Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 16:45:00   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Legendární SuperBowl letos s Madonnou živě a exkluzivně na Sport1

  Autor: PR Press Chello CE , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 02.02.2012


Víc než 150 milionů diváků na celém světě bude sledovat obří sportovní a zábavní show s názvem SuperBowl. Naživo a s českým komentářem ho uvidí i tuzemští fanoušci amerického fotbalu a zpěvačky Madonny, a to v pondělí 6. února v 0.30 hod. exkluzivně na stanici Sport1. V duelu roku proti sobě nastoupí New England Patriots a New York Giants, čímž zopakují dramatický souboj z finále NFL v roce 2008.


Vítězný klub aktuální sezóny pozdvihne slavnou Lombardiho trofej už počtvrté v historii. Šestačtyřicátý SuperBowl zpestří poločasové vystoupení zpěvačky Madonny, která podle spekulací zahraničních médií představí ve světové premiéře novinku z chystaného alba. Placenou kabelovou a satelitní televizi Sport1 provozuje společnost Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc. Reklamní čas prodává agentura Atmedia.

Diváky čeká úchvatný souboj tradičních sportovních rivalů z východního pobřeží – New Yorku a Bostonu. SuperBowl bude plný emocí včetně touhy po odplatě, neboť oba celky si zopakují střet z nesmlouvavého finále ročníku 2007/2008. „Jakkoli byli tehdejšími favority Patrioti, kteří vyhráli všechny soutěžní zápasy v sezóně, newyorští Obři dokázali svého rivala porazit v nejdůležitějším utkání sezóny 17:14,“ říká komentátor SportTV a expert na americký fotbal Martin Hamza. Motivace k výhře je pochopitelně na obou stranách, neboť tyto dva aktuálně nejlepší celky NFL získaly slavnou trofej už třikrát. Letošní jednička se s počtem vítězství v superfinále dotáhne na legendární tým Green Bay Packers.

Ještě před deseti lety patřil New England mezi kluby ve spodní části tabulky. „To se změnilo s příchodem nového majitele, díky němuž a novému trenérovi Billu Bellichickovi se Patrioti rychle dostali mezi špičku NFL,“ odhaluje tajemství úspěchu jednoho z finalistů Hamza.

Obři půjdou do zápasu s jasným úkolem – zastavit věhlasného quarterbacka Patriotů Toma Bradyho, jehož rozehrávky stojí za mimořádně úspěšným útokem celého týmu. Bude to pro Obry složité, neboť New England mají za sebou celkově skvělou sezónu, zatímco výkony newyorských byly doslova jako na houpačce. Naštěstí tým v čele s rozehrávačem Eli Manningem chytil formu v tu pravou chvíli.

Šestačtyřicátý SuperBowl začíná naživo na Sport1 v pondělí 6. února půl hodiny po půlnoci.


Více o stanici SPORT1

SPORT1 je program určený všem sportovním fanouškům. Exkluzivně přináší ty největší světové sportovní události, primárně fotbal a hokej coby divácky nejatraktivnější sporty. Co konkrétně lze na programu SPORT1 sledovat? První španělskou ligu (La Liga), druhou španělskou ligu (Liga Adelante), první holandskou ligu (Eredivisie), první skotskou ligu (Scottish Premier League), Pohár anglické ligy (Carling Cup), Anglický superpohár (English Super Cup), Německý pohár (DFB-Pokal), zápasy hokejového celku Lev Poprad v Kontinentální lize (KHL), první španělskou ligu házené mužů, NFL – americký fotbal, basketbalovou NBA, volejbal, házenou, poker atd. Na své si přijdou i milovníci ostatních atraktivních sportů, jako jsou tenis, ragby, golf, box a další. Vysílá ve formátu 16:9.


Společnost Chello Central Europe

Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy. Chello Central Europe je podnikatelskou jednotkou v rámci skupiny Chellomedia – přední mezinárodní mediální společnosti a evropské obsahové divize společnosti Liberty Global, Inc. Současné portfolio Chello Central Europe v Česku a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2, SportM, Minimax (pro děti), Spektrum (dokumenty), TV Paprika (gastronomie), Spektrum Home (bydlení) a společný podnik s MGM (filmy). Kromě tematických kanálů společnost dále provozuje firmu Atmedia se sídlem v Polsku, zajišťující prodej reklamních časů. Aktuálně působí také v Česku a v Maďarsku.
Vedle toho Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tematických stanic a televizních společností, mj. Fine Living Network (FLN), Zone Romantica, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, History, Hustler TV, Daring!TV nebo Bloomberg.


Jakub Švestka, PR Manager, Chello Central Europe s.r.o.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.02.2012 • Fotbal na NOVA Sport v únoru 2012
31.01.2012 • Český seriál vybrán pro celosvětové vysílání dětské televize JimJam, uvidíme ho i u nás
27.01.2012 • Objevujte v únoru přírodu na Nat Geo Wild
26.01.2012 • Souboj Gigantů ozdobí 4. kolo FA Cupu
26.01.2012 • NHL - All Star Game na NOVA Sport
26.01.2012 • Hokej na NOVA Sport v únoru 2012

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist