Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 09:36:37   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Softwarové novinky | Články
 

M77 Group zavádza Servisný poplatok

  Autor: PR Press PRAM/M77 Group , e-mail: skylink@skylink.sk Přidané: 30.05.2012


Česko-slovenské satelitné platformy Skylink a CS Link, prevádzkované spoločnosťou M77 Group S.A., doposiaľ poskytovali služby spojené s príjmom satelitnej televízie (zákaznícky servis, prevádzka systému podmieneného prístupu vrátane prístupových kariet, atď.) bezplatne. Napriek tomu, že náklady na tieto služby neustále rastú, chcú obe platformy i naďalej udržať súčasnú úroveň ich kvality.


Preto s účinnosťou od 1. septembra 2012 zavádzajú jednotný Servisný poplatok 1,20 Eur (29 Kč) mesačne za služby spojené s príjmom satelitnej televízie. Používatelia všetkých platených programových ponúk Skylink a CS Link však budú mať Servisný poplatok zahrnutý v predplatnom a nebudú ho musieť teda platiť zvlášť. Cena platených balíčkov pritom zostáva bezo zmeny.


S cieľom zmierniť dopad nového opatrenia na zákazníkov bude Servisný poplatok zavádzaný postupne podľa dátumu registrácie karty. V cene všetkých kariet registrovaných pred 1. septembrom 2012 preto bude zahrnutý Servisný poplatok na 24 mesiacov od dátumu registrácie, u kariet registrovaných po tomto dátume na 12 mesiacov od dátumu registrácie. Povinnosť hradiť servisný poplatok vzniká až po uplynutí vyššie uvedenej odkladnej lehoty. Tieto podmienky sa vzťahujú aj na karty Skylink VÝMENA.

„Používatelia starších kariet CryptoWorks, ktorých by sa poplatok týkal už od septembra 2012, si môžu zadovážiť kartu Skylink VÝMENA. Zabezpečia si tak prechod na modernejšie karty Irdeto/ICE a naviac oddialia platenie Servisného poplatku až o dva roky,“ uvádza Jaromír Glisník, predseda predstavenstva spoločnosti M77 Group S.A. „Pokiaľ naši zákazníci využijú túto možnosť výmeny karty, bude používateľov, ktorí budú nútení už od septembra platiť servisný poplatok, veľmi málo. Pôjde iba o tých používateľov, ktorí zostanú u starších kariet CryptoWorks“, dodáva.

Servisný poplatok bude možné hradiť mesačne prostredníctvom služby SIPO alebo inkasom z účtu (výhodou tohto spôsobu platby je prvý mesiac zdarma), prípadne ročne prostredníctvom všetkých štandardných platobných metód. Na kartách, ktoré po 1. septembri 2012 nebudú mať uhradený Servisný poplatok, nebude možné prijímať žiadne kódované programy, teda ani kanály zo základnej neplatenej ponuky.


Profil satelitných platforiem CS Link a Skylink

CS Link a Skylink sú najväčšie satelitné platformy na českom a slovenskom trhu. Poskytujú prístup k televíznym a rozhlasovým programom vysielaným na satelitoch ASTRA z pozícií 23,5° E a 19,2° E. S účinnosťou od 1. apríla došlo k zlúčeniu prevádzkovateľov satelitných platforiem Skylink a CS Link – spoločností TradeTec, a.s. a Media Vision s.r.o. – s ich luxemburskou materskou spoločnosťou M77 Group S.A. Satelitné platformy CS Link a Skylink sa tak stali súčasťou veľkej medzinárodnej skupiny, čo umožní ďalší rozvoj a skvalitnenie poskytovaných služieb v budúcnosti.


O spoločnosti M77 Group S.A.

M77 Group S.A. je spoločnosť so sídlom v Luxembursku. M77 Group je členom skupiny M7 Group, ktorá poskytuje satelitnú televíziu (DTH, Direct-to-Home) v strednej a západnej Európe.


Peter Blaho, PRAM Consulting


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 2   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.05.2012 • M77 Group zavádí Servisní poplatek [ 2 ]
29.05.2012 • Výměna ročních karet CS Link a prodloužení akce
28.05.2012 • Ukončení registrace CryptoWorks karet CS Link
11.05.2012 • Topfun.tv a On Demand Group oznamují Multi-Screen VOD spolupráci v České republice
04.05.2012 • Bavorský lokální televizní portál z družice Astra 1M
02.05.2012 • Web Rádia Česko je od čtvrtka v nabídce hybridní televize UPC

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  juzek691 

30.05.2012 18:55 • ® zdenoq
Presne tak, ty menezery si myslia ze ludia su asi ovce, ved je to jasne spoplatnenie neplatenych kodovanych programov skylink, je to na vysmech..
 
 
  ??? 

30.05.2012 13:39 • ® juzek691
Ak niekto napíše, že bude vyberať poplatok, ale tí čo majú predplatené balíčky to majú zahrnuté v balíčkoch, potom ide o čo? O spoplatnenie základného balíčka, ktorý bol doteraz zadarmo. A to, že to nie je tak môžete hovoriť tomu čo žerie seno a takým d...l ako ste sami.
Ľudia platia koncesionárske poplatky a teraz majú platiť ešte raz za tie isté programy? Pýtajte si tie peniaze od štátu, ten ich vyberá od ľudi.
 
 
Celkový počet komentářů: 2 / zobrazují se: 1 ... 2

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist