Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 15:46:29   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Ze světa | Články
 

Chello Central Europe se SportTV oceněno za letošní přenosy KHL

  Autor: Chello Central Europe , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 23.05.2013


Společnost Chello Central Europe provozující placené televize Sport1 a Sport2 HD získala cenu určenou pro tvůrce nejlepšího televizního přenosu. Byla jí udělena 22. května v Moskvě, v rámci slavnostního celoročního hodnocení Kontinentální hokejové ligy (KHL). Chello Central Europe patří do skupiny Liberty Global, Inc. Reklamní čas prodává agentura Atmedia.


Gala slavnostně uzavírající sezonu se v Moskvě pořádá už pátým rokem a pravidelně se při té příležitosti vyhlašuje Hráč roku, Trenér roku, Mužstvo roku, ale mimo to se dává cena i Nejlepší produkční společnost (Best Production Company). Tuto cenu si letos vysloužila společnost Chello Central Europe, která odpovídá za vybrané přenosy KHL už druhým rokem a českým a slovenským divákům je přináší prostřednictvím svých televizí Sport1 a Sport2 HD.

„Toto ocenění je dalším potvrzením faktu, že budoucnost patří kvalitním pořadům z naší vlastní výroby. Přímé přenosy byly ve struktuře televizního vysílání vždy výrazně specifickou záležitostí. Chello Central Europe je jako domácí vysílatel televizních přenosů Lva Praha a Slovanu Bratislava hrdé na tento úspěch i proto, že ukazuje, nakolik dokáže hra skvělých mužstev a vysoká úroveň sportovních přenosů zvýšit význam střední Evropy na mapě světového hokeje,” prohlásil Levente B. Málnay, generální ředitel společnosti Chello Central Europe.

V sezoně 2011-12 vyráběla firma Chello Central Europe signál zápasů Lva Poprad, v následující sezoně pokrývala a na kanálech Sport1 a Sport2 HD vysílala zápasy Lva Praha a Slovanu Bratislava; tyto záběry dále přebírala celá Evropa. Navíc během letošní výluky v NHL byl touto televizní společností produkovaný duel Lev Praha-Dynamo Moskva prvním přímým přenosem KHL, který se objevil ve vysílání sportovní stanice ESPN na území Severní Ameriky.


O televizích Sport1 a Sport2 HD:

Sport1 a Sport2 HD jsou placené televizní programy určené všem sportovním fanouškům. Exkluzivně přinášejí ty největší světové a domácí sportovní události, primárně fotbal a hokej coby divácky nejatraktivnější sporty. Co konkrétně lze na Sport1 a Sport2 HD sledovat? Lev Praha a Slovan Bratislava v KHL, první španělskou fotbalovou ligu (La Liga), druhou španělskou ligu (Liga Adelante), první holandskou ligu (Eredivisie), první skotskou ligu (Scottish Premier League), německý pohár (DFB-Pokal), první španělskou ligu házené mužů, NFL – americký fotbal, basketbalovou NBA, tenisové turnaje ATP500, volejbal, házenou, poker. Na své si přijdou i milovníci ostatních atraktivních sportů, jako jsou ragby, golf, box a další. Vysílá ve formátu 16:9 s českým nebo slovenským komentářem.


O společnosti Chello Central Europe:

Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy. Chello Central Europe je podnikatelskou jednotkou v rámci skupiny Chellomedia – přední mezinárodní mediální společnosti a evropské obsahové divize společnosti Liberty Global, Inc. Současné portfolio Chello Central Europe v Česku a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2 HD, SportM, Minimax a Megamax (pro děti), Spektrum HD (dokumenty), TV Paprika (gastronomie), Spektrum Home (bydlení) a MGM (filmy). Vedle tematických kanálů společnost dále provozuje firmu Atmedia se sídlem v Polsku, zajišťující prodej reklamních časů. Aktuálně působí také v Česku a v Maďarsku. Spolu s tím Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tematických stanic a televizních společností, mj. CBS Drama, CBS Reality, Fine Living , JimJam, Extreme Sports Channel, History, Da Vinci Learning, ShortsTV HD, Trace TV, Outdoor, Food HD, Ginx, Hustler TV, Daring!TV nebo Bloomberg.


Jakub Švestka, PR Manager, Chello Central Europe, 23. 5. 2013


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.05.2013 • Film NHK ve formátu 8K (7680 x 4320) na festivalu v Cannes
21.05.2013 • SES dnes podepsala novou smlouvu o pronájmu přenosové kapacity družice ASTRA 3B se společností Telekom Srbija
13.05.2013 • Finále Champions League ve 3D zprostředkuje UPC Direct
21.04.2013 • Skupina SES průkopníkem prvního vysílání Ultra HD v novém standardu na Dnech průmyslu SES
11.04.2013 • SES využívá veletrh MIPTV v Cannes pro podporu Ultra HD
21.03.2013 • Satelitní operátor SES pokrývá signálem 276 miliónů domácností na světě

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist