Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 06:48:33   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Monstrum nebo člověk? - HANNIBAL - nový seriál na AXN

  Autor: AXN Press Czech , e-mail: AXNPress_Czech@spe.sony.com Přidané: 21.02.2013


Simona Malkovská z tiskového střediska AXN Press Czech společnosti Sony Pictures Television Networks (SPTN) CE dnes zaslala do redakce satCentrum úplně první exkluzivní upoutávku na nový originální seriál z produkce Sony Media Pictures - HANNIBAL, jehož premiérové vysílání se nezadržitelně blíží. První díly seriálu uvidíme na AXN již na jaře, a máme se skutečně na co těšit!


Z kreativní mysli Bryana Fullera (Heroes, Pushing Daisies) a rafinované režie Davida Sladea (Twilight: Eclipse, 30 Days of Night) se zrodil nový dramatický seriál odhalující počátek vztahu slavných postav Thomase Harrise - psychiatra Hannibala Lectera a jeho pacienta, nadaného kriminalisty FBI Willa Grahama. Tento stylizovaný thriller vypráví příběh mistrovské manipulace.

První krátkou úvodní upoutávku můžete shlédnout na webu satCentrum zde (velikost souboru je 5 MB).

Nový seriál produkovala Gaumont televize International ve spolupráci se Sony Picture Television Networks. Hannibal je nejnovější originální produkcí z dílny SPTN a na jaře tohoto roku bude vysílat kabelová televize AXN v 63 zemích celého světa v 18 jazycích včetně češtiny.

Více informací k obsahu i obsazení přinese web satCentrum již brzy.


O AXN

AXN má ve střední Evropě více než 18 milionů předplatitelů. Kromě České republiky vysílá v dalších šesti zemích – v Polsku, Maďarsku, Slovenské republice, Rumunsku, Moldavsku a Bulharsku a v sedmi zemích jadranského regionu (Srbsku, Chorvatsku, Slovinsku, Makedonii, Bosně a Herzegovině, Kosovu a Černé Hoře). Televizní kanál se zaměřuje na akční a dobrodružné filmy, seriály a pořady a dynamickou zábavu pro diváky ve věkové kategorii od 18 do 34 let. Jádro programu tvoří kvalitní světové seriály a nejžádanější filmy od Sony Pictures i dalších studií. AXN je součástí mezinárodní sítě Sony Pictures Televison (SPT), jejímž vlastníkem je Sony Pictures Entertainment.


O SONY PICTURES TELEVISION (SPT)

Sony Pictures Television patří k vůdčím společnostem na poli televizního průmyslu. Po celém světě produkuje a distribuuje programy všech žánrů, včetně seriálů, televizních filmů, divadelních představení a rodinné zábavy na všech platformách. SPT disponuje jednou z největších databází celovečerních filmů a televizních pořadů. Může se pochlubit bohatým programovým složením, které zahrnuje velmi sledované televizní hry, seriály, originální animované pořady a v hlavním vysílacím čase dramata, komedie a televizní filmy oceňované kritiky. SPT si také drží čelní pozici na poli mezinárodní televizní produkce – vytváří více než 6,000 hodin vlastního programu, spolupracuje s místními partnery a produkuje obsah v lokálním jazyce. Pořady prodává do přibližně sedmdesáti zemí světa. Portfolio mezinárodní televizní sítě SPT zahrnuje 120 kanálů ve 159 zemích s více než 754 miliony diváckých domácností. SPT vlastní multiplatformový video servis, Crackle, holandskou zábavní společnost 2waytraffic, produkční společnost Embassy Row, Sony Movie Channel, je spolumajitelem GSN, 3net, FEARnet a INT Networks, Inc. Inc. Inzertním prodejem se SPT řadí k předním národním inzertním společnostem ovládajícím komerční katalog v seriálech SPT stejně jako ve všech digitálních obchodech Sony Music Entertainment a Tennis Channel a SPE ve Spojených státech. SPT (www.sonypicturestelevision.com) je společností Sony Pictures Entertainment.


Připravila redakce satCentrum podle podkladů Simony Malkovské, AXN Press Czech, SPT Networks, 21. 2. 2013, vlastníkem autorských práv upoutávky je SPT.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.02.2013 • Sparta na hřišti Chelsea v odvetě Evropské ligy na FANDOVI a VOYO
19.02.2013 • Premiéra na Viasat Explorer: Temné operace (Black Ops)
19.02.2013 • Prima ZOOM drží vysokou laťku: Sedm tipů 9. programového týdne
18.02.2013 • Celé playoff KHL se Lvem a Slovanem živě na Sport1 a Sport2
18.02.2013 • Dnes ve 14:00 hod. odstartovala TELKA - Vaše hvězdy se vrací zpátky na obrazovky!
18.02.2013 • HC Slavia Praha vs. Rytíři Kladno na FANDOVI

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist