Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 08.05.2024 - 09:23:23   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Mistrovství světa ve fotbale: kabelová i satelitní televize zaznamenává zvýšenou poptávku

  Autor: PR Press UPC ČR, a.s. , e-mail: zakaznicke.centrum@upc.cz Přidané: 06.06.2006



Praha, 6.6. 2006. Zájem o sledování mistrovství světa ve fotbale vyvolává zvýšenou poptávku po službách kabelové a digitální satelitní televize UPC Direct. Zájemci se hlásí především z míst, kde není k dispozici signál ČT 2 a z míst, kam nedosáhne digitální terestrické vysílání ČT 4 Sport.


„Oproti srovnatelnému období zaznamenává naše klientské centrum zhruba o 30 % vyšší počet dotazů na možnost příjmu kabelové nebo satelitní televize. Denně se jedná až o stovky přijatých hovorů na toto téma. Počet přímých prodejů kabelové prostřednictvím sítě obchodních zástupců a prodejních míst UPC pak vzrostl o více jak 25 % a prodej satelitní televize o více než 20 %. Celkový prodej obou služeb se zvýšil oproti dlouhodobému průměru prodejů až o 24 %,“ říká tiskový mluvčí společnosti František Malina a dodává: „Poptávka po sportu momentálně drtí zájem o filmové, erotické i dokumentární TV kanály. Jejich čas přijde až po ,prázdninách. Fotbal je momentálně pro náš byznys to nejlepší. Dokonce je lepším tahákem než zimní olympijské hry – a to jsme skutečně nečekali“.


Aktuální zájem o služby kabelové a satelitní televize je ze strany společnosti navíc podporován několika obchodními postupy:

- Společnost UPC v minulých dnech přeřadila ČT 4 Sport do své nejlevnější nabídky Mini, takže televizní stanice je přístupná každému zákazníkovi.

- Ten, kdo si nyní objedná nabídku Mini nebo Klasik pak získá slevu 33 % na příští tři měsíce

- V období mistrovství světa distribuuje do domácností více než 760 000 informativních letáků

- Prostřednictvím svých webových stránek nabízí svým novým i dřívějším zákazníkům za velmi výhodné ceny elektroniku LG počínaje televizory a konče DVD rekordéry.

„Jednotlivé sportovní kanály v nabídce kabelové nebo satelitní televize dokážou nabídnout více než přímé přenosy z vlastního mistrovství,“ zdůrazňuje v této souvislosti František Malina: „např. na Eurosportu půjde o přímé přenosy a záznamy přípravných přátelských utkání všech účastníků šampionátu a o pořady kde bude možné si zavzpomínat na nejslavnější zápasy a legendy fotbalových šampionátů, seznámit se s novými hvězdami fotbalového světa a následně si vyslechnout exkluzivní komentáře a analýzy odehraných fotbalových zápasů na šampionátu od fotbalových expertů. Eurosport 2 nabídne i přímé přenosy z tiskových konferencí, aktuální výsledky, zkrácené záznamy, rozhovory a reportáže až 8x denně zpravodajský blok Sportovní Expres. Galaxie Sport zase nabídne přehledy o reprezentačních týmech, hráčích a fotbalových stadionech, na kterých budou odehrána všechna fotbalová utkání mistrovství světa a v pravidelném cyklu Fotbalová pokolení přiblíží nejslavnější okamžiky i největší prohry historii české fotbalové reprezentace,“ upřesňuje Malina a dodává: „největší výhodou je však stoprocentní pokrytí území ČR naší satelitní televizí UPC Direct. Díky jí může sledovat fotbal skutečně každý“.


František Malina, tiskový mluvčí UPC ČR, a.s.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 11   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
06.06.2006 • Fotbal zvýšil zájem i o kabelové TV a digitální vysílání
05.06.2006 • Infokampaň k digitální TV se zaměří na všechny způsoby vysílání
01.06.2006 • ČT uzavřela desítky smluv se sportbary kvůli fotbalovému MS [ 1 ]
29.05.2006 • DiGITALlink – karty pro Czechlink od společnosti GITAL [ 31 ]
02.05.2006 • CACC 2006 – 1.část [ 3 ]
25.04.2006 • UPC Slovensko, s.r.o. sa mení na UPC BROADBAND SLOVAKIA, s.r.o. [ 2 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Spokojnosť 

09.06.2006 09:32 • RUDusko
Ja mam UPC uz niekolko rokov a je to jedina moznost, ako dostat programy tam, kde dostupne niesu. Vyhovuje mi to a ostatne ma nezaujima. Mam pocit, ze tieto prispevky pisu predovsetkym ti, ktori UPC nemaju, pretoze ze im prestali fungovat karty. Je to jednoduche, ked nechces a nie si spokojny, nevyuzivaj tieto sluzby, ale nerad vsetkym ostatnym, ake je to zle a ake su ich praktiky a hlavne, ako su v svrabe, pretoze keby aj boli a skoncili by, tak by to podla vas malo byt dobre a nie zle, pretoze je to aj tak na ho...
 
 
  úpadek 

09.06.2006 06:33 • křeček
Jak vidno,i server satcentrum upadá,tak jak upadá jeho významný živitel,kterému zveřejní kdejakou PR zprávu,aniž si uvědomuje,že to dávno nikoho nezajímá-viz reakce. UPC je ve srabu a ani zoufalá snaha přihřát se na MS mu nepomůže,to je fakt, který ani don Malina již nerozchodí!
 
 
  Poradte s CT4... 

08.06.2006 19:41 • laik
Zdravim. Nevie mi niekto poradit a vysvetlit, preco nemam odkodovane CT4, ak mam zakupenu (na SK) kartu czech link (kupil som ju v dec ´05)...Prve mesiace mi CT4 fungovalo - ale teraz mi ide iba CT1,2 a Prima?
Dik
 
 
  Nepozna niekto dealera PP a ok ... 

08.06.2006 13:03 • kamilo
Nepozna niekto dealera PP a okolie?
 
 
  to anonym 10:15 

07.06.2006 12:47 • JoeCZ
ta ceska vlajka je tam dele nez mesic, jak dlouho ale nevim, protoze tak pred mesicem jsem se o to teprve zacal zajimat a uz tam byla :-(
 
 
  DIGI TV IDE DO CIECH 

07.06.2006 10:05 • anonym
Vsimnite si web stranku spolocnosti digi tv. Pred dvomi mesiacami sa na nej objavila vlajka SR s napisom coming soon. To iste sa na nej objavilo asi pred tyzdnom s ceskou vlajkou s napisom coming soon. to asi nieco znamena .Na tejto stranke sa daju porovnat aj programove baliky jednotlivych krajin.Adresa je http://www.rdi-digitv.com/
 
 
  tiskova zprava jako reklama jedine spolecnosti 

07.06.2006 09:27 • JoeCZ
Tak poutavy nazev pro clanek a tak hnusna reklama jedine spolecnosti. Copak tady neni zadny jiny hrac jak mezi kabelovkama, tak SAT. Co takhle srovnat, ktery program v jake nabidce koho, za kolik atd. Clanek se mel jmenovat:"Mistrovství světa ve fotbale: kabelová i satelitní televize UPC zaznamenává zvýšenou poptávku a bylo to bez debat. Tak to vypada, ze nikdo jiny nez UPC zvysenou poptavku nezaznamenal :-( A neomlouva vas ani to, ze je to tiskova zprava.
 
 
  digi.tv 

06.06.2006 21:17 • ivik2006
digi ide do ciech na 100%,ale pod inou znackou.UPC si spravilo ochrannu znamku!!!!!!!!!!!!!
 
 
  Je videt, ze se diskuze ucastn ... 

06.06.2006 17:41 • anonym
Je videt, ze se diskuze ucastni i zamestnanci UPC :-) Pokud je mi znamo, tak Digi TV na tom vstupu do CR porad trva a nic se na tech planech nezmenilo.
 
 
  Digi TV nechce do ČR, podle vy ... 

06.06.2006 15:43 • anonym
Digi TV nechce do ČR, podle vyjádření bratislavské centrály je vysílání na Slovensku zabezpečeno dceřinnou společností rumunské kabelovky a v ČR nemají partnera pro další expanzi. Navíc mají teď sami dost problémů s přijímači pro slovenské abonenty. Zanechte těch planých nadějí, Digi TV nám v Česku UPC neohrozí. Bohužel.
 
 
  A přesně kvůli MS ve fotbale U ... 

06.06.2006 15:29 • anonym
A přesně kvůli MS ve fotbale UPC podala žádost na registraci obchodních známek DigiTV a Digi Digital TV, čímž přibrzdila vstup placené platformy DIGI TV. Vědeli, že tento termín bude nárust abonentů. Praktiky ala UPC.
 
 
Celkový počet komentářů: 11 / zobrazují se: 1 ... 11

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist