Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 18.05.2024 - 12:59:01   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

TV VLAANDEREN zahajuje vysílání úplného paketu DTH z družice ASTRA

  Autor: PR Press SES Astra , e-mail: info@ses-astra.com Přidané: 19.06.2006


Společnost SES ASTRA, člen skupiny SES GLOBAL (kótovaná na burzách Euronext Paris a v Lucemburku pod titulem SESG), dne 14. 6. 2006 informovala o dohodě s TV Vlaanderen na další kapacitu na hlavní orbitální pozici ASTRA 19.2° východně. Tím umožní oficiální zahájení prvního belgického paketu direct-to-home (DTH). Vedle programů vlámského veřejnoprávního vysílatele VRT se nyní paket TV Vlaanderen skládá ze všech vlámských soukromých kanálů včetně VTM, Kanaal2, JIM, VT4, VIJFtv, Vitaya, a KanaalZ.

Alexander Oudendijk, obchodní ředitel společnosti SES ASTRA řekl: „Jsme velmi potěšeni tím, že budeme úzce spolupracovat s TV Vlaanderen pro rozvoj prvního belgického paketu DTH. Uzavřením smlouvy s vlámskými veřejnoprávními a privátními kanály, TV Vlaanderen dostane silnou základnu pro další růst. Jsme plně přesvědčení o tom, že vlámští diváci ocení přínos satelitního systému ASTRA jako nejatraktivnějšího způsobu příjmu pro digitální televizi.”

Kurt Pauwels, vrchní ředitel TV Vlaanderen, dodal: „Poprvé mohou vlámští diváci sledovat vlámské veřejnoprávní a komerční kanály ze satelitu za nízkou cenu. Díky naší spolupráci s SES ASTRA, naši předplatitelé budou mít přístup k více než 400 rozhlasovým a televizním programům na družici ASTRA a budou mít prospěch ze spolehlivosti a kvality satelitního vysílání ASTRA”.


Markus Payer, SES ASTRA
Ilse Lambrechts, TV Vlaanderen



O SES ASTRA (www.ses-astra.com):

Satelitní systém ASTRA představuje přední DTH satelitní systém v Evropě. Poskytuje své služby asi 107 milionům domácnostem, které přijímají DTH nebo kabelové vysílání. V současné době má ASTRA 13 satelitů, které přenášejí více než 1600 analogových a digitálních televizních a rozhlasových kanálů a další multimediální a internetové služby. Pro DTH služby má ASTRA dvě hlavní orbitální pozice – 19,2° a 28,2° východní délky. Z orbitální pozice 23,5° východní délky jsou poskytovány profesionální služby, jako jsou Direct-to-Cable (DTC), satelitní zpravodajství (SNG) a občasné použití (Occasional Use).

Společnost SES ASTRA je členem skupiny SES GLOBAL (kótovaná na burzách cenných papíru Euronext Paris a v Lucembursku pod titulem SESG). SES GLOBAL je výlučným vlastníkem tří předních provozovatelů satelitu - SES ASTRA v Evropě, SES AMERICOM v USA a satelitů New Skies Satelites v regionech jiných než Severní Amerika a Evropa. Společnost také vlastní strategické podíly ve společnosti AsiaSat v Asii, ve společnostech Star One v Latinské Americe, SES Sirius v Evropě, Ciel v Kanadě a Quetzsat v Mexiku. Americom Government Services nabízí řešení sítí a širokopásmové služby pro americkou vládu a její smluvní partnery. SES GLOBAL poskytuje špičková řešení v oblasti satelitní komunikace prostřednictvím své flotily 43 satelitů po celém světě. Další informace o společnosti SES GLOBAL naleznete na: www.ses-global.com.


O TV VLAANDEREN (www.tv-vlaanderen.be):

TV-VLAANDEREN je nová digitální televizní platforma, která je zaměřena výhradně na holandský, vlámský region v severní Belgii. TV-VLAANDEREN nabízí kombinaci vlámských a tzv. mezinárodních kanálů. Diváci tuto nabídku přijímají v celém regionu v nejvyšší digitální kvalitě s využitím satelitního set-top-boxu s jednoduchou instalací. Rozsáhlá síť prodejců distribuuje potřebné vybavení. TV-VLAANDEREN je přidružena k CANALDIGITAAL. Tato platforma DTH ASTRA pro Nizozemsko poskytuje paket holandských a mezinárodních kanálů pro více než 600 tisíc domácností s televizním přijímačem.


PR Press ASTRA, 14.6.2006


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.06.2006 • Zone Vision Networks mění obchodní značku na Zonemedia
22.06.2006 • PREMIERE: od 1. srpna 2006 nové ceny a pakety
19.06.2006 • Závěrečné jednání Regionální radiokomunikační konference Mezinárodní telekomunikační unie (RRC-06) [ 4 ]
13.06.2006 • 24 hodin Le Mans
10.06.2006 • Galaxie sport aktuálně
06.06.2006 • STANLEY CUP 2006 na Galaxii sport

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist