Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 07.05.2024 - 03:36:47   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

BabyTV prichádza na dva mesiace do TV Magio

  Autor: PR Press Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 01.03.2012


Od 1. marca 2012 bude na TV Magio dostupný medzinárodný detský kanál BabyTV televízie Fox International pre bábätká, batoľatá a ich rodičov, a to na dva mesiace. Všetci zákazníci IPTV budú mať príležitosť sledovať kanál zadarmo až do 30. apríla 2012. Rodičia budú mať možnosť sa dívať na BabyTV so svojimi deťmi buď v angličtine, alebo nemčine na kanále č. 76.


BabyTV vysiela 24 hodín denne a ponúka exkluzívne programy špičkovej kvality, ktoré vytvárajú pedagogickí odborníci, v prostredí bez reklám. Každá hodina na našej BabyTV je obohacujúca výpravou plnou príbehov, pesničiek, riekaniek, učenia a zábavy! V denných reláciách sa malí diváci dozvedajú o zvieratkách, hudbe, umení, jazyku, číslach a priateľstve. Večerné, upokojujúce relácie nalaďujú deti na spánok utišujúcimi uspávankami, pokojnou hudbou a rozprávkami na dobrú noc.

Maya Talit, obchodná a marketingová riaditeľka BabyTV povedala: „Sme nadšení, že BabyTV prichádza do TV Magio a že rodiny v celej Slovenskej republike budú môcť využívať našu jedinečnú programovú skladbu. Tešíme sa na rast našej značky v regióne a na široké sprístupnenie BabyTV väčšiemu počtu rodičov a detí v tomto regióne v budúcom roku.“

Medzi najobľúbenejšie relácie BabyTV patrí okrem iného „Charlie & The Numbers“, čo je hravý úvod do čísel a počtov; „Tulli“, hádacia hra, ktorá sa na veci díva z pohľadu batoľaťa; „Oliver Discovers“, program, ktorý skúma prvé pojmy okolo nás; „Pim & Pimba“, seriál, ktorý podnecuje predstavivosť s využitím bežných predmetov pri hraní sociálnych úloh a „First Baby Songs“, čo je tvorba obľúbených detských riekaniek a pesničkových klipov.

BabyTV je svetovo najrozšírenejšia sieť zameraná na bábätká a batoľatá, ktorá je prenášaná na viac ako 400 pridružených platformách v 100 krajinách sveta. BabyTV vysiela v 17 jazykoch a v ponuke má aj video na vyžiadanie (VOD), prostredníctvom širokého pásma a mobilnej siete, ktoré čerpajú z bohatého archívu so 100 % pôvodným obsahom.


O BabyTV

BabyTV bola založená v roku 2003, ponúka 24 hodín kvalitného obsahu tvoreného odborníkmi v oblasti vzdelávania bábätiek a batoliat, ktorý sa vysiela bez reklám. Bola vytvorená s cieľom podporiť rodičov prostredníctvom programov, ktoré zábavným spôsobom riešia vzdelávacie témy určené pre deti raného veku s dôrazom na vzájomnú komunikáciu medzi rodičom a dieťaťom. Ako súčasť medzinárodných programov spoločnosti FOX vysiela BabyTV od roku 2007 vo viac než 100 krajinách sveta v spolupráci s viac než 400 platformami v rámci pobočiek v 17 rôznych jazykoch a poskytuje svoj obsah aj prostredníctvom VOD, mobilných telefónov a ponuky širokého pásma. Navštívte stránku www.babytv.com


O kanáloch FOX International Channels

Spoločnosť FOX International Channels (FIC) je súčasťou medzinárodnej multimediálnej siete News Corporation (NASDAQ: NWS). Vytvárame, produkujeme a distribuujeme viac než 200 kanálov venovaných zábave, faktom, športom a životnému štýlu v Latinskej Amerike, Európe, Ázii a Afrike, a to v 35 jazykoch. Tieto siete a ich príbuzné pobočky mobilné, nelineárne a s vysokým rozlíšením dosahujú viac než 300 miliónov predplatiteľských domácností (kumulatívne 913 miliónov) na celom svete. Prevádzkujeme tiež celosvetové online reklamné oddelenie .FOX (vyslovuj „dot-fox“), ktoré sa špecializuje na online video a zobrazenie, a štyri televízne produkcie. V prevádzke od 14. augusta 1993.


BABYTV: Maya Talit a Laura Mead, Zastúpenie BABYTV pre Slovensko: Eva Sedláčková


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.03.2012 • Internet od UPC má už 90 000 domácností
13.02.2012 • Videoportál Voyo.cz rozšiřuje svoji nabídku o oceněné a hollywoodské trháky
08.02.2012 • Voyo.cz spouští možnost úhrady předplatného pomocí platebních karet
27.01.2012 • Mobilní novinky ČT: iVysílání pro Nokie, videa přes HTML5 pro iOS
27.01.2012 • Zpravodajský portál TV Nova spustil nativní aplikaci TN.cz pro Android
17.01.2012 • Evropská komise podpoří v rámci Digitální agendy pro Evropu projekty vysokorychlostního přístupu k Internetu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist