Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 06.05.2024 - 17:48:12   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Tento podzim si dejte rande s Universal Channel

  Autor: PR Press TV Consulting , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 09.08.2012



Podzimní dny se nezadržitelně blíží, a proto je na čase představit si, čím si je diváci budou moci zpříjemnit na Universal Channel. Romantika, pohoda, ale i pořádná akce - to všechno budou moci s hrdiny podzimních seriálů i filmů prožít.



Od 4. září mohou diváci trávit úterní večery na pláži, popíjet koktejly a užívat si pohodu s Hankem, představitelem pohodového a chytrého lékaře bohatých ve druhé řadě seriálu Milionový lékař (Royal Pains). Premiérový díl seriálu poběží vždy v úterý ve 21:20 hod, ale dočká se také mnoha repríz (čtvrtek ve 22:20, sobota v 19:00 a neděle ve 22:00 hod.) Premiéra v ČR a SR.

Od 16. září budou nedělní večery ve 21:00 hod patřit jedné výjimečné rodině, jejíž členové hrdě nosí policejní odznak. Spravedlnost v krvi 2 (Blue Bloods), dramatický seriál kombinující akci i rodinné hodnoty, v čele s noblesním Tomem Selleckem a impulzivním Donniem Wahlbergem bude diváky lákat do velkolepého a na zločin bohatého New Yorku. Premiéra v ČR a SR.

18. září se přidá odvážný policejní nováček Andy a její kolegové z 15. okrsku torontské policie v seriálu Rookie Blue 3, kteří diváci uvidí každý čtvrtek ve 21:20 hod. Andy a její kolegové neřeší jen složité policejní případy, ale i milostné zápletky. Opakování v neděli v 19:00 hod a v úterý ve 22:20 hod. Premiéra v ČR a SR.

V pondělí 1. října se diváci ocitnou ve vězení, spolu se Stevem, členem speciální jednotky v premiérovém díle druhé řady seriálu Havaj 5-0 (Hawaii Five-0). Druhá série poběží každé pondělí od 21:20 hod, vždy v bloku dvou epizod. Diváci se mohou těšit na mnoho známých tváří - Terryho O'Quinna, známého především ze seriálu Ztraceni, který si zahraje roli Stevova bývalého nadřízeného, dále pak Williama Baldwina, který se objeví jako zkorumpovaný policista, nebo například Robert Englund, představitel legendárního Freddyho Kruegera z hororové Noční můry v Elm Street, který si střihne, jak jinak, zápornou roli. Specialitou druhé série je propojení se seriálem NCIS: Los Angeles.

Ve dvou epizodách seriálu Havaj 5-0 se objeví detektivové Námořní vyšetřovací služby (NCIS: Los Angeles), kteří zde pomáhají se závažnými případy. Diváci se tak mohou těšit na hlavní dvojici detektivů v podání Chrise O'Donnella a LL Cool J, v jedné epizodě na Havaj zavítá i agentka Kensi Blyeová, v podání Daniely Ruahové. Nově také Universal Channel nabízí svým divákům možnost sledovat některé z repríz seriálu Havaj 5-0 v originálním znění – v anglickém jazyce.


Podzimní večery budou patřit také filmům, skvělým hercům a úžasným rolím. Diváci uvidí Michaela Douglese jako Amerického prezidenta, Bena Afflecka a Charlize Theron ve Falešné hře, Aleca Baldwina ve filmu Hurá na to!, Kate Hudson v komedii Vše o Adamovi, Teri Hatcher v komedii Sladká pomsta a Selmu Blair v romantickém filmu Zůstaň se mnou.


Diváky kromě seriálových premiér čeká také změna v odpoledním vysílacím schématu, kdy přineseme opakování těch nejoblíbenějších seriálů, a to od 1. řady. V 15:20 hod začíná jeden z nejvíce oceňovaných dramatických seriálů posledních let (letos opět bodoval v nominacích na Zlaté Globy), Dobrá manželka. V 16:20 hod následují Bratři a sestry s hvězdami jako Calista Flockhartová nebo Sally Fieldsová a od 17. září ve 20:20 hod na svých ultravysokých podpatcích bude složité případy řešit šmrncovní mediátorka Kate Reedová v seriálu Kauzy podle Kate.


O Universal Channel:

Universal Channel je jednou z nejúspěšnějších zábavních značek na světě a vlajkovou lodí Universal Networks International, televizní divize NBC Universal. Televizní knihovna čítá více než 50 000 hodin seriálových a 9000 hodin filmových titulů, které jsou nejen z produkce světoznámých hollywoodských Universal Studios, ale také dalších předních filmových studií. V České republice vysílá 24 hodin denně, 7 dní v týdnu plně v českém jazyce především směs filmových trháků a oceněných seriálů. Universal Channel přicházející od jednoho z největších hollywoodských studií patří podle výsledků sledovanosti ATO Mediaresearch mezi nejsledovanější placené televizní kanály v tuzemsku. Najdete ho v nabídce téměř všech provozovatelů kabelové, satelitní a IPTV televize (UPC, FreeSat by UPC Direct, O2 Telefonica, CS Link a další).


Veronika Alexová a Veronika Tamchynová, TV CONSULTING – zastoupení Universal Channel v České republice a na Slovensku


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.08.2012 • DIGI Sport bude pri tom [ 1 ]
08.08.2012 • Jubilejní anglický fotbalový Superpohár s Petrem Čechem na NOVA Sport
07.08.2012 • Fanděte Liberci v odvetě proti Kluži živě na Sport1
06.08.2012 • Sparťanský boj o evropské poháry na FANDOVI a VOYO [ 1 ]
06.08.2012 • Odhalte luxus v nových pořadech na Fine Living [ 2 ]
03.08.2012 • ATP World Tour 1000 z Toronta v přímých přenosech na NOVA Sport

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist