Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 01:40:35   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Sony Pictures uvádí: AXN Black a AXN White v Česku a na Slovensku

  Autor: AXNPress Czech , e-mail: AXNPress_Czech@spe.sony.com Přidané: 12.07.2013



Sony Pictures Television Network (SPTN) spouští nové televizní stanice AXN Black and AXN White v českém a slovenském jazyce. Nové kanály zahájí vysílání v Česku a na Slovensku již v říjnu tohoto roku, stejně jako v Rumunsku, Maďarsku, Bulharsku a Polsku (vždy v místní jazykové mutaci).


AXN White nabídne řadu výpravných seriálů z USA a Evropy, založených na inspirativních příbězích a silných postavách. V hlavním vysílacím čase se tak setkáte se mj. seriály „Klientův seznam“(The Client List) a „Grand Hotel“ (Grand Hotel), ale i se špičkovými filmy jako např. „Jíst, meditovat a milovat“ (Eat, Pray and Love). Odpolední vysílání bude věnováno „návykovým“ mnohadílným seriálovým řadám jako More than Anything, Life Lines a Heartland, které budou pro většinu českých a slovenských diváků zcela nové.


AXN Black nabídne zejména dobrodružství a akci s neporazitelným hrdinou v hlavní roli, a to jak v klasických žánrech, tak i v dokumentárních a poloimprovizovaných show. Těšit se můžete na seriály jako Spartacus, No Limit (Luc Besson) a „Strážce pořádku“(Justified ). V hlavním vysílacím čase a o víkendech se v programu objeví divácky oblíbené tituly jako je „Černé zlato“ (Black Gold), „Detektiv Duck“ (Duck Commander) nebo seriál „Hrdina“ (Hero).


"AXN patří v Česku i na Slovensku k absolutní špičce mezi kabelovými televizemi zaměřenými na filmovou a seriálovou tvorbu, proto nás nesmírně těší, že můžeme nabídnout dvě nové stanice s logem AXN. Tento krok je součástí naší filozofie a firemního závazku, poskytovat kvalitní atraktivní obsah, takové pořady, o které mají zájem operátoři a samozřejmě naši diváci. Nejnovější přírůstek významně rozšiřuje naši nabídku rychlých akčních hrdinů na AXN Black a inspirativních postav a lidských příběhů a vyprávění na AXN White", řekl John Rossiter, generální ředitel SPT Networks pro Střední Evropu.

AXN Black a AXN White nahradí původní kabelové stanice AXN Sci-Fi a AXN Crime, aniž by naši diváci přišli o své nejoblíbenější seriály. To nejlepší z obou stanic zůstane v programové nabídce zachováno a rozšířeno o desítky nových špičkových pořadů.

Nové portfolio SPTN vysílané v českém a slovenském jazyce bude od října 2013 zahrnovat stanice AXN, AXN White a AXN Black. Stejně jako dosud budou všechny tři programy AXN distribuovány v nabídce všech největších českých a slovenských operátorů jako je UPC, FreeSat, Telefonica Czech Republic, Slovak Telekom nebo Nej TV. V současné době nabízí stanice AXN v ČR a SR více než 80 operátorů.

Internet: http://www.axn.cz
Facebook: https://www.facebook.com/AXN.CZSK


AXN

AXN má ve Střední Evropě více než 18 milionů předplatitelů. Kromě České republiky vysílá v dalších šesti zemích – v Polsku, Maďarsku, Slovenské republice, Rumunsku, Moldavsku a Bulharsku a v sedmi zemích jadranského regionu (Srbsku, Chorvatsku, Slovinsku, Makedonii, Bosně a Herzegovině, Kosovu a Černé Hoře). Televizní kanál se zaměřuje na akční a dobrodružné filmy, seriály a pořady a dynamickou zábavu pro diváky ve věkové kategorii od 18 do 34 let. Jádro programu tvoří kvalitní světové seriály a nejžádanější filmy od Sony Pictures i dalších studií. AXN je součástí mezinárodní sítě Sony Pictures Televison (SPT), jejímž vlastníkem je Sony Pictures Entertainment.


Simona Malkovská, AXNPress Czech, 12. 7. 2013


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
12.07.2013 • Řecký rozhlas a televize opět v éteru
12.07.2013 • Seznamte se: BabyTV
02.07.2013 • Na Astře 3B volně vysílá TV Pohoda
25.06.2013 • BBC Red Button HD z družice Astra 2F - omezení příjmu ve střední Evropě
19.06.2013 • Sociální TV Joiz zahájí vysílání z družice Astra 1 dne 5. 8. 2013
17.06.2013 • Česká televize představila připravovaný dětský kanál ČT :D

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist