Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 02:51:40   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Softwarové novinky | Články
 

Kartu platformy SES HD + má již více než jeden milión platících zákazníků, celkem je aktivních skoro 3 miliónů karet

  Autor: SES , e-mail: info@ses.com Přidané: 05.02.2013


Lucembursko / Mnichov, 5. února 2013 - Společnost SES dnes oznámila, že její německá HD platforma HD + již překročila počet jeden milión platících domácností. Za celý rok 2012 se platformě HD + více než zdvojnásobil počet platících zákazníků, z předloňských 404 123 na loňských 944 993. V roce 2013 se očekává další růst o 25 procent platících zákazníků.


K 31. prosinci 2012 byl příjem programové nabídky platforHD + dostupný v 2 870 000 domácností, které mají zaplacený poplatek za technické servisní služby (50 EUR ročně), nebo mají bezplatný příjem v prvním roce po aktivaci karty. To představuje nárůst o 570 000 (tedy 25 procent) domácností ve srovnání s předchozím rokem. Počet domácností s volným příjmem v prvním roce se zvýšil na 1 920 000 na konci roku 2012.

"Za méně než 40 měsíců po svém startu se platforma HD + stala důležitým faktorem na německém televizním trhu," řekl Wilfried Urner, generální ředitel společnosti HD PLUS. "HD + bude nadále silným podnětem obsahu HDTV v Německu. Budeme i nadále rozšiřovat HD + nabídku o nové produkty, jako je např. HD + Replay, která umožňuje přístup do médií knihoven komerčního vysílání."

Platforma HD + odstartovala 1. listopadu 2009, a v současnosti umožňuje domácnostem (oficiálně jen) v Německu přijímat následující 15 volných televizních kanálů v kvalitě HD prostřednictvím satelitního systému ASTRA 1 na orbitální pozici 19,2 stupňů východně: RTL HD, Sat.1 HD, ProSieben HD, VOX HD, kabel eins HD, RTL II HD, SUPER RTL HD, N24 HD, TELE 5 HD, Sport1 HD, DMAX HD, Nickelodeon HD, Sixx HD, Comedy Central HD a DELUXE MUSIC HD. Zákazníci s receiverem s kartou HD + mohou pak sledovat ještě další 22 německých kanálů v HD bez příplatku.


O HD +

HD PLUS GmbH je stoprocentní dceřinou společností SES, předního světového satelitního operátora s flotilou 52 satelitů. HD PLUS byla založena v květnu 2009 a nabízí přístupové karty platformy HD + s řadou programů ve vysokém rozlišení (HD), které lze přijímat prostřednictvím satelitního systému ASTRA 1 v Německu. HD + je otevřená platforma, která přináší atraktivní televizní služby ve vysokém rozlišení na trhu. V současné době nabízí HD + programy RTL HD, Sat.1 HD, ProSieben HD, VOX HD, kabel eins HD, RTL II HD, SUPER RTL HD, N24 HD, TELE 5 HD, Sport1 HD, DMAX HD, Nickelodeon HD , Sixx HD a Comedy Central HD. A také free-to-air HD stanice Das Erste HD, ZDF HD, ARTE HD, 3sat HD, BR HD, KI.KA HD, NDR HD, PHOENIX HD, SWR HD, WDR HD, ZDFinfokanal HD, ZDF.kultur HD a HD ZDFneo , ServusTV HD, Anixe HD, QVC HD, HSE 24 HD, Juwelo TV HD a sonnenklar.tv, ty lze také přijímat s HD + set-top-boxem.

Nákupem HD + set-top box se získá karta HD + zdarma na prvních dvanácti měsíců. Po uplynutí této doby, se platí technický servisní poplatek ve výši 50 EUR za rok. Zájemci mají možnost získat i samostatné nové HD + karty, které stojí 55 EUR.

Na rozdíl od známých předplatného modelů, které lze ukončit pouze výpovědí, HD + vyprší automaticky po uplynutí jednoho roku. HD + diváci mohou tedy rozšířit své karty jednoduše a snadno. Prodlužovací kódy jsou k dispozici v obchodech, on-line na www.hd-plus.de nebo telefonicky (0900 1904 599; 49 centů/min z německé pevné linky). Další informace: www.hd-plus.de.


O SES:

SES je přední světový satelitní operátor s flotilou 52 geostacionárních družic. Společnost poskytuje služby družicové komunikace vysílání, obsahu a internetových služeb, mobilních a pevných sítí operátorů a podniků a vládních organizací po celém světě. SES je zkratka pro dlouhodobé obchodní vztahy, vysoce kvalitní služby a vynikající v oblasti vysílání. V kulturně rozmanité regionální týmy SES jsou rozmístěny po celém světě a úzce se zákazníky, aby splnily své specifické satelitní šířku pásma a požadavky na servis. SES (Euronext Paris a Luxembourg Stock Exchange: SESG) drží podíly ve společnosti Ciel v Kanadě a Quetzsat v Mexiku, stejně jako strategickou účast v satelitních sítích infrastruktury start-up O3b. Další informace na adrese: www.ses.com. Sledujte na: Twitter: https://twitter.com/SES_Satellites, Facebook: https://www.facebook.com/SES.YourSatelliteCompany, YouTube: http://www.youtube.com/SESVideoChannel, Blog: http://en.ses.com/4243715/blog.


Markus Payer, SES, 5. 2. 2013


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
31.01.2013 • Telekom rozširuje televíziu Magio TV Go o variant Plus
15.01.2013 • Nové karty M7 v nabídce Skylinku
14.01.2013 • Odpojení placených programů CS Link
03.01.2013 • Nový s/w 1.01.27 pro receiver Humax IRHD 5100S
15.12.2012 • Česká televize testuje zvukový popis pořadů pro nevidomé
22.11.2012 • Topfun spustil svou aplikaci v televizorech Panasonic

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist