Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 08:14:41   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Neoficiální příjem | Články
 

Třetí evropské antipirátské symposium sdružení AEPOC, Londýn 22.11.2005

  Autor: Petr Miklík , e-mail: miklik@vues.cz Přidané: 14.11.2005



Příští týden se v metropoli nad Temží uskuteční mezinárodní symposium, které se bude zabývat akcemi proti pirátství v audiovizuálních službách a projednávat nové úkoly, zejména týkající se ohrožení podnikání na bázi internetu, jako je např. IPTV.


Programová náplň se všude na evropském a celosvětovém mediálním trhu stává oblíbenějším a ceněným druhem „zboží“. Distribuce digitální programové náplně pak poskytuje zajímavé možnosti pro toto odvětví – a v něm je pak pirátství, tj. nelegální využívání služby bez abonence (a tedy placení za tuto službu) pokládáno za překážku číslo jedna v úspěšném podnikání.

Během svého třetího, každoročního, evropského antipirátského symposia, bude sdružení AEPOC prezentovat přehled hlavních úspěchů a akcí proti pirátství v audiovizuálních službách, a projednávat nové úkoly zejména týkající se příležitostí a ohrožení podnikání na bázi internetu, jako např. IPTV.

Dne 22. 11. 2005 přivítá prezident AEPOC, pan Jean Grenier viceprezidenta pana Luca Perraulta ze severoamerického partnerského sdružení CASST (Coalition Against Satellite Signal Theft – „Koalice proti zcizování satelitního signálu“) a pana Raymonda Leinstera, generálního ředitele britské FACT (Federation Against Copyright Theft - „Svaz proti zcizování autorských práv“). Mezi řečníky a účastníky diskuse budou dále i členové AEPOC ze všech oblastí digitálního „řetězce“. Program bude doplněn o hosty, odborné řečníky, kteří mají velký rozhled v evropském scénáři.

Symposium bude moderovat pan Jeremy Thompson, organizační konferenciér Sky News, a pan Nick Snow, vedoucí editor Euromedia. Bude se diskutovat se členy AEPOC a jinými významnými osobnostmi. Bezplatná konference se zaměřuje na profesionály a tisk z mediálního průmyslu. Pro účastníky z vysílacího a telekomunikačního odvětví bude zajištěno velmi důkladné diskusní fórum, aby se seznámili s postupy vůči vznikajícím novým formám audiovizuálního pirátství.

AEPOC znamená „Association Européenne pour la Protection des Ouvres et Services Cryptés" nebo „European Association for the Protection of Encrypted Works and Services“ (Evropské sdružení pro ochranu zakódovaných děl a služeb). Sdružení AEPOC zahájilo svoji činnost v roce 1995. Jeho nynější členská základna se skládá ze 35 nejvýznamnějších digitálních televizních a telekomunikačních společností - včetně televizních stanic, poskytovatelů služeb podmíněného přístupu, poskytovatelů vysílací infrastruktury a výrobců příslušného hardware. Cílem sdružení AEPOC je eliminovat pirátství zakódovaných děl, služeb a podporovat vývoj vhodných legálních, provozních a technologických standardů ke zvýšení bezpečnosti a záruky systémů podmíněného přístupu pro placenou televizi, služeb na bázi televize a IP.

Členy sdružení AEPOC jsou: ADD Europe, ALlMajd, Aston, Atmel, BskyB, Canal+, Canal+ Polska convenient, Conax, Digiturk, Eutelsat, Humax, Hutro, Infineon Technologies, Irdeto, Liberty Global Europe, Motorola, Nagravision, NDS, Nokia, NTV-Plus, Opentech, Pace, Philips, Premiere, Sagem, SCM Microsystems, Showtime Arabia, Sky Italia, Sogecable, Thomson, TPS, TVCabo, Viaccess - France Telecom, a WELA Electronic.


S využitím zdroje: AEPOC a www.infosat.lu, 11.11.2005


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
06.08.2005 • Slovensko: Štát pritvrdí v boji proti televíznym pirátom [ 10 ]
01.06.2005 • „Antipirátský“ zákon dnes nabyl účinnosti [ 23 ]
12.05.2005 • Prezident dnes podepsal „protipirátský“ zákon, který začne platit od 1.6.2005 [ 5 ]
04.05.2005 • Sněmovna zpřesnila zákaz pirátského přístupu k vysílání televize [ 9 ]
12.04.2005 • Skandál: ilegální software set-top-boxu přímo od výrobce [ 9 ]
06.04.2005 • Změny kódování placené televize

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist