Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 22:26:48   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Z domova | Články
 

Ponořte se do hlubin NGC dokumentů v Centru Černý most

  Autor: PR Press Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 20.06.2012


National Geographic Channel opět stojí u zrodu unikátního projektu, který v naší zemi dosud nemá obdoby. Počátkem června se veřejnosti směřující za nákupy do Centra Černý Most v Praze otevřel vstupní koridor z metra ve zcela nové, moderní a jedinečné podobě. Zákazníci se rázem ocitnou v hlubinách podmořského světa, ovládne je atmosféra šumění oceánu, pestrobarevných ryb, korálů nebo žraloků.


National Geographic Channel se stal partnerem projektu a poskytl vysílací práva na svých pět dokumentů s legendárním francouzským potápěčem, vědcem a producentem Jeanem Michelem Cousteauem, jejichž projekce umocňuje atmosféru vodního světa a dodává celému prostoru další rozměr a naučně-zábavnou hodnotu. Od června do prosince budou moci shlédnout zákazníci nákupního centra sérii populárních dokumentů:

Cousteauova dobrodružství v oceánech - Plavba na Kure - Díl 1

Cousteauova dobrodružství v oceánech - Překážková dráha plejtvákovců šedých

Cousteauova dobrodružství v oceánech - Žraloci - V ohrožení

Cousteauova dobrodružství v oceánech - Podmořské poklady Ameriky - Díl 1
Oceán za sklem


Lada Dobrkovská, zástupkyně NGC pro ČR a SR uvedla: „Jsem velmi potěšena, že nás vedení Centra Černý Most oslovilo s nabídkou partnerství a National Geographic Channel byl pro daný záměr jejich volbou číslo jedna. S návrhem spolupráce jsem s velkou radostí souhlasila, neboť tento projekt v mnoha aspektech následuje filozofii, se kterou pracuje NGC. Jde o dosud nevídané, unikátní dílo, využívá nejmodernějších technologií, vizualizací a efektů, interaktivní prvky, oslovuje široké spektrum publika a zároveň přináší chytrou a naučnou zábavu. Věřím, že návštěvníci tuto netradiční podívanou přivítají s nadšením a také přiláká mnoho nových zvědavců, kteří chtějí žít se zájmem.“


National Geographic Channel v ČR a SR

Vznikl v roce 1997 jako samostatné medium, aby představil vítězné dokumentární pořady společnosti National Geographic, pomohl zpřístupnit veřejnosti vědecké poznatky a rozšířil zeměpisné znalosti o naší planetě. Přináší dokumentární pořady, které nabízejí zcela nový pohled na vědu, techniku, historii, divokou přírodu a mnohé další tématické okruhy. Prostřednictvím chytré a informativní zábavy je výzvou pro diváky, aby žili se zájmem.

• vysílá 24 hodin denně
• v češtině s českými reklamními bloky

Pro více informací navštivte www.natgeotv.com/cz nebo Facebook www.facebook.com/ngccz


National Geographic Channels International (NGCI)

National Geographic Channels International (NGCI) vyzývá diváky, aby žili se zájmem, a to prostřednictvím chytré a inovativní programové skladby. Ve své náplni si klade otázku, co víme, jak nahlížíme na svět a co nás žene kupředu. Vlastníky společnosti jsou National Geographic Ventures (NGV) a FOX Entertainment Group. NGCI se podílí na závazku společnosti National Geographic Society vůči vědě, ochraně přírody a vzdělávání prostřednictvím svých šesti programů: National Geographic Channel, National Geographic Channel HD, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD, Nat Geo Adventure a Nat Geo Music.

Celosvětově vysílá National Geographic Channel (včetně NGC U.S., což je společný podnik NGV a Fox Cable Networks Group) do více než 435 milionů domácností ve 173 zemích a 37 jazycích.


Zcela nové Centrum Černý most

Nové regionální nákupní centrum – Centrum Černý Most – nabídne svým zákazníkům na ploše více než 82 000 m2 přes 160 maloobchodních jednotek, 3 300 parkovacích míst, zábavní zóny, prostory pro pořádání akcí nebo interaktivní herní prostory pro děti. Dalšími charakteristickými prvky konceptu jsou kromě jedinečného designu interiéru i exteriéru také nové materiály a stavební technologie minimalizující dopad na životní prostředí.

Nové Centrum Černý Most poskytne lepší možnosti nakupování a zábavy, ale i prostor pro setkávání a relaxaci lidem všech generací. Zákazníci se mohou těšit na více než 160 nových maloobchodních jednotek s vyváženou nabídkou české a mezinárodní módy, exkluzivních značek, služeb, multimédií a širokou škálou občerstvení. Stravovací část nákupního centra je jednou z klíčových novinek konceptu. Nové restaurace budou součástí prostoru vhodného pro pořádání různých marketingových akcí a propojí se s nabídkou nového kina. K pobavení nejmladších zákazníků poslouží nejen dětský koutek, ale také speciálně vytvořená místa s interaktivními prvky.

Stavební práce na tomto projektu byly zahájeny koncem února 2011 a jeho otevření se plánuje na jaro roku 2013. Více informací naleznete na www.centrumcernymost.cz nebo na Facebooku.


Jana Dobášová, Channels, s.r.o., zastoupení National Geographic Channel v ČR a SR


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.06.2012 • Generální ředitel ČT a ministr zahraničí ČR podepsali Memorandum o spolupráci
20.06.2012 • Volania na infolinku pre užívateľov UPC Telefónu odteraz zadarmo
20.06.2012 • TV Barrandov přichází s časopisem Animáček
19.06.2012 • Dcera hudebního bosse míří do Óčka
11.06.2012 • Jana Kasalová odchází z vedení České televize
05.06.2012 • Ocenění koprodukčního filmu ČT Modrý tygr na Zlín Film Festivalu 2012

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist