Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 16:35:05   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Film+ od 1. března obohatil nabídku Skylinku

  Autor: PR Press IKO TV Central Europe , e-mail: press@filmplus.cz Přidané: 01.03.2012


Satelitní operátor Skylink od 1. března zařadil do své programové nabídky filmový kanál Film+. Distribuci tohoto filmového kanálu zajišťuje pro Českou a Slovenskou republiku společnost IKO TV Central Europe. Satelitní platforma Skylink a mediální společnost IKO TV Central Europe tímto společným krokem reagují na neustále rostoucí zájem diváků o kvalitní filmové počiny z dílen domácích a světových filmařů.


Od 1. března 2012 mají další čeští a slovenští milovníci filmů všech žánrů možnost sledovat hvězdy filmového nebe prostřednictvím filmového kanálu Film+. Film+ je filmový kanál vysílaný v českém jazyce, který již sedm let, 24 hodin denně, sedm dní v týdnu, přináší filmovým divákům do pohodlí jejich domovů výběr z toho nejlepšího z celosvětové a domácí filmové tvorby. Diváckou oblibu televizního kanálu Film+ potvrzují i výsledky z oficiálních měření společnosti Mediasearch. Kupříkladu v druhém týdnu tohoto roku se podíl sledovanosti v cílové skupině M18-49 u vybraných titulů, dotkl hranice 15%. V týdnech 6. – 8., se vybrané tituly pohybovaly v rozmezí mezi 6 až 8% podílu sledovanosti v dané cílové skupině.

„Nejen vyrovnaná čísla sledovanosti a nesporná kvalita kontentu vedla k přijetí filmového kanálu Film+ do naší programové nabídky. Výrazným popudem k uzavření této dohody byl především aktivní zájem diváků o tento filmový kanál, který pravidelně vyjadřují v diskusních fórech a na sociálních sítích. Zařazení filmového kanálu Film+ do naší nabídky považuji za další výrazný krok vstříc požadavkům našich předplatitelů,“ řekl Ing. Jaromír Glisník, člen představenstva společnosti TradeTec, která satelitní platformu Skylink provozuje.

Portfolio společnosti IKO Cable Central Europe na českém a slovenském trhu, tvoří kromě kanálů vlastní produkce Film+ a Fishing&Hunting, také programy z portfolia MTV Networks International. Plně lokalizované dětské kanály Nickelodeon, NickelodeonHD, Nick Jr. a šest hudebních programů VH1, VH1 Classic, MTV Rocks, MTV Hits, MTV Dance a také první mezinárodní hudební kanál z nabídky MTVNI vysílaný v HD kvalitě – MTLiveHD.

„Spolupráce se satelitní platformou Skylink se datuje od roku 2010, kdy zařadila do svého portfolia divácky úspěšný projekt Fishing and Hunting. Roku 2011 došlo k dohodě o zařazení hudebního kanálu MTVLiveHD. Tento rok byla podepsána dohoda o rozšíření portfolia Skylinku o filmový kanál Film+, kterou považuji nejen za úspěšný obchodní krok a prohloubení spolupráce s významným hráčem na trhu, ale v první řadě za jasný signál toho, že poskytovatelé placených televizí při výběru televizních kanálů pro svá portfolia, reagují na podněty a přání ze strany předplatitelů,“ uvedla Erika Luzsicza, managing director IKO pro Českou republiku a Slovensko.

„Dotkněte se filmových hvězd z pohodlí vašeho domova prostřednictvím nejsnazší cesty ke hvězdám, sledováním filmového kanálu Film+,“ uzavřela Erika Luzsicza.


IKO TV Central Europe je středoevropská mediální společnost, která přináší televizním divákům portfolio tematických kanálů přenášených kabelovými, satelitními a IPTV operátory. V České republice je portfolio společnosti zastoupeno dvěma kanály vlastní produkce a devíti kanály z nabídky MTV NI distribuovanými do České a Slovenské republiky. Vlastní produkce je v portfoliu společnosti zastoupena filmovým kanálem Film+ a tematickým kanálem o lovu a rybolovu Fishing and Hunting. Oba programy jsou vysílány nepřetržitě 24 hodin denně a v Českém jazyce.

Devět distribuovaných televizních kanálů z portfolia MTVNI, tvoří hudební kanály pro všechny věkové skupiny milovníků rockové, taneční a populární hudby, MTV Rocks, MTV Hits, MTV Dance, VH1,videoklipový program s nesmrtelnými hity světové hudební scény VH1 Classic a v HD kvalitě vysílaný hudební program MTVLiveHD. Celosvětově nejsledovanější kanál zaměřený na dospívající děti Nickelodeon SD a předškolním dětem vyhrazený kanál Nick Jr. a druhý kanál v portfoliu vysílaný v HD kvalitě, kanál Nickelodeon HD, prozatím uzavírají celkový počet jedenácti programů, v unikátním portfoliu společnosti IKO TV Central Europe, které svou programovou skladbou oslovují diváky všech věkových kategorií a utváří tak prostor pro kvalitní a širokospektrální zábavu pro celou rodinu.

Film+ vysílá v České republice od roku 2005. Všechny programy jsou v češtině a můžete je sledovat 24 hodin denně. Film+ je součástí základního balíku programů analogové i digitální nabídky největšího českého kabelového operátora UPC Česká republika a na satelitní platformě UPC Direct. Rovněž je součástí základního balíku programů na satelitních platformách CS Link a Digi TV. Film+ je dostupný rovněž u většiny lokálních kabelových a IPTV operátorů. www.filmplus.cz

Fishing&Hunting je unikátní televizní kanál pro nadšence lovu a rybolovu. Televizní kanál vysílá česky, 24 hodin denně. Fishing&Hunting je součástí digitální nabídky největšího českého kabelového operátora UPC Česká republika i nabídky satelitní platformy UPC Direct. Dále je součástí nabídky programů na satelitní platformě CS Link a Skylink. Fishing&Hunting je dostupný rovněž u většiny lokálních kabelových a IPTV operátorů. www.fishingandhunting.cz

MTV Dance – Hudební kanál specializovaný především na taneční hudbu. Vysílání zahrnuje exkluzivní přímé přenosy z hudebních klubů a ten nejlepší mix od předních DJ´s v žánrech klasické taneční a populární hudby.

MTV Hits - Hudební kanál, který jde napříč všemi žánry. Přináší čerstvou směs současných i budoucích hitů včetně novinek v celosvětových hitparádách.

MTV Rocks - hudební kanál pro mladé se skutečnou vášní pro rockovou hudbu, která bije rychleji než jejich srdce.

VH1 – Hudební kanál pro široké divácké spektrum. Přináší to nejlepší z dnešní hudby, zvuků a nejlepší hity z 60. let, 70, 80 až do 90 let. Je čas se znovu připojit k hudbě.

VH1 Classic – Hudební kanál, který je vším. Hraje hity, které odolaly času a přináší nezapomenutelné hudební pohledy do sedmdesátých, osmdesátých a začátků let devadesátých. Videoklipy, které nestárnou.

MTVLiveHD - Hudební kanál, který vysílá inovativní programový obsah. Přenáší živé koncerty hudebních velikánů a přenosy z věhlasných hudebních festivalů. V program jsou obsaženy hudební dokumenty a pořady z originální produkce MTV. MTVNHD vysílá v HD rozlišení.

Nickelodeon – je jedním z nejvíce celosvětově uznávaných a široce distribuovaných multimediálních televizních kanálů s orientací na děti a rodinu. Děti jsou na prvním místě a je jim také podřízeno vše. Nickelodeon zahrnuje programy z produkce celého světa, speciální akce, nabídky spotřebního zboží, digitální nabídky, rekreaci, knihy, hrané filmy a pro-sociální iniciativy. Nickelodeon je bohatý a rozmanitý. Vysílá globální hity v animaci, jako jsou SpongeBob SquarePants a Tučňáci z Madagaskaru nebo inovativní pořady postavené na životopisné lince předškolních dětí, Dora průzkumnice a pro starší děti iCarly, Big Time Rush nebo populární Victorious. Kanál vysílá 24 hodin a v českém jazyce. www.nickelodeon.cz

Nick Jr. – Vysílá nepřetržitě 24 hodin denně a je zaměřen na předškolní děti. Nick Jr. je jako školka v televizi.

NickelodeonHD - Děti to chtějí také v HD….. Děti jsou zdravě nenasytné, neustále touží po nových zážitcích a ve všech moderních technologiích se cítí a orientují jako doma. Jsou to takoví digitální domorodci. Kanál Nickelodeon HD, poskytuje dětem a celým rodinám ten nejlepší možný požitek při chvílích strávených před televizní obrazovkou, neboť celý programový obsah je vytvořen na základě zkušeností získaných a podložených úspěchem televizního kanálu Nickelodeon. Kanál Nickelodeon HD aktivně komunikuje s dětmi, posiluje jejich sebedůvěru a umožňuje jim reagovat na různé podněty z jejich okolí, správně je posoudit a utřídit. Nickelodeon HD pomyslně rozdělil svět kolem dětí do čtyř oblastí – ekologie, zdravý styl života, vzdělání a společnost. Každá z těchto čtyř oblastí je reprezentována oblíbenou postavou z programu Nickelodeon HD. Kupříkladu jednou takovou oblastí je otázka udržení životního prostředí pro budoucí generace, kterou reprezentuje postava Victorie Justice. Další oblastí je zdraví a wellness, která inspiruje děti k hodnotám zdravého způsobu života a aktivitě a tato oblast je reprezentována postavou, Big Time Rush. Zbývající dvě oblasti, vzdělání a společenství, reprezentují postavy Miranda Cosgrove a Keke Palmer.


Jakub Zíka, PR IKO TV Central Europe


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.03.2012 • Televízna Jednotka a Dvojka dostala nový šat
29.02.2012 • Film+ nyní v nabídce satelitní televize Skylink
25.02.2012 • Astra 4A: UBC obnovuje vysílání, Business zůstává
19.02.2012 • The Dept. Store - nový teleshoppingový kanál z družice Eurobird 1
15.02.2012 • Prima family HD a HBO 2 v nabídce Skylinku
13.02.2012 • Da Vici U je k dispozici abonentům UPC DTH (freeSAT)

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist