Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 20:27:36   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Softwarové novinky | Články
 

SES ASTRA si vybrala kódovací systém Nagravision pro svou novou digitální televizní infrastrukturu

  Autor: PR Press SES Astra , e-mail: info@ses-astra.com Přidané: 09.03.2006


SES ASTRA, společnost SES GLOBAL dne 9. 3. 2006 oznámila, že si vybrala kódovací systém podmíněného přístupu Nagravision skupiny Kudelski Group ze Švýcarska pro zprovoznění své nové digitální televizní infrastruktury na německém trhu.

Nová infrastruktura SES ASTRA pro digitální televizi a dodatečné interaktivní služby bude k dispozici všem vysílatelům a usnadní zavedení a rozvoj digitálních služeb na otevřené a nediskriminující technologické bázi. Nabídka se bude skládat ze služeb jako je kódování signálu programů a z distribuce přístupových karet a registrace k zpřístupnění vysílání. S touto nabídkou domácnosti s televizním přijímačem budou moci využívat evoluční postupy digitální televize, které poskytnou technický přístup k neplacené, placené televizi a interaktivním službám.

Pro technický servis společnost SES ASTRA počítá se stávající pobočkou ASTRA Platform Services (APS) v Unterföhringu poblíž Mnichova, kdežto logistikou, distribucí přístupových karet a zákaznickými službami se bude zabývat nová pobočka SES ASTRA.

Kódovací systém podmíněného přístupu Nagravision bude přizpůsoben tak, aby až 10 miliónů registrovaných zákazníků mohlo využít možnosti růstu kapacity podle požadavků SES ASTRA. Řešení podmíněného přístupu Nagravision poskytuje významné zabezpečení vysílání, a společnosti SES ASTRA může nabídnout technické služby pro různou programovou tvorbu a pro flexibilní modely podnikání, přizpůsobené především potřebám vysílatelů a zákazníků.

„Spolehlivá kódovací technologie a s prokazatelnou budoucností je hlavním bodem naší nové nabídky digitální infrastruktury”, řekl Ferdinand Kayser, prezident a generální ředitel společnosti SES ASTRA. „Náš model je zcela otevřený a neutrální pro všechny operátory a podnikatele a snaží se nabídnout trhu transparentní, přístupná a nevlastněná technická řešení pro digitální vysílání ze satelitu. Vybrali jsme si systém Nagravision, protože nabízí technologickou dokonalost, nejvyšší zabezpečení a významný potenciál pro management stále složitějších postupů digitálního vysílání. Se systémem Nagravision, budeme schopni vybudovat otevřenou a homogenní infrastrukturu bez technických bariér pro všechny zainteresované vysílatele včetně německého placeného televizního kanálu Premiere.”

„Skupina Nagravision je potěšena, že se podílí na projektu společnosti SES ASTRA, který bude průkopníkem v rostoucím odvětví masového trhu digitální televize”, řekl André Kudelski, prezident a generální ředitel skupiny Kudelski Group. „Nagravision je plně svázán se standardem DVB a přispěje k atraktivním plánům společnosti SES ASTRA, které podpoří německé a mezinárodní podnikatele v nabídce velkého výběru set-top-boxů pro zákazníky. Těšíme se, že budeme společně pracovat s SES ASTRA, abychom podpořili tyto plány.”


Markus Payer, SES ASTRA
Catherine Hugon, Kudelski



O SES ASTRA (www.ses-astra.com)

Satelitní systém ASTRA je jedním z nejvýznamnějších satelitních systémů DTH v Evropě, poskytující služby pro asi 103 miliónů domácností s příjmem DTH a s kabelovou přípojkou. Flotila satelitů ASTRA nyní zahrnuje 13 satelitů, přenášejících více než 1400 analogových a digitálních televizních a rozhlasových kanálů i multimediálních a internetových služeb.

Dvě hlavní orbitální pozice satelitů ASTRA pro služby DTH jsou 19.2° východně a 28.2° východně. Profesionální služby jako přímý kabelový příjem DTC, satelitní newsgathering SNG a příležitostné využití jsou poskytovány z orbitální pozice 23.5° východně.

SES ASTRA je společností SES GLOBAL. SES GLOBAL zcela vlastní dva nejvýznamnější satelitní operátory na evropském trhu, SES ASTRA v Evropě, a SES AMERICOM v USA. Společnost je také držitelem strategickým podílů ve firmě AsiaSat v Asii, Star One v Latinské Americe, a SES SIRIUS v Evropě. Další informace o SES GLOBAL jsou na internetových stránkách: www.ses-global.com.


O Kudelski Group/Nagravision (www.nagra.com)

Kudelski Group je světový lídr v digitálním zabezpečení. Technologie této společnosti jsou využívány v celé řadě aplikací, kde se požaduje kontrola přístupu a management v oblasti práv, buď pro zabezpečení přenosu informací (digitální televize, širokopásmový internet, video na přání, interaktivní aplikace, atd.) nebo kontrola a řízení přístupu lidí nebo prostředků k místu a události. Kudelski Group má ústředí v Cheseaux-sur-Lausanne (Švýcarsko), a je zapsána ve švýcarském obchodním rejstříku.

Nagravision (www.nagravision.com), společnost Kudelski Group, jedním ze světově nejvýznamnějších poskytovatelů otevřených systémů podmíněného přístupu, DRM a integrovaných systémů na vyžádání - pro poskytovatele obsahu (programové náplně) a operátory digitální televize ve vysílacích a širokopásmových platformách. Jejich technologie je nyní využívána více než 100 nejvýznamnějšími operátory placené televize na světě pro zabezpečení obsahu (programové náplně) a při distribuci více než 60 miliónů aktivních přístupových karet a zařízení.


PR Press SES Astra, 9.3.2006


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 3   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.03.2006 • Výměna technologie satelitního uplinku Czechlink - doplnění [ 3 ]
06.03.2006 • Staré dekódovací karty CzechLink funkční do 12. 3. 2006
13.02.2006 • Nagravision: zahájení výměny karet pro příjem Premiere [ 1 ]
06.02.2006 • Informace o výměně starších verzí dekódovacích karet CryptoWorks pro družicové vysílání paketu Czech Link
23.01.2006 • Technická informace UPC [ 6 ]
15.01.2006 • Zkontrolujte si svoji kartu Czechlink! [ 15 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  digi tv hak pre vlado fogo 

05.01.2008 20:24 • neregistrovaný
oyvi sa mi, dik
krasco@yoynam.sk
 
 
  Asi ti manageři z Astry nečtou ... 

10.03.2006 15:48 • anonym
Asi ti manageři z Astry nečtou satelitní fóra. Mimochodem ti rumuni, to je i pro mě novinka, ale je pravda, že jsem zatím takové satelitní embryo - teprve objevuji kouzlo konektoru RJ45 na příjmači Dreambox.
 
 
  SES ASTRA a Nagravision 

10.03.2006 10:29 • Vlado Fogo
he he .. len aby si dovtedy kudelski nehodil maslu. premiere je hack, digital + je hack, cabo nestacilo ani pomenit karty a nagra 2 je hack, polsat je hack, tv glogo je hack, digi tv rumuni su hack, preboha ukazte mi v nagre nejaky paket co nejde nacierno pozerat ?, Ti managere z SES su nahuleni alebo co ??
 
 
Celkový počet komentářů: 3 / zobrazují se: 1 ... 3

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist