Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 06.05.2024 - 20:11:31   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

O2TV rozšířila dnes nabídku programů o filmový kanál Film+

  Autor: IKO TV Central Europe , e-mail: info@filmplus.cz Přidané: 05.08.2013


Od pondělí 5. 8. 2013 je televizní kanál Film+ k dispozici předplatitelům služby O2TV provozované předním telekomunikačním operátorem na českém trhu Telefónica Czech Republic. Zákazníci služby O2TV získávají možnost sledovat moderní pojetí filmového kanálu, plného zábavy s filmy všech žánrů pro všechny věkové skupiny diváků a milovníky filmu.


Film+ je místem setkání se snímky z dílen světových i domácích tvůrců. Film+ pravidelně nasazuje do vysílání exkluzivní televizní premiéry, tematické žánrové bloky, nabízí bonusové materiály k filmům a zásadně nepřerušuje filmovou produkci reklamou. Film+ aktivně a rád komunikuje se svými diváky prostřednictvím všech moderních telekomunikačních prostředků a jeho programovou nabídku diváci naleznou takřka ve všech tištěných i internetových formách programových periodik.

Více o Film+ se dozvíte na www.filmplus.cz nebo na facebooku www.facebook.com/FilmPlus


Erika Luzsicza, managing director společnosti IKO Cable, která filmový kanál Film+ produkuje a distribuuje na českém a slovenském mediálním trhu, říká: "Uzavření dohody o zařazení Film+ do nabídky O2TV považuji ze strany společnosti Telefónica za potvrzení kvalit tohoto filmového kanálu a za ocenění naší dlouhodobé strategie, nabízet dramaturgicky i vizuálně propracovaný produkt s kvalitním a divácky úspěšným obsahem. Stoupající diváckou oblibu Film+ potvrzují též měření sledovanosti společnosti, ATO Mediaresearch, která ve vybraných dnech měsíce července, několikrát zaznamenala výsledky nad 2% podíl sledovanosti. Rekordním výsledek přinesla například sobota 13. 7., kdy v pozdním bloku podíl sledovanosti Film+ přesáhl 2,6%, kterým předstihl takřka všechny terestrické kanály na trhu. Věřím, že se Film+ bude v nabídce O2TV i nadále dařit a jménem IKO Cable, přeji všem divákům O2TV skvělou zábavu při sledování Film+."

Petr Matějovský, ředitel segmentu mobilní hlas a data společnosti Telefónica uvádí: "Jsme rádi, že můžeme zařadit filmový kanál Film+ do našeho portfolia kanálů v rámci služby O2TV. Naším cílem je nabídnout našim O2TV zákazníkům široké spektrum kanálů s kvalitním a zábavným obsahem. Jsme přesvědčeni, že Film+, osloví širokou skupinu diváků z řad našich zákazníků."


Telefónica Czech Republic je předním integrovaným telekomunikačním operátorem na českém trhu. V současnosti provozuje téměř osm milionů mobilních a pevných linek, což z ní činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb na světě. Nabízí nejucelenější nabídku hlasových a datových služeb v České republice. Mimořádnou pozornost věnuje využití růstového potenciálu především v datové a internetové oblasti. Společnost provozuje nejrozsáhlejší pevnou a mobilní síť včetně sítí 3. generace - datovou síť CDMA a síť UMTS, která umožňuje přenos dat, hlasu, obrazu a videa. Jak první operátor v České Republice spustila LTE (Long Term Evolution), síť 4. generace mobilní komunikace, která umožňuje nejrychlejší mobilní internet současnosti. Telefónica Czech Republic je také předním poskytovatelem ICT služeb v zemi.

V ČR a na Slovensku provozuje společnost IKO Cable kanály vlastní produkce, FILM+, Fishing&Hunting. Pro oba zmíněné trhy distribuuje kanály z portfolia mezinárodní společnosti MTV NI. Plně lokalizované dětské kanály Nickelodeon, Nickelodeon HD, Nick Jr. a šest hudebních programů VH1, VH1 Classic, MTV Rocks, MTV Hits, MTV Dance a také první mezinárodní hudební kanál z nabídky MTVNI vysílaný v HD kvalitě – MTV Live HD.

FILM+ je filmový kanál americké a evropské kinematografie v českém dabingu. Kanál přináší širokou paletu filmů všech žánrů a neustále obnovuje obsahovou stránku, např. o exklusivní televizní premiéry dobře známých kinotitulů: Apokalypto, Illuzionistu, Warholku,Vášeň a cit, Skandál a mnoho dalších.


Jakub Zíka, PR IKO TV Central Europe, 5. 8. 2013


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.07.2013 • Poslední výkřik s Ivetou Bartošovou, 11.111.111 spuštěných videí – Topfun stoupá vzhůru
16.07.2013 • Prima má nový web Prima-Ženy.cz!
04.07.2013 • Topfun Media a HP Tronic prodloužili promoakci k TV GoGen a Hyundai
21.06.2013 • SVOD balíček Topfun Start využívá již více jak 27.000 uživatelů Topfun. Topfun je na trhu již 7 let
19.06.2013 • VOYO spouští aplikaci VOYO.cz na zařízeních se systémem Android
14.06.2013 • Televízia Markíza vstúpila na sociálnu sieť Pinterest

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist