Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 06.05.2024 - 23:27:56   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Topfun Media a HP Tronic prodloužili promoakci k TV GoGen a Hyundai

  Autor: Topfun Media , e-mail: info@topfun.tv Přidané: 04.07.2013


Společnost Topfun Media společně s HP Tronic se rozhodli prodloužit promoakci k televizorům značek GoGen a Hyundai do konce září letošního roku. Promoakce se týká zákazníků, kteří si do tohoto data pořídí televizor jedné z výše uvedených značek. K zakoupeným televizorům získají zákazníci zdarma voucher na filmový balíček Topfun Nonstop, který obsahuje stovky filmů z videopůjčovny Topfun a zákazníci mohou tento balíček využívat po dobu jednoho měsíce. Ze strany obou společností se jedná o vstřícný krok vůči zákazníkům.


Je pro nás potěšující, že výrobci televizorů mají o tyto promoakce zájem a tak není tajemstvím, že na podobné promoakce se mohou těšit zákazníci všech významných světových výrobců televizorů, namátkově mohu jmenovat Samsung, LG, Philips nebo Sony, řekl Obchodní ředitel a člen představenstva společnosti Topfun Media a.s. Radek Přikryl.

Registrovaní uživatelé videopůjčovny Topfun mohou v současné době sledovat oscarový film ARGO, který Topfun nasadil do své videopůjčovny začátkem tohoto týdne. V dramatickém thrilleru, popisujícím tajnou operaci na záchranu šesti Američanů, který se odehrává na pozadí krize s rukojmími v Íránu, exceluje v hlavní roli Ben Affleck, který film také sám režíroval.


O společnosti Topfun Media

Společnost Topfun Media a.s. je provozovatelem největší internetové videopůjčovny působící v České a Slovenské republice. Topfun si klade za cíl nabídnout svým zákazníkům co nejširší škálu filmů všech filmových studií a distributorů. Topfun je nejdéle působící videopůjčovnou na tomto teritoriu. Služba odstartovala 15. 6. 2006 a za to dobu Topfun navázal strategická partnerství s 9 IPTV partnery, mezi něž patří například společnosti Orange, Slovak Telekom, SmartComp a další. Též spolupracuje s webovými portály, TV společnostmi a filmovými studii. Svůj obsah nyní dodává na Topfun 50 poskytovatelů z řad distributorů, producentů a filmových studií jako jsou například Universal Pictures, Warner Bros. Topfun nabízí své služby prostřednictvím webu, IPTV sítí a na Smart TV značek Samsung, LG, Philips, Panasonic, Sony, Gogen a Hyundai . Dále také na přenosných zařízení s operačním systémem Android, iOS a Windows Phone, satelitním přijímači Humax a další.


O společnosti HP Tronic

Firma HP TRONIC patří k lídrům na trhu distribuce domácích spotřebičů a spotřební elektroniky. Vlastní a provozuje 40 maloobchodních prodejen Euronics, mimo jiné je vlastníkem společnosti ETA a.s., exkluzivně zastupuje elektrospotřebiče značek GoGEN, Hyundai, Goddess a Gallet a zároveň dodává systém centrálního vysávání a rekuperací Axpir / Aldes. HP TRONIC od roku 1997 rovněž provozuje tři horské hotely v Beskydech - hotely Lanterna, Horal a Galik - a Ski areál Razula ve Velkých Karlovicích. Více o společnosti HP Tronic Zlín na www.hptronic.cz. Celkem skupina HP TRONIC zaměstnáno téměř 1200 spolupracovníků.


Za společnost Topfun Media, Radek Prikryl – člen představenstva




  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.06.2013 • SVOD balíček Topfun Start využívá již více jak 27.000 uživatelů Topfun. Topfun je na trhu již 7 let
19.06.2013 • VOYO spouští aplikaci VOYO.cz na zařízeních se systémem Android
14.06.2013 • Televízia Markíza vstúpila na sociálnu sieť Pinterest
12.06.2013 • Slovenský projekt zvíťazil v Telekom Innovation Contest
24.05.2013 • RTVS mení svoju online tvár
22.05.2013 • Internet na Slovensku zrýchlil za 10 rokov takmer 400 násobne

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist