Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 12:20:05   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Z domova | Články
 

Manažerský tým generálního ředitele ČT je kompletní

  Autor: PR Press ČT , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 01.12.2011


Generální ředitel České televize Petr Dvořák na tiskové konferenci oznámil jména manažerů, kteří doplní jeho tým. Ve funkcích potvrdil ředitele výroby Václava Myslíka a ředitele techniky Rudolfa Popa. Novým ředitelem Obchodu a marketingu bude Jan Svoboda, novou ředitelkou Vývoje nových pořadů a formátů Jana Kasalová a manažerkou Vnitřní a vnější komunikace Daniela Němcová. Dosavadní manažer pro digitalizaci Pavel Hanuš se stane vedoucím Projektové kanceláře.


Generální ředitel České televize Petr Dvořák dnes přestavil svůj doplněný manažerský tým, který začne řídit Českou televizi od 1. ledna 2012. „Splnil jsem to, co jsem v rámci svého kandidátského projektu slíbil při volbě generálního ředitele Radě ČT. Složil jsem tým z lidí zevnitř, doplněný o nové manažerské osobnosti,“ řekl Petr Dvořák. V nových či staronových funkcích začnou od 1. ledna 2012 pracovat:

Václav Myslík pokračuje ve funkci ředitele výroby. V České televizi začal pracovat v roce 1992 jako asistent vedoucího produkce. Přes funkci zástupce a posléze vedoucího produkce se vypracoval až na současnou pozici ředitele výroby, kterou zastává od roku 2004.

Rudolf Pop je nejzkušenějším manažerem v ČT. V České a dříve Československé televizi působí již 40 let. Začínal jako televizní technik a po funkcích vedoucí provozu přenosové techniky, hlavního inženýra ČT a dalších se v roce 2004 stal ředitelem techniky.

Jana Kasalová má za sebou bohaté zkušenosti v mediální sféře. Pracovala jako novinářka pro týdeník Reflex, deník MF Dnes, později jako scenáristka a dramaturgyně pro TV Nova. Od roku 1998 působila v TV Prima postupně jako šéfredaktorka publicistiky, programová ředitelka a ředitelka vlastní výroby. V roce 2003 byla finalistkou výběrového řízení na post generálního ředitele ČT. Nyní nastupuje do funkce ředitelky Vývoje nových pořadů a formátů.

Jan Svoboda je zkušeným manažerem v oblasti obchodu a marketingu. V roce 1998 založil a později vedl jako výkonný ředitel marketingovou a reklamní agenturu 3F Creative. V roce 2002 se stal ředitelem pro obchodní rozvoj a marketing ve společnosti S&T Česká republika. Televizní zkušenosti sbíral jako marketingový ředitel TV Prima od roku 2005. Obdobnou funkci zastával od roku 2007 i v pražském dopravním podniku. Ve výběrovém řízení na generálního ředitele ČT v roce 2011 byl jedním z pěti finalistů. Nyní nastupuje do pozice ředitele Obchodu a marketingu.

Daniela Němcová je odbornicí na problematiku komunikace. Zkušenosti získávala v reklamní agentuře Kaspen a od roku 2006 na pozici manažerky komunikace a tiskové mluvčí ČSA. Nyní nastupuje na post manažerky Vnitřní a vnější komunikace.

Pavel Hanuš byl jedním z hlavních strůjců úspěšného přechodu České televize z analogového na digitální vysílání, na kterém se podílel v pozici vedoucího projektu digitalizace. V novém týmu bude zastávat pozici vedoucího Projektové kanceláře.


Ladislav Šticha, tiskový mluvčí ČT


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.12.2011 • RTVS podpísala s bývalým mediátorom STV dohodu o urovnaní
29.11.2011 • Společnost CET 21 spol. s r.o. podala návrh na zápis fúze se svými dceřinými společnostmi do obchodního rejstříku
23.11.2011 • Údajné rozhodnutí ATO o výběru vítěze tendru na měření sledovanosti v letech 2013 až 2017 je protiprávní
21.11.2011 • Jan Andruško dnes v souladu s předchozí dohodou předal funkci prezidenta ATO do rukou Marka Singera
17.11.2011 • RTVS: Českí poslanci sa zaujímali o fungovanie spojeného verejnoprávneho média
13.11.2011 • Česká televize má nové weby regionálních studií Brno a Ostrava

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist