Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 17:55:24   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Kabelová televize | Články
 

Novým generálním ředitelem UPC Česká republika se stane Frans-Willem de Kloet

  Autor: UPC Česká republika , e-mail: upc@upc.cz Přidané: 21.11.2013


Frans-Willem de Kloet, dosavadní ředitel Business Services v Liberty Global bude s účinností od 1. ledna 2014 jmenován generálním ředitelem UPC Česká republika a bude tak odpovědný za vedení a provoz největšího kabelového operátora v ČR. Na této pozici nahradí Václava Bartoně, který se rozhodl ukončit svou profesní kariéru a věnovat se své rodině a zálibám.


Na dosavadní pozici ředitele Business Services byl Frans-Willem de Kloet odpovědný za celý segment B2B (Business-to-Business) skupiny Liberty Global v Evropě. Tento segment poskytuje podnikatelům ve dvanácti evropských zemích moderní hlasové, datové a internetové služby, hosting a velkoobchodní služby. Frans-Willem má 20letou zkušenost z mezinárodního IT a telekomunikačního sektoru. Před svým nástupem do Liberty Global pracoval pro Hewlett Packard, kde byl odpovědný za oblast telekomunikací, médií, sekci zábavního průmyslu a finanční služby pro holandský trh. Jeho pracovní kariéra začala v KPN a v letech 1995 až 2008 byl oblastním ředitelem sekce Global Accounts v MCI/Verizon.

Václav Bartoň nastoupil na pozici generálního ředitel UPC Česká republika v roce 2002 a zastával několik pozic v rámci skupiny UIH. „Jsem hrdý na tým, který se mi podařilo za ta léta v České republice vytvořit a jsem rád, že ho zanechávám tak erudovanému manažerovi, jakým Frans-Willem bezesporu je. Přeji mu hodně úspěchů,“ říká ke změně odcházející generální ředitel Václav Bartoň.

„V prvé řadě bych chtěl poděkovat Václavovi za jeho úspěšné vedení naší pobočky v České republice a upevnění jejího postavení na tamějším trhu. Plně respektuji jeho rozhodnutí ukončit svou více než 20letou kariéru v sektoru a dlouholetou obětavou práci pro naši skupinu. Přeji mu vše nejlepší,“ říká výkonný viceprezident European Broadband Operations Liberty Global Diederik Karsten.

„S Frans-Willemem de Kloet získáváme velmi zkušeného nástupce znalého prostředí Liberty Global. Jeho zkušenosti pomohou UPC Česká republika mimo jiné dále rozvinout B2B segment, který se stal v roce 2011 po akvizici společnosti Sloan Park její důležitou součástí. UPC Česká republika provozuje rozsáhlou optickou síť, která propojila dříve oddělené regionální sítě a vytvořila národní síť pokrývající 90 % země s propojením do sousedních zemí a několika moderními datovými centry. Jsem přesvědčen, že Frans-Willem naváže na dosavadní růst a dovede českou pobočku do další fáze s využitím nových příležitostí a s výhodou zázemí Liberty Global,“ dodává Diederik Karsten.

UPC Česká republika je největším českým poskytovatelem placených televizních služeb a širokopásmového vysokorychlostního internetu. Její kabelové sítě jsou v dosahu 1,34 milionu domácností v 370 lokalitách. Služby UPC využívá 1,2 milionu zákazníků. UPC je dceřinou společností Liberty Global.


Amsterodam/Praha, 21. listopadu 2013, Juraj Gerbery, Public Policy Manager


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
29.10.2013 • Spoločnosť UPC víta rozhodnutie súdu v spore s Antikom
24.10.2013 • SATRO s.r.o. a HBO pripravili jesennú akciu
24.10.2013 • Zastavenie konania o spore medzi spol. ANTIK a UPC je právoplatné
17.10.2013 • HBO a HBO HD od 26. do 29.10. bezplatne pre všetkých užívateľov UPC DIGITAL
14.10.2013 • Digitálne triple play služby od UPC dostupné aj v Rožňave
01.10.2013 • Ponuka UPC DIGITAL je oddnes bohatšia o Russia Today a nový balíček News

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist