Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 23:43:24   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Softwarové novinky | Články
 

Topfun spustil PAY TV, aplikace pro mobilní telefony, svůj TV kanál a mnoho dalších služeb

  Autor: PR Press Topfun Media , e-mail: info@topfun.tv Přidané: 19.01.2012



Společnost Topfun Media, a.s., ve spolupráci se společností Samsung a dalšími partnery pořádala tiskovou konferenci na téma spuštění nových služeb společnosti Topfun Media v sálu Gold Class multikina CineStar v Praze – Anděl dne 18. 01. 2012.


Na tiskové konferenci, vedle svých obchodních partnerů, Topfun představil svou novou službu Live Pay TV, která je k dispozici ve všech platformách Topfun – tedy na webových stránkách www.topfun.tv, widgetu Smart TV a na mobilních přístrojích s operačním systémem Android a iOS. Topfun zařadil do nabídky k této službě výběr těch nejlepších TV kanálů s filmovou, hudební, sportovní, dětskou, dokumentární a erotickou tématikou.

Mezi prvními kanály, které Topfun představil, je například vysílání pro nejmenší diváky – TV stanice Duck TV. V programové nabídce nechybí kolekce TV stanic služby Filmbox Live, která zahrnuje kanály Filmbox extra, Filmbox Plus, Filmbox HD, Filmbox Family, Fightbox a Erox. Dalším partnerem je například CS film/ CS mini, Fashion TV a Film Europe.

Další novinkou, která byla představena, je nová tarifní služba Topfun Nonstop s měsíčním poplatkem 189 Kč. Uživatelům Topfunu se tak rozšiřují možnosti o neomezený přístup ke stovkám filmů z produkce studií Hollywood Classic Entertainment, SPI International, Ateliéry Bonton Zlín a dalších se stovkami filmů ve své nabídce.

Společnost SPI International, partner Topfunu, představila své 2 nové TV kanály FightBox a Erox. Topfun odhalil novou satelitní televizní stanicí TopfunTV vysílaná družicí Astra 23.5E, dostupnou pro 2.2mil domácností v České republice a na Slovensku. Programová nabídka promo kanálu Topfun bude složena z filmových trailerů, bonusových materiálů k filmům, filmy o filmu, nezveřejněné filmové záběry, představení služeb Topfun a partnerů, upoutávek do kin, self-promo videí – s vysílacím schématem 24/7.


O společnosti Topfun Media

Společnost Topfun Media a.s. je provozovatelem největší internetové videopůjčovny působící v České republice a Slovenské republice. Topfun si klade za cíl nabídnout svým zákazníkům co nejširší škálu filmů všech filmových studií a distributorů. Topfun je nejdéle působící videopůjčovnou na tomto teritoriu. Služba odstartovala 15.6.2006 a za to dobu Topfun navázal strategická partnerství se 7 IPTV partnery, webovými portály, TV společnostmi a filmovými studii. Svůj obsah nyní dodává na Topfun 450 poskytovatelů z řad distributorů, producentů a filmových studií jako jsou například Universal Pictures a Warner Bros. Topfun nabízí své služby prostřednictvím webu, IPTV sítí a nyní nově i na službě Smart TV společnosti Samsung. Jako první služba VOD v ČR a SK nabídla svým zákazníkům již v roce 2010 3D obsah.


O společnosti Samsung

Samsung je jediným provozovatelem Smart TV Topfun videopůjčovny se svými Plasma, LCD a LED televizními přijímači. Jako jediný v ČR a na Slovensku má v nabídce i Smart TV 3D vysílání z narůstající nabídky 3D pořadů Topfun Media.


Radek Přikryl, Topfun Media a.s., Sales Director / Member of the Board, 18. 1. 2012


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
06.01.2012 • Porucha tp. 12,525 v uplinku v Praze na Kavčích horách [ 2 ]
04.01.2012 • Skylink – VÝMĚNA karet s bonusem prodloužena
12.12.2011 • SMS ochutnávka programu Film Europe Channel [ 8 ]
08.12.2011 • Nová média ČT získala ocenění Vizionář 2011 za multimediální strategii
03.12.2011 • Topfun rozšiřuje dostupnost svých služeb na satelitním přijímači Humax [ 1 ]
02.12.2011 • Topfun spojuje síly se společností SPI Internetional za účelem rozšíření své nabídky v České republice

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist