Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 06.05.2024 - 19:14:34   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Anglická fotbalová Premier League v aplikacích Topfun již bez vad v obraze, Topfun odstranil příčinu

  Autor: Topfun Media , e-mail: info@topfun.tv Přidané: 28.08.2013


Společnost Topfun Media a.s., která v rámci vysílání sportovního kanálu Slovak Sport 2, přináší českým fotbalovým fanouškům přenosy anglické fotbalové Premier League, řešila od samého počátku vysílání tohoto kanálu problémy s kvalitou streamu. Po intenzivním hledání příčiny problému se technikům podařilo zjistit, že celá tato nepříjemná událost byla způsobena vadou v distribuční trase signálu.


Již od začátku tohoto týdne si mohou sportovní fanoušci na Topfunu vychutnávat utkání Premier League s vysoce kvalitním obrazem i zvukem. Topfun je v současnosti jediná platforma, která přináší kanál Slovak Sport 2 v HD rozlišení.

Velice nás mrzí, že jsme kvalitní obraz, zvláště při přenosech Premier League, nemohli divákům přinést hned od začátku vysílání kanálu Slovak Sport 2. Proto jsme začali ihned intenzivně pátrat po příčině vad v obraze, kterou technici nakonec objevili v distribuční trase signálu. Tuto událost vnímáme jako velice nepříjemnou a chápeme negativní reakce nespokojených zákazníků. Proto jsme se rozhodli nabídnout zákazníkům, kteří si aktivovali Slovak Sport 2 v období 1.8.2013 – 28.8.2013, kompenzaci, a to v podobě voucheru na službu Topfun Start na jeden měsíc zdarma, což představuje libovolné sledování 50 vybraných filmů v průběhu jednoho měsíce.

V době pondělního vysílání utkání Manchester United – Chelsea, jsme obsloužili řádově několik tisíc zákazníků. Těší nás opravdu velký zájem o sledování tohoto kanálu, což nás utvrzuje v tom, že přinášíme opravdu kvalitní službu. Zaznamenáváme také dotazy, jak s naší službou pracovat. Tady je třeba si uvědomit, že službu Topfun TV lze využívat jen na vybraných značkách Smart TV a v mobilních zařízeních a je třeba vše technicky správně nastavit, což je ale v tomto případě velice jednoduché, prohlásil Obchodní ředitel a člen představenstva společnosti Topfun Media, a.s. Radek Přikryl.


O společnosti Topfun Media

Společnost Topfun Media a.s. je provozovatelem největší internetové videopůjčovny působící v České a Slovenské republice. Topfun si klade za cíl nabídnout svým zákazníkům co nejširší škálu filmů všech filmových studií a distributorů. Topfun je nejdéle působící videopůjčovnou na tomto teritoriu. Služba odstartovala 15. 6. 2006 a za to dobu Topfun navázal strategická partnerství s 9 IPTV partnery, mezi něž patří například společnosti Orange, Slovak Telekom, SmartComp a další. Též spolupracuje s webovými portály, TV společnostmi a filmovými studii. Svůj obsah nyní dodává na Topfun 50 poskytovatelů z řad distributorů, producentů a filmových studií jako jsou například Universal Pictures, Warner Bros. Topfun nabízí své služby prostřednictvím webu, IPTV sítí a na Smart TV značek Samsung, LG, Philips, Panasonic, Sony, Gogen a Hyundai . Dále také na přenosných zařízení s operačním systémem Android, iOS a Windows Phone, satelitním přijímači Humax a další.


Radek Prikryl – člen představenstva Topfun Media


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.08.2013 • Stabilní internet na privát? Ten od UPC
14.08.2013 • UPC zdvojnásobuje rychlost internetu na 240 Mbit/s
06.08.2013 • Nova News bude ve středu 7. 8. 2013 vysílat nepřetržité zpravodajství k aktuálnímu politickému dění
05.08.2013 • O2TV rozšířila dnes nabídku programů o filmový kanál Film+
19.07.2013 • Poslední výkřik s Ivetou Bartošovou, 11.111.111 spuštěných videí – Topfun stoupá vzhůru
16.07.2013 • Prima má nový web Prima-Ženy.cz!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist