Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 13:16:26   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Sony Pictures Television Networks otvára miestnu pobočku v Českej republike a na Slovensku

  Autor: PR Press SPT , e-mail: info@@spe.sony.com Přidané: 20.06.2012


Spoločnosť Sony Pictures Television (SPT) Networks dnes oznámila otvorenie samostatnej pobočky pre Českú republiku a Slovensko. Nová pobočka so sídlom v Prahe bude poskytovať distribúciu, marketing, vzťahy s verejnosťou a podporné služby pre všetky SPT kanály na tomto území. Reklamné tržby bude naďalej samostatne riadiť spoločnosť ATMedia.


Aby viedol novú kanceláriu, SPT Networks vymenoval Miroslava do novej pozície manažéra predaja SPT Networks, pre Českú republiku a Slovensko. Miroslav bude spravovať vzťahy spoločnosti s miestnymi káblovými operátormi a riadiť miestny tím marketingových pracovníkov a pomocných zamestnancov.

Keď oznámil miestnu expanziu, generálny riaditeľ SPT Networks pre strednú Európu, John Rossiter povedal, že „so silným portfóliom známych značiek a ambicióznymi plánmi expandovať na trh digitálnej a miestnej prevádzky, teraz je ten správny čas otvoriť samostatnú pobočku na tomto území. Miroslav dosiahol impozantné pracovné výsledky a je dobre rešpektovaný medzi svojimi rovesníkmi. Som si istý, že sa tu postará o vzrušujúcu novú kapitolu v príbehu siete SPT."

"Som rád, že sa môžem pripojiť k tímu SPT Networks práve teraz - v dobe plnej výziev, s množstvom nových príležitostí na českom a slovenskom trhu." Uviedol Miroslav Badlik

Portfólio SPT Networks v Českej republike a na Slovensku v súčasnej dobe ponúka AXN, AXN Sci-fi, AXN Crime a Animax. Všetky služby sú plne lokalizované v českom jazyku.

V oblasti predaja má Miroslav 12 rokov skúseností, pochádzajúce z jeho práce u vedúcich IT a mobilných spoločností, posledné štyri roky v mediálnom podnikaní. Pred nástupom do spoločnosti SPT Networks Miroslav pracoval pre spoločnosť Discovery Networks Central Europe ako manažér predaja v oblasti distribúcie v Českej republike a na Slovensku. Nadobudol skúsenosti aj u spoločností Cisco, GTS Central Europe a Orange Slovensko. Miroslav preberá túto novú úlohu v júni.


O SONY PICTURES TELEVISION

Sony Pictures Television patrí k vedúcim spoločnostiam na poli televízneho priemyslu. Po celom svete produkuje a distribuuje programy všetkých žánrov, vrátane seriálov, televíznych filmov, divadelných predstavení a rodinnej zábavy na všetkých platformách. Okrem toho, že SPT disponuje jednou z najväčších knižníc, ktorá je plná celovečerných filmov a televíznych relácií, môže sa pochváliť aj bohatým programovým zložením, ktoré zahŕňa veľmi sledované denné drámy a televízne hry, seriály, originálne animované programy a kritikmi oceňované drámy v hlavnom vysielacom čase, komédie a televízne filmy. SPT vedie aj na poli medzinárodnej televíznej produkcie - spolupracuje s miestnymi partnermi a predáva formáty SPE do približne sedemdesiatich krajín sveta.

Portfólio SPT, ako medzinárodnej televíznej, siete zahŕňa 120 kanálov v 142 krajinách s viac ako 500 miliónmi diváckych domácností. SPT vlastní multiplatformový video servis, Crackle, holandskú zábavnú spoločnosť 2waytraffic, produkčnú spoločnosť Embassy Row, Sony Movie Channel a je spolumajiteľom GSN, 3net, FEARnet a INT Networks, Inc.


Mark Macdonald, Executive Director, Communications, Sony Pictures Television
Monika Kosová, Public relations pre AXN, AXN Crime, AXN Sci-fi a Animax



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
18.06.2012 • Vzniklo nové Sdružení pro měření sledovanosti
15.06.2012 • Informace o problému systému Irdeto - Aktualizováno! [ 1 ]
11.06.2012 • Vše co potřebujete vědět o Servisním poplatku! [ 10 ]
05.06.2012 • Setkání prodejců M77 Group v ČR v Brně – 3. část [ 13 ]
04.06.2012 • Setkání prodejců M77 Group v ČR v Brně – 2. část
03.06.2012 • Setkání prodejců M77 Group v ČR v Brně – 1. část

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist