Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 13:16:36   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Film Europe Channel a Doku CS nově i v O2TV

  Autor: Film Europe , e-mail: info@filmeurope.eu Přidané: 16.03.2013


Telefonica O2 nově zařadila do svých programových nabídek televizní kanály Film Europe Channel HD, Film Europe Channel a Doku CS. Diváci mají možnost tyto TV kanály sledovat v rámci služby O2TV již od 15. 3. 2013. Doku CS je dostupný v rámci rozšířeného balíčku Styl v O2TV FLEXI, který se nově zaměřuje na rozvoj osobnosti a vzdělání zábavnou cestou. Film Europe Channel HD, Film Europe Channel a československý filmový kanál Kino CS najdou diváci v balíčku FILMY v nabídce O2TV Flexi.


Diváci si tak mají možnost TV kanály Film Europe Media Company předplatit u téměř všech poskytovatelů digitálního i satelitního vysílání. Unikátní Film Europe Channel je v současnosti ve více než 300 tisících domácnostech.

"Zařazení do nabídek operátorů je jedním z nejnáročnějších úkolů distribuční společnosti. Je zřejmé, že naše TV kanály přesvědčily zájmem diváků, kvalitou i svojí unikátností. Mimořádně nás těší zájem o Film Europe Channel, který přináší na televizní obrazovky nové filmové zážitky, které nabízí původní znění s titulky", řekl obchodní ředitel Film Europe Media Company Tomáš Žondra.

Ambicí Film Europe Media Company je, aby byly TV kanály Film Europe Channel HD, Film Europe Channel, Kino CS, Doku CS a Muzika CS dostupné u všech poskytovatelů televizního vysílání.

Film Europe Channel zahájil vysílání České republice a na Slovensku symbolicky 17. listopadu 2011. Tento jedinečný filmový kanál má ve svém portfoliu více než 800 filmů v původním znění s titulky, vysílá 24 hodin denně, sedm dní v týdnu a vždy bez reklam.

Programové balíčky O2 TV http://www.o2tv.cz/programove-balicky


O společnosti Film Europe

Film Europe Media Company je mediální společnost s týmy a kancelářemi v Praze, Bratislavě, Londýně a v Cannes. Film Europe nakupuje, koprodukuje, v kinech a na VOD i DVD distribuuje a ve vlastních televizích vysílá evropský film. Od roku 2010 provozuje tři vlastní národní tematické televizní kanály KINO CS, DOKU CS a MUZIKA CS. V roce 2011 spustila vysílání Film Europe Channel - prvního evropského filmového kanálu, který uvádí výhradně evropskou kinematografii ze všech 50 zemí geografické Evropy. Film Europe Channel je dnes dostupný ve Skylink, Magio T-Com, Fiber TV - Orange, SELF servis Moravianet a HD signál, T-systems Via-TV, NEJ-TV, SATT, Catr, Slovanet, Centronet, Antik v nejbližší době se rozšíří o dalších operátorů v Česku a na Slovensku. Mediální společnost spolupracuje s filmovými společnostmi a festivaly v Evropě a v Asii.


O společnosti Telefónica Czech Republic

Telefónica Czech Republic je předním integrovaným telekomunikačním operátorem na českém trhu. V současnosti provozuje téměř osm milionů mobilních a pevných linek, což z ní činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb na světě. Nabízí nejucelenější nabídku hlasových a datových služeb v České republice. Mimořádnou pozornost věnuje využití růstového potenciálu především v datové a internetové oblasti. Společnost provozuje nejrozsáhlejší pevnou a mobilní síť včetně sítí 3. generace - datovou síť CDMA a síť UMTS, která umožňuje přenos dat, hlasu, obrazu a videa. Jak první operátor v České Republice spustila LTE (Long Term Evolution), síť 4. generace mobilní komunikace, která umožňuje nejrychlejší mobilní internet současnosti. Telefónica Czech Republic je také předním poskytovatelem ICT služeb v zemi.


O společnosti Telefónica

Společnost Telefónica je z hlediska tržní kapitalizace jednou z největších telekomunikačních firem na světě. Své obchodní aktivity zaměřuje především na služby pevné a mobilní telefonie, přičemž za klíčový nástroj k rozvoji obojího považuje širokopásmové připojení. Společnost ve významném rozsahu působí celkem v 25 zemích světa a počet jejích zákazníků dosahuje 312 milionů. Její zastoupení se soustřeďuje na Španělsko, Evropu a země Latinské Ameriky, kde realizuje svou růstovou strategii. Telefónica je 100% soukromá společnost, akcie společnosti jsou kotované na burze v Madridu a dalších burzách a dělí se o ně více než 1,5 miliónu přímých akcionářů.


Mgr. Adriana Bednárová, mediální poradce, Film Europe, s.r.o.
Hany Farghali, Tiskový mluvčí, Telefónica Czech Republic, a.s.



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
14.03.2013 • Nový kanál Kino Svět najdou diváci i na internetu
05.03.2013 • Digimark: Nejlepší internet je od UPC
04.03.2013 • Česká televize modernizuje web
21.02.2013 • Kanál Auto motor a šport zaradil do ponuky ďalší operátor
18.02.2013 • Redizajn spravodajstva TV Markíza pokračuje aj na webe
05.02.2013 • 5. 2. 2013 - Den bezpečnějšího internetu / animace Digitální svět vašich dětí

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist