Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 10:54:00   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Ze světa | Články
 

Společnost BELLSOUTH podepsala smlouvu s SES AMERICOM na zkušební provoz IPTV

  Autor: PR Press SES ASTRA , e-mail: info@ses-astra.com Přidané: 04.01.2006



Společnost BELLSOUTH podepsala smlouvu s SES AMERICOM na zkušební provoz IPTV - distribučního systému s přenosem obsahu (programové náplně) na satelitním základě, IP PRIME, který bude uveden do zkušebního provozu.


SES AMERICOM, společnost SES GLOBAL dne 3. 1. 2006 oznámila, že společnost BellSouth podepsala smlouvu na zkušební provoz IP PRIME. To je centralizovaný, satelitní postup pro distribuci videosignálu, které umožní telekomunikačním společnostem soustředit (zahrnout do nabídky) a distribuovat stovky standardních a HDTV programů spolu s hlasovými a širokopásmovými službami.

SES AMERICOM poskytne společnosti BellSouth zařízení pro videosignál, zakódování, monitoring, a přenos v platformě IP PRIME, jenž je založena na přínosu vysílacího střediska IPTV společnosti SES AMERICOM ve Vernon Valley, New Jersey. Řešení IPTV bude využívat k distribuci satelit AMC-9. Přísně nevymezená struktura (tzv. otevřená architektura) IP PRIME umožní spojení plug-and-play („zapoj a hraj“) a platforem s další infrastrukturou, včetně produktů Microsoft IPTV a systémů podmíněného přístupu, které budou zkoušeny společností BellSouth.

Spolu se společností Microsoft v roce 2005 firma BellSouth zahájila technický experiment technologie IPTV. Plánuje jej rozšířit o experiment s využitím dodatečného kódování MPEG-4 programů, které budou distribuované v IP Prime.

„SES AMERICOM nám umožní zpřístupnit dodatečný obsah (náplň) pro společnost BellSouth jako účastníka experimentu IPTV, třebaže pokračujeme v naší analýze této technologie,“ řekl Don Granger, prezident BellSouth Entertainment.

„Těšíme se na práci se společností BellSouth i na další zkušební provoz IPTV v tomto experimentu. Platforma IP PRIME společnosti SES AMERICOM byla navržena k tomu, aby byla službou pro všechny oblasti narůstajícího telekomunikačního televizního trhu,“ řekl Bryan McGuirk, prezident Media Solutions SES AMERICOM.

Yves Feltes, SES GLOBAL,
Monica Morgan, SES AMERICOM,
Paul Sims, SES AMERICOM



O korporaci BellSouth

BellSouth Corporation je telekomunikační společností s ústředím v Atlantě, stát Georgia. Firma BellSouth má společné řízení a vlastní 40 % Cingular Wireless. To je největší národní poskytovatel hlasových bezdrátových služeb a dat, který má 52,3 miliónů zákazníků. BellSouth poskytuje rozsáhlou a inovační nabídku hlasových a datových služeb, které jsou na trhu k dispozici. Řešení společnosti BellSouth umožňuje místním a malým podnikatelským subjektům spojit jejich lokální a dálkové služby s přístupem na internet „dial-up“ a vysokorychlostním přístupem DSL, satelitní televizí a se „svazkovou“ bezdrátovou službou. Pro podnikatele firma BellSouth poskytuje zabezpečené, spolehlivé, místní a dálkové, hlasové, datové, síťové řešení. Internet: www.bellsouth.com.


O SES AMERICOM

SES AMERICOM je největším poskytovatelem satelitních služeb v USA. Je uznávána jako průkopnická firma v oboru celosvětových satelitních telekomunikačních služeb. Oslavuje 30. výročí od vypuštění své první družice. Společnost dnes provozuje flotilu 18 družic na orbitálních pozicích. Převážně poskytuje služby pro celou Ameriku. Jako součást SES GLOBAL může SES AMERICOM poskytovat úplné řešení telekomunikačních služeb pro libovolný region na světě pomocí flotily 40 satelitů.

Kromě toho existuje pobočka pro vládní služby AMERICOM Government Services. Je zcela vlastněna a určená pro poskytování telekomunikačních služeb na satelitní bázi pro civilní a obranný úřad vlády USA. SES AMERICOM poskytuje služby pro vysílatele, pro kabelové programy, pro letecké a námořní telekomunikační sdružené subjekty, pro internetové providery, pro mobilní telekomunikační sítě, pro vládní úřady, pro vzdělávací instituce. Provádí přenos a zabezpečení dat v globálních datových sítích s účinnou komunikací a vhodným řešením distribuce obsahu (programové náplně).


PR Press SES Astra, 3.1.2006


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 1   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
06.01.2006 • Satelitní novinky z Velké Británie - II
21.12.2005 • Placený kanál Premiere přišel o práva na německou fotbalovou ligu
19.12.2005 • T-System distribuuje digitální filmy pro kina prostřednictvím satelitu [ 5 ]
17.12.2005 • Orbit a BBC Worldwide obnovují televizní dohodu na Středním Východu [ 2 ]
16.12.2005 • SES GLOBAL získá New Skies Satellites
14.12.2005 • Téma kódování volných německých televizních programů nadále živé [ 2 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  v clanku chybi zakladni vec: c ... 

05.01.2006 19:35 • duchman_zl
v clanku chybi zakladni vec: co je IP PRIME?
 
 
Celkový počet komentářů: 1 / zobrazují se: 1 ... 1

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist