Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 11:42:53   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Bořiči mýtů Adam Savage a Jamie Hyneman produkují pro Discovery Channel soutěž NESPOUTANÁ REAKCE (UNCHAINED REACTION)

  Autor: PR Press Ewing PR , e-mail: info@discovery-europe.com Přidané: 16.02.2012



Nová soutěž proti sobě staví různorodé týmy, jejichž úkolem je sestavit neuvěřitelné řetězové reakce. Soutěž bude premiérově vysílat Discovery Channel v polovině roku 2012



Discovery Channel představuje NESPOUTANOU REAKCI, nový soutěžní seriál, jehož výkonnými producenty jsou Adam Savage a Jamie Hyneman, známí ze seriálu BOŘIČI MÝTŮ. Oba producenti jsou zároveň porotci v šestidílné soutěži. Stojí v ní proti sobě dva týmy složené z hráčů různých profesí, jejichž úkolem je připravit řetězovou reakci. Nebudou však stavět řádky dominových kostek, ale musí zapojit své dovednosti, vynalézavost a vtip a vytvořit velmi rozsáhlé sestavy. Premiéra pořadu NESPOUTANÁ REAKCE na kanálu Discovery Channel je plánovaná v červnu 2012.

Dva týmy sestavené z umělců, raketových inženýrů, odborníků na animatroniku, techniků i zcela obyčejných lidí každý týden obdrží identické nástroje a materiál a budou mít pět dní na to, aby sestavili sadu mechanismů na zadané téma. Přetlakovaný papiňák, který díky jemné mechanice poslouží jako pyrotechnika a způsobí masivní destrukci? Vytvoření kyvadla z lednice? To vše je zcela možné v NESPOUTANÉ REAKCI. Katapulty? Létající talíře? Gilotiny? Cokoliv se hodí jako spouštěč dalšího článku řetězové reakce.

K vítězství v NESPOUTANÉ REAKCI bude nutná týmová spolupráce a nekonvenční myšlení. Soutěžní týmy se utkají o to, kdo v krátkém čase dokáže sestavit nejzajímavější mechanismy. Každý týden Jamie a Adam pozvou jednoho hosta jako dalšího rozhodčího a společně rozhodou, který tým je nejvíce zaujal vynalézavostí, energií a působivou podívanou.

„Duch NESPOUTANÉ REAKCE spočívá v průniku umění, techniky a týmové spolupráce, v oslavě všech jmenovaných komponent jsou Adam a Jamie mistry. Oba dokáží se zaujetím vyvolat podiv nad fungováním obyčejných věcí kolem nás. Jsme rádi, že můžeme přinést tento nový soutěžní seriál zvídavým divákům kanálu Discovery,“ říká Barbaba Bilinská, ředitelka kanálů Discovery Networks pro střední Evropu.

Adam Savage vysvětluje: „Chtěli jsme vytvořit pořad, kde bude proces řešení problému stát na předním místě a v centru pozornosti. Přesně to se nám podařilo u NESPOUTANÉ REAKCE.“ Jamie Hyneman dodává: „Vynalézavost soutěžících a jejich energie bez hranic nás překvapila v každém dílu.“

Pořad NESPOUTANÁ REAKCE pro Discovery Channel vyrábí Discovery Studios a BermanBraun.


O Discovery Communications

Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK) je největší světová mediální společnost zaměřená na faktografickou tvorbu s více než 1,5 miliardy předplatitelů (počítáno kumulativně) ve 210 zemích a teritoriích. Discovery povzbuzuje diváky ke zkoumání světa a uspokojuje jejich touhu po poznání prostřednictvím svých více než 130 stanic, z nichž mezi nejvýznamnější patří Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science a Discovery HD. Ve střední a východní Evropě, na Blízkém východě a v Africe 10 kanálů společnosti Discovery Communications s programy v 17 jazycích oslovuje na 141 milionů diváků.


O Discovery Studios

Discovery Studios je plnohodnotné výrobní studio založené v roce 2007 v rámci skupiny Discovery Communications. Vyvíjí a vyrábí kvalitní původní speciální pořady a seriály různých žánrů – od vědy a přírody přes historii po reality show a životní styl. Discovery Studios s pobočkami v Los Angeles, Londýně a Silver Spring je jedním z největších domácích producentů seriálů a speciálních pořadů pro síť Discovery. V roce 2011 studia rozšířila svůj záběr a vyrábí kvalitní obsah pro všechny televizní sítě. Mezi nejvýznamnější díla Discovery Studios patří oblíbené seriály „Hoarding: Buried Alive“ (v současné době běží třetí řada na TLC), „Enough Already with Peter Walsh“ (ve výrobě druhá série pro OWN), „True Crime with Aphrodite Jones“ (v současné době běží druhá řada na ID), „Shark Bites!“ s Craigem Fergusonem pro Shark Week na Discovery Channelu, „Penn & Teller Tell a Lie,“ „Finding Amelia“ a „Alaska: The Final Frontier“ (DSC). Vyrobilo i všech sedm řad klasické série „Puppy Bowl“ pro Animal Planet a osmá řada bude mít brzy premiéru.


O BermanBraun

BermanBraun je nezávislá mediální společnost se třemi divizemi – televizní, filmovou a digitální, které vytváří a šíří zábavní obsah a reklamní řešení na všech platformách po celém světě. Digitální divize BermanBraun vytvořila a provozuje některé z nejpopulárnějších internetových portálů, například zpravodajský server zaměřený na celebrity WONDERWALL, který společnost BermanBraun spustila ve spolupráci se společností Microsoft v únoru 2009. WONDERWALL je nejvýznamnějším zdrojem informací o celebritách v síti MSN network a v současné době je jedničkou v návštěvnosti mezi všemi konkurenčními stránkami v oblasti zpravodajství ze zábavního průmyslu. Stránky dosahují v průměru téměř 14 milionů unikátních uživatelů měsíčně. Za prosinec 2011 vykázal WONDERWALL přes 1 miliardu shlédnutí. V dubnu 2010 společnost BermanBraun spustila ve spolupráci s MSN a Hachette Filipacchi Media stránky GLO s inovativním designem, který vytváří unikátní „digitální magazín“ pro ženy zaměřený a módu, krásu a životní styl. GLO je v současné době nejnavštěvovanějším mezi konkurenčními servery v kategorii životního stylu.

V roce 2012 plánuje BermanBraun společně se společností AOL spustit tři nové servery, zaměřené a to v kategoriích počasí, domácí mazlíčci a pro muže. Co se týče televizních seriálů, BermanBraun vyrábí REWIND, dvouhodinový pilotní díl pro síť Syfy. Vyrábí rovněž nedávno obnovený seriál ALPHAS pro síť Syfy, BRAD MELTZER’S DECODED (právě běží druhou sezónu na History Channel), JUNK GYPSIES (bude se vysílat v roce 2012 na HGTV) a dva další nové seriály s hvězdami seriálu MythBusters Jamie Hynemanem a Adamem Savagem pro Discovery Channel.


Veronika Pešková, Ewing Public Relations


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.02.2012 • Po zimní přestávce startuje fotbalová Gambrinus liga opět na NOVA Sport
15.02.2012 • Mistrovství světa ve freestyle snowboardingu na NOVA Sport a Voyo.cz
15.02.2012 • Po Schalke čekají Viktorku Teplice, zápas Gambrinus ligy vysílá živě Sport2
14.02.2012 • Záchrana Titanicu (Saving the Titanic) na Viasat History
14.02.2012 • Majk Spirit a Celeste Buckingham: Exkluzivní valentýnská premiéra klipu na česko-slovenské verzi MTV!
13.02.2012 • V Lize mistrů začíná tuhý boj o účast v mnichovském finále

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist