Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 14:34:32   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

WWW.CESKATELEVIZE.CZ

  Autor: PR Press ČT , e-mail: info@czech-tv.cz Přidané: 11.01.2006




Česká televize se rozhodla na základě přání diváků a návštěvníků webu ČT pro změnu domény své webové stránky. Od 15. ledna 2006 bude používat adresu: www.ceskatelevize.cz.


Česká verze domény přirozeně koresponduje s názvem tuzemské televize veřejné služby. Stávající doména www.czech-tv.cz zůstane i nadále v provozu, zejména s ohledem na členství ČT v Evropské vysílací unii EBU a ČR v Evropské unii.

„Česká televize věnuje svým webovým stránkám již několik let velkou pozornost,“ říká generální ředitel České televize Jiří Janeček. Webové stránky České televize zvítězily v roce 2005 v hodnocení korporátních webů v rámci projektu WebTop100 v oboru Veřejná správa a neziskové organizace.

Podle nezávislého měření návštěvnosti internetu v České republice NetMonitor jsou webové stránky České televize nejnavštěvovanějším serverem ze všech televizních stanic. V prosinci 2005 je použilo více než 540 000 návštěvníků, kteří si zobrazili přes 11 milionů stránek. Největší zájem mají uživatelé o internetové vysílání pořadů a speciály k pořadům Vypadáš skvěle!, Kluci v akci, Sama doma a Pod pokličkou.

V loňském roce navíc Česká televize obohatila svoji nabídku on-line služeb zpravodajským portálem www.ct24.cz včetně živého vysílání kanálu ČT24.


Martin Krafl, Tiskový mluvčí ČT


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 25   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.01.2006 • Produkční štáb a komentátoři české verze Eurosportu se na výrobě sportovního kanálu Sport1 nepodílejí [ 1 ]
31.12.2005 • Silvestrovské Volejte… [ 10 ]
30.12.2005 • Hlasatelé České televize zítra naposledy! [ 14 ]
28.12.2005 • Redesign Prima TV - novinka od nového roku [ 14 ]
27.12.2005 • Od 1.1.2006 startuje Jetix Max [ 3 ]
26.12.2005 • V Brně problémy s příjmem Primy, souvisejí s digitálním vysíláním [ 12 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 2

  kde to najdu 

03.04.2008 16:33 • neregistrovaný
dobrý den ale nemohu najít aadresu na šikulové kteří jsou v televizi jestlimohu tak mi ji napište co nejdřív děkuji a hezký podvečer vám přeje eva ždanska
 
 
  změny 

19.03.2008 21:13 • neregistrovaný
Vážení,
nevím jestli Vám to dojde. Ale vysílání na 2. programu dnes večer je vrcholem arogance televizního diváka. Čekáme na pořad "Ta naše povaha česká", ale prodlužuje se extraliga hokejová na úkor pořadu a Vy ho stejně neodvysíláte. Jak je to s omluvou, když Vaše nějaké povídání není vůbec vidět na obrazovce, jen nějaký pásek něčeho pod obrazem.
Vaše vysílání je čím dál horší, rušíte pořady, které mají rádi lidé vyššího věku, a ať se chcete soustřeďovat na mládež jak chcete, stejně ji nedostanete. Ta má jiné zájmy a největší procento diváků jsou senioři a právě těm jejich pořady berete. Prý i "Usměvy" Myslím, že ta Vaše nová programová ředitelka neudělá víc, než bývalý milicionář, když léta pracovala u soukromých televizí. Je to smutné, kam až jste došli!!!!Při tom v archivexh České televize je mnoho, mnoho kvalitních pořadů a inscenací, i když jsou to podle redaktorky Marty Švagrové z LN "Vyčuchliny".
A právě ty se starším lidem líbí. Tak si je držte, neboť jinak Vám přestanou platit. Myslím, že stejně můžete žít z reklamy jako soukromé televize, když se pořád snažíte je v prgramové náplni dohnat.
A když už jsem se tak rozepsala, zamyslete se také nad programovou skladbou. Není vůbec promyšlená. Myslíte si, co nám může nějaká divačka radit. Může si to dovolit, neboť pracovala v tomto zařízení třicet let. A nad některými současnými pořady je jí do pláče.
Hana Juračáková
Ostrava
Hana Juračáková
 
 
  Mě připadají celé Četnické humoresky a bouhužel i 

10.11.2007 15:02 • neregistrovaný
Mě připadají celé Četnické humoresky a bouhužel i většina české (československé) porevoluční televizní tvorby jako katastrofa.
A pokud se podívám na sledovanost pořadů, natočených v komunistické éře, tak nejen mě.
Je pro mě velice smutné zjištění, že většina umělců, kteří byli (podle svých slov) v komunistickém Československu tolik omezováni a postavili se vedle studentů do čela převratu, nejsou dnes schopni dosáhnout ani zdaleka takových výkonů, jako před převratem.
Ostatně jak říká pan režisér Sequens, problém je, že když se dnes má točit nějaká scéna, tak se místo toho natočí to, jak si o tom dva vyprávějí čtvrt hodiny v kuchyni, a dále to, že jakmile se dnes v TV má objevit nějaká ženská postava tak do 50-ti let věku, většinou vypadá jako prostitutka (je jedno, zda představuje učitelku, uklízečku nebo manažerku).
 
 
  Zoufalé Četnické humoresky. 

09.11.2007 21:44 • neregistrovaný
Třetí pokračování Četnických humoresek je katastrofa.
Paní režisérce se bohužel ani náznakem nepodařilo navázat na práci svého otce. Dívám se již jenom ze setrvačnosti, abych našel alepoň jeden díl, který by se dal ohodnotit pozitivně. Paní režisérka udělala z pátrací stanice a jejich členů směšný kabaret. Drtivá většina času jednotlivých dílů je vyplněna naprosto nesmyslnými scénami z osobního života četníků. Kriminální zápletka je ubohá a stává se nepodstatnou částí kažhého dílu.
Paní režisérka bohužel zcela zostudila celkový dojem z Četnických homoresek a pošpinila práci svého otce na prvních dvou řadách.
 
 
  Pro doplnění - jednalo se zřej ... 

20.07.2007 09:01 • satCentrum
Pro doplnění - jednalo se zřejmě o dokument na ČT2 od 05.55 hod.: Géniové, blázni a pábitelé - Ateliér civilistního parealisty. Pořad jsme bohužel neviděli, tak nemůžeme posoudit, co se na něm panu Josefovi nelíbilo. Možná by mohl připojit několik vět někdo, kdo tento dokument viděl.
Každopádně děkujeme za reakci, kterou předáme programovému oddělení ČT.
redakce satCentrum
 
 
  |Co to bylo ? 

20.07.2007 07:11 • Jozef
Dobrý den,
nezlobte se, že Vás obtěžuji takovýma věcma, ale můžete si za to sami. Dnes ráno v na ČT 2 od 5.55 - 6.10 hod. proběhl nějaký pořad - viděl jsem jen část, ale popudilo mne to.
To skutečně nemá televize na to aby odvysílala něco kvalitního. Nechci poučovat, je Vás tam dost chytrých, kteří o tom rozhodují, ale to nevíte, že takovýto pořad sleduje se zájmem tak 0,0001% obyvatelstva - možní ani to ne. Když si uvědomíme co to stálo peněz a Vy to odvysílate - co je na tom tak hodnotného ?
To skutečně vyhazujeme peníze - (poplatky pro ČT) na takovéto programy? A to skromně si dovolím jěště podotknou, není to první program který neměl "žádnou" hodnotu. Nebo tam někdo rozhoduje a dělá to schválně , aby se občané odradili od sledování TV - tak mu vyřidte, že se mu to čím dál tím lépe daří.
Jen tak pro porovnání si představte, že by ekonomika státu - řečeno všeobecně - provozy - jakékoli v celé republice produkovali "toto" co jste odvysílali - to by bylo. Menší radu do budoucna si však neodpustím, pokud chcete vysílat pro co nemám slov - klidně - ale postavte těm tkzv. intelektuálom vlastní televizi, vlastní vysílání ať si ji platí. Nebudu používat "silné slova" ono jsou zbytečné, tak jak tenhle článek, tak či tak si to nikdo ani jen nepřipustí, že se vysílají do éteru takovéto "hodnotné díla".
Tomu co to pustil do vysílání a tvůrcům bych to nechal zaplatit a poplatníkům (mimo těch 10 lidí - pro které se to točilo a vysílalo) bych vrátil část poplatku.
Přeji Vám hezký den
 
 
  čt2 pořad Reporteři 

17.07.2007 10:32 • Pešta
Po shlédnutí pořadu věnovaném Jakubu Krčínovi sděluji:Při pátrání po jeho činnosti a hledání jeho hrobu by možná bylo dobré se soustředit i na jeho údajné členství v bratrstvu rosekruciánů.Že tato tajná společenství na sedlčansku existovala dokládají i symboly zednářů a rosekruciánů na cechovních pohřebních štítech,které jsou v majetku městského muzea v Sedlčanech.Pracovníci muzea však o tom na mé dotazy neměli bohužel žádnou vědomost.Podobné symboly jsou i ve výzdobě kostela v Sedlci,/o němž byla v pořadu také zmínka/-k mému úžasu by tam ani neměly existovat.Pro křesťanství jsou totiž poněkud "pohanské".
Příslušnost k tomuto bratrstvu by také mohlo osvětlit empatií jeho údajné kruté chování ke svým poddaným.Důvody jsou totiž často zkreslené úhlem pohledu neznalých.
 
 
  zpravodajství regionu 

26.06.2007 16:01 • janasulanova
Večer po hlavních zprávách, když začíná tento pořad s paní Kateřinou Blechovou, je na její zubní problém smutná podívaná. Jak někdo může to nechat až tak daleko dojít. Je mi 60 let a nechápu, jak ji můžete nechat vysílat aby se na tento neestetický pohled národ díval. Zamyslete se nad tím. Prosím
 
 
  Zajimavost 

19.06.2007 15:25 • anonym
19.06.2007
Dobry den,
O vikendu jsme s manzelem videli na obloze nad nasi farmou zvlastni svetelny ukaz. Divali jsme se na to nejakou dobu a pak jsem myslela, ze si to zkusim vyfotografovat. V hledacku kamery jsem nic neviděla, tak jsem drzela fotoaparat do smeru ukazu a myslela jsem, bud z toho neco bude nebo ne. Neco takoveho jsme jeste nikdy nevideli. Az po nahrani fotografii do meho PC jsem zjistila, ze jsem vyfotografovala UFO. Opravdu. Mam jednu fotografii, na ktere je po zvetseni naprosto zretelne videt UFO, nemuze to byt nic jineho, a jeste dve fotografie. Na nich je videt dalsi malinky svetelny ukaz, pohybujici se smerem k obloze. Musel byt jen par metru pred nami, presto jsme si ho nevsimli.
Na takoveto zpravy jsem se vzdy divala s urcitou skepsi a kdyz pisu o UFO, ani sama tomu nemohu uverit, ale je to tak, videli jsme UFO a mam tri fotografie. Mate zajem?
S pratelskymi pozdravy
O. Jannan
jannan@do7a.zzn.com
Doufam, ze muj mail dojde do Ceske televize. Na vasich strankach jsem bohuzel nenasla jiny kontakt.
Preji vam hezky den.
 
 
  hodina pravdy 

13.02.2007 15:17 • martina mrázková
já chci tu přihlášku!!!!!!!!!!!
 
 
  Skadba programu CT2 

09.02.2007 14:05 • Kvap
Jsem velice rozezlen nad tim,ze poplatky za TV platim cim dal vice a slibovana reklama na verejnepravni televizi je stejna, ne-li vetsi. Navic dnesniho dne vysilate na CT2 misto odpoledniho slalomu pro kombinaci nezazivny 1.duel tenisu. Myslim ze byste meli pocitat i s mnoha divaky v mistech, kde nelze sledovat CT4 ,CT24 a dat prednost pri skladbe programu CT2 i k temto aspektum. Z Olomouce 9.2.t.m vas ponekud zklamany divak B.K.
 
 
  Skladba TV pořadů. 

14.01.2007 20:54 • TYNAMARI
ani po několikerém upozorněníste nezlepšili skladbu televizních programů a nádále vysíláte stále stejné staré programy,které jsme už viděli několikrát.Přítelkyně z domu smutku už reprýzujete po čtvrté. Film PŘÍBĚHY hraček se spíš hodí na dopolední vysílání, než na 20. hodinu,kdy se chceme bavit.Ještě k tomu v pátek.Také semi nelíbí,že na Primě se odpoledne vysílá Očko, které mohu naladit na jiném kanálu. Regionální vysílání z Moravy se vysílá z Prahy, Liberce,Ústí jenom ne z Brna. Žádám Vás, aby jste se polepšili a vzsílali programy,které si přejeme.VšaK ZA TO PLATÍME DOST.
 
 
  Bych jim nasral,hajzlům zloděj ... 

03.01.2007 19:06 • Mirek
Bych jim nasral,hajzlům zlodějským.Stejně naty jejich sračky nekoukám,ale platit musím.Tohle se stane jen v česku.Já se stydím,že sem čech už dávno.
 
 
  poplatky 

03.01.2007 17:31 • Alex
To už je opravdu síla ,v této republice není stabilní vláda ale zvyšování cen jede jako po másle,a všichni se odvolávají na nesmyslné zákony.ČT je prošpekovaná samými diskuzemi a kravinami,a na jejich výrobu je zřejmě potřeba stále větších prostředků?!Je mi z toho na nic a pomalu se opět začínám stydět že jsem čech!!Zvýšení televizních poplatků považuji jako nehoráznou sprosťárnu a snahu mít občany jako rukojmý.Co ještě si bude muset člověk zde žijící nechat líbit??!! A jako korunu všemu udělí stále se zvyšující počet reklam zde ( na ČT ) odvysílaných,tak proč poplatky? Protože proto,máš el. přípojku? tak čecháčku plať! Styďte se!!
 
 
  Proč nemohu na Internetu najít vysílání ČT 24 ? 

04.06.2006 16:30 • Milan Mecner
Je to snad důsledek nového zákona "autorského???"
Když nebylo možno sledovat z časových důvodů zajímavé pořady jako: "Kluci v akci" - velmi zdařilý pořad,nebo Jana Krauze "Uvolněte se,prosím",bylo možno vyhledat jej na Internetovém vysílání ČT.
Pokud toto omezení bude trvat - je to velká škoda! Kdo tím přichází o peníze ?
Není dobrá služba veřejnosti snad druhořadá ?
 
 
  program športových prenosov naživo 

12.01.2006 16:36 • anonym
http://mujweb.cz/Sport/LIVESPORTONTV/
 
 
  pro Jirku a ty další 

12.01.2006 07:45 • Komenski
Redakce drží palečky,ať to - probůh - těm hochům z CL+spol. vyjde. Jenže to se teď nehodí do krámu, tak je třeba vymyslet nějaké "neutrální" stanovisko. To se ovšem hledá velmi nesnadno,tak proto to zpoždění. Váš učitel národů
 
 
  pro Jirku 

11.01.2006 19:43 • dyť je to jedno
Komenský není správně spisovně, ale gramaticky a vzhledem k tomu, že prožil nějakých tuším třináct plus osm (=21) let v Polsku by nebylo od věci možná ani to Komenski, ale kvůli gramatice či historii tu nejsme.
A závěrem - mne tedy mnohem více zajímá výběrové řízení ČT než jejich znovuobjevené internetové stránky, ale ona nám to zdejší redakce určitě vynahradí a příjde pak s nějkým tím zákulisním "špekem" navíc. ;-)
 
 
  pro anonym 

11.01.2006 18:42 • CS
Jak možu něco zavádět a měnit od 15.ledna 2006 když už dávno rok nebo víc roků existuje?!. Možeš mi to laskavě vysvětlit ty chytrolíne. To je to samé jako by mě teprve dnes někdo informoval o tom že se k 1.1.1993 rozpadlo Československo a vznikly dva samostatné státy Česká republika a Slovenská republika, když dávno tyto dva samostatné státy existují.
 
 
  Pro anonym 

11.01.2006 18:14 • CS
Reagoval jsem na to že "Crescenzio" psal že adresa www.ceskatelevize.cz fungovala už včera ráno a přitom funguje už minimálně rok a možná od začátku co má Česká televize webové stránky. Nauč se pořádně číst příspěvky a teprve potom se prosím montuj do diskuze.
V článku se uvádí toto: "Česká televize se rozhodla na základě přání diváků a návštěvníků webu ČT pro změnu domény své webové stránky. Od 15. ledna 2006 bude používat adresu: www.ceskatelevize.cz."
Článek je ale zavádějící protože to vypadá že existovala jenom webová stránka www.czech-tv.cz a adresa www.ceskatelevize.cz nikdy neexistovala a teprve bude zavedena.
Prostě informovat o něčem co existuje x roků není aktuální.

 
 
Celkový počet komentářů: 25 / zobrazují se: 1 ... 20

|<«12»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist