Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 06.05.2024 - 07:32:13   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nenechte si ujít v lednu na Travel Channel

  Autor: Redakce satCentrum/Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 19.12.2011


Z nepřeberného množství příležitostí představuje Travel Channel v lednu nespočet skutečně radostných cestovatelských dokumentů. Etik požitkář ukazuje, že obětováním i krátkého času vaší dovolené k pomoci druhým můžete ostatním přinést opravdu velmi mnoho. Nenechte si ujít Se slavnými za realitou cestujte s Cameron Diaz do And v Peru, kde mladý lékař Puma Singona z kmene Quechua udržuje dávné znalosti a moudrost lidí stále naživu. Manuel Herrero se registruje k dalším celosvětovým hrám a vydává se zapojit v další řadě seriálu Sportu na stopě. Můžete se těšit i v roce 2012 na nové premiérové dokumenty Jeďte dnes a Na palubě. Nový rok, nové destinace vám přiblíží celý svět možností a snad i příležitostí, jak přeměnit některé vysněné zázraky ve skutečnost. Sledujte Skandinávský týden, protože Skandinávie opravdu stojí za to.



Dokumentární seriály:

Etik požitkář

Stejně jako většina lidí, i Bob Kelly miluje dovolenou, ale, s ohledem na to, jaký dopad cestovní ruch může mít, snaží se najít rovnováhu s vlastní karmou. A tak se Bob stává etikem požitkářem; stále je schopen užívat si slasti nabídky, ale také rád a dobrovolně pomůže tam, kde je třeba. Své cestování zahajuje na Maltě, dobře zavedeném a oblíbeném turistickém místě, užívá si čas na pláži předtím, než dobrovolně pomáhá sbírat odpadky a stráví den těžkou prací v místní svatyni ptáků. Mezitím si v Namibii vychutnává okouzlující divočinu dříve než vypomáhá v místní mateřské školce a podává oběd pětadvaceti vděčným dětem. Ekvádor by mohl být považován za destinaci, kde se na etiku cestování zapomíná. Zde se Bob setkává se členy Amazonské obranné koalice a prošetřuje dopad ropné skvrny v oblasti. Nakonec se Bob chopí nelehké výzvy najít způsob, jak být etický v Las Vegas; městě, které je synonymem požitkářství. Bob nachází řešení a nabízí své služby, stát se na jeden den dobrovolníkem u mezinárodní organizace Člověk v tísni, která staví nízkonákladové bydlení pro potřebné. Etik požitkář ukazuje, že obětováním i krátkého času vaší dovolené k pomoci druhým můžete ostatním přinést opravdu velmi mnoho.

Každou neděli od 8. ledna ve 20:00 hodin


Se slavnými za realitou

Sol Guys doprovází hosty z řad celebrit na úžasná dobrodružství kolem světa, aby ve spojení s mladými vůdci, kteří pod vlivem extrémních okolností uskutečňují pozitivní změny ve svých komunitách. Daleko od záře Hollywood Boulevardu riskuje Joaquin Phoenix a vydává se hluboko do Amazonie za setkáním s kmenem Yawanaw a jejich inspirativním 26letým vůdcem Tashka Yawanawa. Cameron Diaz cestuje do And v Peru, kde mladý lékař Puma Singona z kmene Quechua udržuje dávné znalosti a moudrost lidí stále naživu. Mezinárodní rapová hvězda a herec Mos Def cestuje do Brazílie, aby viděl neznámé město Bohů na vlastní oči a setkal se s rapovým umělcem MV Billem, který bojuje proti násilí mládeže favelas. Jedna z předních hollywoodských ženských hvězd Eva Mendez navštěvuje Solovo vlastní rodné město Vancouver, aby se podívala, čeho dosáhla vůdkyně komunity Liz Evans, když vnesla důstojnost do života lidí žijících v nejchudší okrajové východní části města. Výjimečně zůstaly celebrity v zákulisí, tak aby si obvykle anonymní, ale velmi inspirativní vůdci komunity užili svou chvilku slávy a záři reflektorů.

Každý čtvrtek od 19. ledna v 21:00 hodin


Sportu na stopě

Manuel Herrero se registruje k dalším celosvětovým hrám a vydává se zapojit v další řadě seriálu Sportu na stopě. Sportovní pomsta by byl možná lépe odpovídající titul, neboť Manuel se musí poprat s nejrůznějšími situacemi, jak zvládnou všechny ty nelehké výzvy. Manuel svou výpravu zahajuje “Velkým etiopským během', závodem, který sdružuje desítky tisíc Etiopanů. Pak zkouší Donga, primitivní formu šermu, který je nezapomenutelnou směsicí prachu, řízené anarchie a totální rvačky. S bolestmi končetin míří do Japonska, kde vystavuje své tělo další bitvě ve škole zápasníků sumo. Po cestě do Turecka se Manuel namaže olivovým olejem a dá se do zápasu se zápasníky v Edirne. Mezitím na Madagaskaru je ragby hrou, kde chrastí kosti, zajdeme také na gaelský fotbal v Irsku a půjde o život při bojovém umění Pencak Silat v Indonésii. Manuel se nikdy nevyhýbá žádné výzvě. Doufejme, že tento chlapík má dobré pojištění.

Každé úterý od 31. ledna v 21:00 hodin



Premiéry:

Na palubě

Cheryl Baker podává zprávu z paluby lodi Norwegian Jade, kde je usilovně testována její vůle a kalorický příspěvek. Gareth Davis je na cestě na panství Hraběte Monte Crista v Marseille a Jonathan Beaumont představuje letošní pokrok na plavební show v Birminghamu.

Premiéra 4. ledna v 19:30 hodin


Jeďte dnes

Tento měsíc se v Jeďte dnes podíváme na speciál Světového veletrhu cestování. Gareth Davis podává zprávu z každoroční londýnské přehlídky cestovního ruchu. Gareth studuje nejžhavější novinky a rozvoj světového cestovního ruchu a zjišťuje, na co se můžeme těšit v roce 2012.

Premiéra v pondělí 2. ledna v 19:30 hodin


Nový rok, nové destinace

Z nepřeberného množství příležitostí představuje Travel Channel nespočet skutečně radostných cestovatelských dokumentů nabízejících inspiraci těm, kteří plánují v roce 2012 podniknout výlet do ciziny. Ať už plánujete navštívit známá atraktivní místa nebo podniknout dobrodružství svého života, Travel Channel přináší bohatou nabídku pro nebojácné cestovatele. Dovolte tedy Travel Channelu, aby vám v lednu přiblížil celý svět možností a snad i příležitostí, jak přeměnit některé vysněné zázraky ve skutečnost.

Každou sobotu a neděli od 10:00 do 23:00 hodin


Skandinávský týden

Travel Channel v lednu směřuje na sever, aby představil některé skvosty Skandinávie. Poté, co se lodí vypravíme prohlédnout si polární záři, je čas na ochutnávku kulinářských delikates Kaleidoskopu jídla a pití. Julian Hanton a Varun Sharma demonstrují protikladné stránky cestovního rozpočtu, kdy si Varun vychutnává Spolehlivý luxus cestování, zatímco Julian se snaží přežít týden se 100$ na cestě Třetí třídou. Připojte se v lednu k Travel Channel a sledujte, že Skandinávie opravdu stojí za to.

Od pondělí 30. ledna do neděle 5. února vždy v 19:00 hodin



Placený dokumentárně cestovatelský kanál:

Travel Channel vysílá ve všech klíčových platformách na českém a slovenském trhu (UPC, Digi TV, Telefonica O2, Orange Slovakia, Magio TV), na satelitu Sirius 4 na orbitální pozici 4,8 st. východně,

Travel Channel HD pak naladíme na Astře 23,5 st. východně v satelitní platformě Skylink a T-Mobile Televize.

Oficiální stránka Travel Channel: www.travelchanneltv.cz.

Úplné měsíční programové přehledy a tipy Travel Channel (i Travel Channel HD) si můžete také stáhnout na www.channels.cz v sekci TV programy a na satCentrum v sekci TV program.

Najdete nás také na Facebooku!.


S využitím podkladů Markéty Marešové, PR Channels, připravila redakce satCentrum, 19. 12. 2011


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.12.2011 • Sportovec roku 2011 – prestižní anketa 21. prosince
16.12.2011 • Nový vánoční speciál Jamieho Olivera o víkendu na TV Paprika
16.12.2011 • Morgan Freeman v pořadu Zvědavost z dílny Discovery Channel
16.12.2011 • Rok 2012 u vás DOMA s reality show, kinohitmi a seriálovými novinkami
15.12.2011 • Nova Cinema uvede legendární reality show Amazing Race: O milion kolem světa!
15.12.2011 • ČT získala přednostní vysílací práva na další tři ročníky Evropské ligy UEFA

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist