nabízí vysoce spolehlivý a trvale dostupný vysokorychlostní přístup k internetu, zejména v oblastech s omezenou dostupností pozemních vysokorychlostních sítí nebo absencí těchto sítí. Zařízení, které je nutné instalovat u zákazníka – modem a satelitní anténu – lze pořídit za nízkou cenu a je dodáváno se sadou ke snadné vlastní instalaci uživatelem. O nabízenou službu ATRA2Connect je na trhu velký zájem a služba je nyní dostupná ve 14 zemích po celé Evropě. V nedávné době byla služba rozšířena do Afriky a je nabízena v 10 zemích střední a východní Afriky.

Služba ASTRA2Connect je nabízena domácnostem prostřednictvím velkoobchodníků a poskytovatelů internetových služeb. Společnost SES ASTRA dále nabízí technologii k firemním aplikacím využívajícím satelitní připojení s nízkými provozními náklady. V Česku a na Slovensku se služba ASTRA2Connect nabízí prostřednictvím satelitní platformy Skylink.

„Nová nabídka balíčků služeb s různými rychlostmi a datovými limity reaguje na zvýšenou poptávku trhu po vysoce flexibilní službě. Nová nabídka činí službu ASTRA2Connect ještě zajímavější a představuje optimální řešení splňující požadavky koncových uživatelů,“ uvedl Norbert Willems, generální ředitel společnosti ASTRA Broadband Services. „Služba ASTRA2Connect šetří náklady a je plně srovnatelná s pozemními sítěmi nabízejícími připojení k internetu; jedná se o ideální řešení pro domácnosti, které se nachází v regionech s omezeným vysokorychlostním připojením k internetu.“


Adrian Gumulák, ASTRA Central Eastern Europe
Marek Němec, PRAM Consulting s.r.o.



O společnosti SES ASTRA, www.ses-astra.com

SES ASTRA představuje přední satelitní systém DTH (Direct-to-Home) v Evropě. Flotila dnes zahrnuje 13 družic ASTRA a dvě družice SIRIUS. Celá soustava satelitů dnes zajišťuje služby více než 122 milionům domácností se satelitním přijímačem nebo kabelovým připojením. Celkem přenáší bezmála 2500 analogových i digitálních televizních a rozhlasových kanálů. SES ASTRA dále prostřednictvím svých satelitů poskytuje multimediální, internetové a telekomunikační služby podnikům, vládním organizacím a úřadům. Satelity ASTRA a SIRIUS dnes tvoří základ nejdůležitější platformy HDTV vysílání pro přední evropské vysílací společnosti – ty prostřednictvím hlavní orbitální pozice přenášejí více než 80 kanálů v kvalitě HD (High Definition). Družice ASTRA a SIRIUS pracují na orbitálních pozicích 19,2° východní délky, 28,2° vých., 23,5° vých., 5° vých. a 31,5° východně.

SES ASTRA je součástí satelitní společnosti SES (kód na burzách Euronext Paris a Luxembourg Stock Exchange: SESG). SES vlastní SES ASTRA, SES WORLD SKIES, má 90% podíl v SES SIRIUS a dále vlastní strategický podíl ve společnostech Ciel (Kanada) a Quetzsat (Mexiko). SES nabízí satelitní služby vynikající kvality prostřednictvím své flotily 40 družic rozmístěných na 26 orbitálních pozicích kolem celé zeměkoule. Další informace o společnosti SES najdete na stránkách: www.ses.com


PR Press SES Astra, PRAM, 8. 10. 2009


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
27.07.2009 • ASTRA2Connect – Satelitní širokopásmový internet je osvědčený způsob, jak se zbavit tzv. „bílých míst“
29.05.2009 • Internet všude, kde ho potřebujete [ 1 ]
27.05.2009 • Společnosti SES ASTRA a EUROSAT podepisují dohodu o spolupráci využívat služeb ASTRA2Connect s britskou asociací CLA [ 1 ]
16.04.2009 • SES ASTRA rozšiřuje nabídku obousměrného vysokorychlostního připojení k internetu ve střední a východní Evropě [ 1 ]
12.09.2008 • SES ASTRA vytvořila novou společnost pro širokopásmové aktivity
11.08.2008 • Streaming LOH v Pekingu [ 3 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist