Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 08.05.2024 - 22:24:55   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Galaxie sport aktuálně

  Autor: PR Press Galaxie sport/satCentrum , e-mail: galaxie-sport@galaxie-sport.cz Přidané: 10.06.2006


Důležité informace pro předplatitele Galaxie sport:

Od 6. června jsme zaznamenali zvýšený počet stížností ze strany uživatelů karet na jejich nefunkčnost a nemožnost příjmu Galaxie sport. Od obchodně-technického ředitele společnosti Trade and Technology, která zajišťuje zpracování dekódovacích karet, pana Martina Janků jsme obdrželi následující vyjádření:

Potíže se vyskytují v souvislosti s tím, že některé typy používaných satelitních přijímačů nezpracovávají korektně tzv. EMM instrukce odesílané nově instalovaným kódovacím systémem pro jednotlivé dekódovací karty. Data v EMM instrukcích se pro program Galaxie sport obnovují ve tříměsíčních cyklech, přičemž k poslednímu obnovení těchto dat došlo 6. 6. t.r. Přístroje, které tyto instrukce nezpracovaly, nejsou nyní schopny dekódovat uvedené programy, ačkoli karty jsou pro příjem těchto programů aktivovány a EMM instrukce jsou na tyto karty trvale odesílány.

Společnost Trade and Technology usilovně pracuje na analýze příčin těchto potíží a hledá z hlediska uživatelů karet nejjednodušší cestu k jejich vyřešení. V této chvíli je možno pouze doporučit nechat kartu reaktivovat v satelitních přijímačích s CI rozhraním a vloženým externím dekódovacím modulem Cryptoworks. Kartu je nutno ponechat vloženou v uvedeném modulu a přijímači zapnutém na některý program z paketu Czech Link po dobu několika desítek minut, během této doby by se měly obnovené EMM instrukce na kartu uložit a příjem programů tak obnovit.



Eva Novotná, tisková manažerka, Galaxie sport, s.r.o.


Doplnění redakce satCentrum:

Společnost Galaxie sport si je vědoma problémům, do kterých se nechtěně (ne její vinnou) dostali platící abonenti, shodou okolností v době vrcholících sportovních podniků v zámoří. Z tohoto důvodu přestala kódovat svůj signál v paketu Czechlink, předpokládáme obnovení kódování během pondělí 12.6.2006. (Dočasně volné vysílání ČT4 Sport v paketu UPC Direct ale s tímto problémem nesouvisí).

Dále trvá zájem společnosti být zastoupena na všech platformách dostupných našemu divákovi, kromě paketu Czechlink, a placené televize UPC Direct je od května dostupná i slovenským abonentům Digi TV, v nejbližší době zahájí jednání i s dalším satelitním providerem, podrobnosti ale zatím nelze zveřejnit.

Galaxie sport má zájem být zařazena i na přístupové karty nového providera diGITAL, což je ale s podivem, zatím ještě žádná jednání s ing.Petrášem ze společnosti GITAL, s.r.o. neproběhla.

Včera se uskutečnila v Hradci Králové "VIP párty" ke 4. výročí zahájení vysílání Galaxie sport. Jednatelé společnosti na něm stručně shrnuli historii a nastínili strategii a záměry do dalších let. Kromě programových otázek jsme se zajímali i o technickou problematiku, v současné době se řeší zlepšení obrazové kvality vysílání ze satelitu a navýšení datového toku. Přijali jsme také pozvání do nově rekonstruovaných prostor televize v areálu na letišti Věkoše, a mohli tak porovnat změny, ke kterým došlo od naší poslední podzimní návštěvy. K tomuto setkání připravujeme samostatný článek.


Ještě připomeneme, že ze satelitu Galaxii sport naladíme na třech orbitálních pozicích:

- v platformě Czechlink na satelitu Astra 3A, 23,5 st. východně na tr. 12,525 V, SR 27500, FEC 3/4, V-PID 164, A-PID 96, v kódu CryptoWorks. Pro občany v ČR i SR je možnost uzavřít abonenci pro individuální příjemce na jeden rok za cenu 1.190,- Kč, nebo na půl roku za 650,- Kč. Od 1.11.2003 přešla veškerá agenda uživatelů individuálního příjmu Galaxie sport do správy společnosti Trade and Technology, a.s. Ostrava. Tato firma nyní eviduje jak nové, tak stávající klienty přijímající prostřednictvím karty Czechlink program Galaxie sport, termíny aktivace dekódovacích karet a jejich prodlužování nebo deaktivování.

- v platformě UPC Direct na satelitu Astra 1G, 19,2 st. východně na tr. 12,304 H, SR 27500, FEC 3/4, V-PIDy 101, A-PID 111, v kódu CryptoWorks. Pro občany v ČR a SR je možnost abonence základní programové nabídky Rodina.

- v platformě Digi TV na satelitu Intelsat 10-02, 1,0 st. západně na tr. 12,643 V, SR 27500, FEC 3/4, V-PID 612, A-PID 845, v kódu Nagravision 2. Pro občany v SR je možnost abonence základního programového balíku.


Úplné týdenní programové přehledy si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV download.



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.06.2006 • 24 hodin Le Mans
06.06.2006 • STANLEY CUP 2006 na Galaxii sport
06.06.2006 • Česká televize odvysílá z fotbalového MS všechny zápasy živě, na ČT4 ve formátu 16:9 [ 2 ]
05.06.2006 • TechniSat zahájil telefonickou aktivaci programů na Astře
01.06.2006 • Rumunská společnost DCS uzavřela smlouvu s Eutelsat Communications na satelit W2 pro digitální platformu Max TV
30.05.2006 • MS v kopané: digitální satelitní vysílání německých stanic v ohrožení - drama jako v roce 2002? [ 2 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist