Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 23.04.2024 - 10:11:15   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Softwarové novinky | Články
 

M77 Group zavádí Servisní poplatek

  Autor: PR Press PRAM/M77 Group , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 30.05.2012


Česko-slovenské satelitní platformy Skylink a CS Link, provozované společností M77 Group S.A., dosud poskytovaly služby spojené s příjmem satelitní televize (zákaznický servis, provoz systémů podmíněného přístupu včetně přístupových karet atp.) bezplatně. Přestože náklady na tyto služby stále rostou, obě platformy chtějí i nadále udržet současnou úroveň jejich kvality.


Proto s účinností od 1. září 2012 zavádějí jednotný Servisní poplatek 29 Kč (1,20 Eur) měsíčně za služby spojené s příjmem satelitní televize. Uživatelé všech placených programových nabídek Skylink a CS Link ovšem budou mít Servisní poplatek zahrnut v předplatném a nebudou jej tedy muset platit zvlášť. Cena placených balíčků přitom zůstává beze změny.


S cílem zmírnit dopad nového opatření na zákazníky bude Servisní poplatek zaváděn postupně podle data registrace karty. V ceně všech karet registrovaných před 1. zářím 2012 proto bude zahrnut Servisní poplatek na 24 měsíců od data registrace, u karet registrovaných po tomto datu pak na 12 měsíců od data registrace. Povinnost hradit servisní poplatek vzniká až po uplynutí výše zmíněné odkladné lhůty. Tyto podmínky se vztahují i na karty Skylink VÝMĚNA.

„Uživatelé starších karet CryptoWorks, kterých by se poplatek týkal již od září 2012, si mohou pořídit kartu Skylink VÝMĚNA. Zajistí si tak přechod na modernější karty Irdeto/ICE a navíc oddálí placení Servisního poplatku až o dva roky,“ uvádí Jaromír Glisník, předseda představenstva společnosti M77 Group S.A. „Pokud naši zákazníci využijí této možnosti výměny karty, bude uživatelů, kteří budou nuceni již od září platit servisní poplatek, velmi málo. Půjde pouze o ty uživatele, kteří zůstanou u starších karet CryptoWorks“, dodává.

Servisní poplatek bude možno hradit měsíčně prostřednictvím služby SIPO nebo inkasa z účtu (výhodou tohoto způsobu platby je první měsíc zdarma), případně ročně prostřednictvím všech standardních platebních metod. Na kartách, které po 1. září 2012 nebudou mít Servisní poplatek uhrazen, nebude možné přijímat žádné kódované programy, tedy ani kanály ze základní neplacené nabídky.


Profil satelitních platforem CS Link a Skylink

CS Link a Skylink jsou největší satelitní platformy na českém i slovenském trhu. Poskytují přístup k televizním a rozhlasovým programům vysílaným na satelitech ASTRA z pozic 23,5° E a 19,2° E. S účinností k 1. dubnu 2012 došlo ke sloučení provozovatelů satelitních platforem Skylink a CS Link – společností TradeTec, a.s., a Media Vision s.r.o. – s jejich lucemburskou mateřskou společností M77 Group S.A. Satelitní platformy CS Link a Skylink se tak staly součástí velké mezinárodní skupiny, což umožní další rozvoj a zkvalitnění poskytovaných služeb v budoucnosti.


O společnosti M77 Group S.A.

M77 Group S.A. je společnost se sídlem v Lucemburku. M77 Group je členem skupiny M7 Group, která poskytuje satelitní televizi (DTH, Direct-to-Home) ve střední a západní Evropě.


Marek Němec, PRAM Consulting, 30. 5. 2012


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 2   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.05.2012 • M77 Group zavádza Servisný poplatok [ 2 ]
29.05.2012 • Výměna ročních karet CS Link a prodloužení akce
28.05.2012 • Ukončení registrace CryptoWorks karet CS Link
11.05.2012 • Topfun.tv a On Demand Group oznamují Multi-Screen VOD spolupráci v České republice
04.05.2012 • Bavorský lokální televizní portál z družice Astra 1M
02.05.2012 • Web Rádia Česko je od čtvrtka v nabídce hybridní televize UPC

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Ano a exekutoři se radují, protože poplatky jsou 

24.07.2012 13:21 • ® Gustav Palán
Podle všeho je servisní poplatek povinný, kdo má aktivaci a tím pádem platnou smlouvu. Nevěřte CSlinku že ji nemáte, jsou to lháři protože tvrdí na svém webu na jednom místě - http://www.cslink.cz/cs/prakticke/uvodni-informace/co-je-treba-k-prijmu-a-dalsi-dulezite-informace/ Musím s vámi uzavírat smlouvu?
Ne, veškeré služby poskytujeme bez smlouvy nebo jakýchkoli závazků.
Jedinou podmínkou je úhrada Servisního poplatku (29 Kč/měsíc) – viz. Ceník. Ale vyplněním podle jejich VOP (obchodních podmínek) ji právě vyplněním podepisujete.
Takže odstoupit od smlouvy a nejlépe i vyslovit nesouhlas s nakládáním osobních údajů:
-----------
Odstupuji tímto od smlouvy kterou jsem s Vámi uzavřel na základě
vyplnění formuláře pro aktivaci karty podle Vašin nových VOP, článek
8.4.
Dále vyslovuji nesouhlas s nakládáním mých osobních údajů podle
zákona 101/2001 Sb., §5 od.5, zákona o ochraně osobních údajů.
Děkuji
------------
 
 
  Platit 3 x ??? !!! 

04.06.2012 09:37 • ® karprox
Platíme pravidelný měsíční poplatek ČT. Za kartu jsme zaplatili téměř 2000. Teď máme platit ještě další měsíční poplatek? A za co jsme zaplatili ty 2000? Proti novým měsíčním poplatkům bych asi moc namítat nemohl v případě, že by mi vrátili ty 2000. Ty karty výměna, prý asi za 600, to je jen další podvod. Vlastní cena karty musí být zanedbatelná a přechod na nový kódovací systém také nemohl být tak finančně náročný.
ČT by měla především co nejdříve vytvořit přinejmenším jeden, ale nejlépe celou řadu programů, které by ze satelitu šířila volně (FTA), a dejme tomu 1 - 2 programy, kde by dávala pouze, nebo především věci které kódovat musí.
Rozhodně by se měla oprostit od vyděračských podmínek S/C Linku. Navrhoval bych buď založit něco vlastního, nebo si vybrat nějakého vhodnějšího partnera. Následně bych prodej signálu S/C Linku velmi tvrdě zpoplatnil!
Mám takovou prosbu, nemohl by někdo posoudit, za jakých podmínek je možné dosáhnout odstoupení od smlouvy a vrácení poplatku, který jsme za dekódovací kartu Cryptoworks zaplatili? Zajímavé by bylo i posoudit situaci a možnosti těch kteří si pořídili komplet pro příjem bezplatných českých programů, kartu, přijímač, parabolu a konvertor. I zde by pravděpodobně byla určitá možnost zboží vrátit?!!!
 
 
Celkový počet komentářů: 2 / zobrazují se: 1 ... 2

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist