Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 15.05.2024 - 05:04:07   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Ze světa | Články
 

Euro-World podepsal smlouvu s Home2US za účelem zpřístupnit chorvatským divákům po celých Spojených státech televizní programy přímo z jejich vlasti

  Autor: Petr Miklík Přidané: 15.08.2006



Společnost SES AMERICOM, člen skupiny SES GLOBAL (kótovaná na burzách Euronext Paris a v Lucemburku pod titulem SESG) a Home2US, oznámili, že síť Euro-World podepsala smlouvu, aby chorvatské rozhlasové a televizní programy byly distribuovány pro tisíce chorvatských diváků a rodin žijících po celých Spojených státech.


V plně disponovatelné distribuční smlouvě síť Euro-World přesunula dva nejdůležitější chorvatské kanály, HRVATSKA RADIOTELEVIJZA (HRT TV) a HRVATSKA INFOMIVNI CENTRE (HIC TV), na platformu Home2US. Tím bylo vyzvednuto významné postavení v oblasti mezinárodních programů spolu s pokrytím a spolehlivostí hybridní distribuční sítě SES AMERICOM. Euro-World také připojil chorvatský hudební kanál CMC (Croatian Music Channel) a dva rozhlasové kanály - Hlas Chorvatska (Voice of Croatia) a Narodni Radio - ke stále rostoucímu množství programů v platformě Home2US.

Tyto programy se zaměřují na obnovování vazeb chorvatských diváků a diváků jiných menšin ve Spojených státech k jejich oblíbenému zpravodajství, rozhovorům, sportu, dokumentům, zábavě a k dětským pořadům přímo z jejich mateřské země. HRT TV a rádio Voice of Croatia budou také distribuovány v jižním svazku satelitu AMC-4, od hranice s jižní Amerikou.

„Rozhodnutí sítě Euro-World přesunout svou kompletní řadu chorvatské sítě na platformu Home2US je nesporným důkazem, že na satelitu AMC-4 našlo své místo nejlepší společenství mezinárodních programů, při hledání způsobu, jak cenově efektivně proniknout ke všem potenciálním divákům, kteří požadují pokrytí v Severní Americe,” řekl Bryan McGuirk, vedoucí pracovník pro mediálních řešení ze společnosti SES AMERICOM. „Naše hybridní distribuční síť učiní přenos televizního signálu do USA rychlým a snadným z kteréhokoli místa na světě a postavení řešení platformy Home2US jako nepřekonatelné”.

„Pro milióny chorvatských a cizích televizních diváků, kteří žijí ve Spojených státech, neexistuje žádné místo připomínající domov a domácí program,” vysvětlil Emrah Ozkan, prezident a generální ředitel pro Home2US. „Home2US a SES AMERICOM zaplňují mezeru a dodávají rodinný (domácí) charakter oblíbenému zpravodajství a zábavním programům přímo na televizní obrazovky po celých Spojených státech. Těšíme se na další růst v naší nepřekonatelné řadě programů z každého koutu zeměkoule.”

Program Euro-World se přijímá na teleportu SES GLOBAL v Leuk (Švýcarsko) a přenáší se novým optickým kabelem na teleport SES AMERICOM ve Woodbine (Maryland), kde je signál zpracován a připraven pro distribuci na satelit AMC-4 pro chorvatské diváky a emigranty ve Spojených státech. Platforma Home2US dosud využívá tři satelitní transpondéry, aby uspokojila poptávku po mezinárodních televizních a rozhlasových programech po celém regionu.


O AMC-4

Satelit Lockheed Martin A2100 pro pásmo C a Ku-band, AMC-4 byl vypuštěn v roce 1999 a je umístěn na pozici 101° západní délky. Tvoří dvojici s družicí AMC-1 na 103° západně. V pásmu C tranpondéry AMC-4 nabízí premiérovou kabelovou nabídku, kterou lze přijímat jednoduchou pozemní anténou. V pásmu Ku transpondéry AMC-4 slouží pro vysílání, VSAT, komerční televizi a trh širokopásmového internetu s pokrytím území USA, Kanady a Mexika.


O Home2US

Home2US komunikace a. s. byla založena v Herndonu (Virginia). Jedná se o operátora otevřené placené televizní platformy, který využívá satelit AMC-4 společnosti SES AMERICOM v pásmu C a Ku. Společnost dává možnost cizím vysílatelům distribuovat své hlavní televizní a rozhlasové kanály pro diváky etnických skupin v USA.

Home2US se snaží nabídnout cenově efektivní alternativu pro vysílatele, kteří chtějí využít růstu předplatitelů etnických skupin v USA. Home2US usiluje o snížení bariér pro příjem a zvýšení standardu kvality služeb pro vysílatele a zákazníky, kteří jsou obvykle opomíjeni, snaží se zvýšit hodnotu pro poskytovatele svých služeb. Home2US má výborné dosažené výsledky v zajištění bezpečnosti kódování a v řešení platformy DRM, jenž chrání příjmy placených televizních kanálů.


O SES AMERICOM

SES AMERICOM, největší poskytovatel satelitních služeb v USA, je považován za průkopníka v oblasti globální satelitní komunikace. Společnost slaví třicáté výročí od vypuštění svého prvního satelitu. Dnes provozuje flotilu 17 družic na orbitálních pozicích. Služby zajišťuje převážně po celé Americe. SES AMERICOM, jako člen skupiny SES GLOBAL, může poskytnout komplexní telekomunikační řešení pro každý region na světě prostřednictvím flotily 40 satelitů. Kromě toho existuje plně vlastněná pobočná společnost pro vládní služby, AMERICOM Government Services, která je zaměřena na zajištění komunikačních řešení na satelitním základě pro civilní a obranné činitele vlády USA.

SES AMERICOM svým společným působením poskytuje vhodné řešení komunikace a distribuce obsahu - vysílatelům, poskytovatelům programů pro kabelové sítě, leteckým (navigačním) a námořním komunikačním společným subjektům, poskytovatelům internetových služeb, mobilním komunikačním sítím, vládním činitelům, vzdělávacím institucím, dopravním společnostem a zabezpečeným globálním datovým sítím.


SES GLOBAL Press Release


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 2   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
17.08.2006 • SES ASTRA uzavřela smlouvu s německými kanály sítě MTV Networks a mediální skupinou RTL na placenou televizní službu [ 9 ]
14.08.2006 • Start Bundesligy s nečekaně malým zájmem u diváků IPTV a ze satelitu
11.08.2006 • Planeta vstupuje do Home2US, podpoří růst řady mezinárodních televizních kanálů v USA [ 1 ]
09.08.2006 • Premiere prerobila na MS vo futbale
20.07.2006 • SES ASTRA zaisťovala satelitné prenosy z Majstrovstiev sveta vo fotbale 2006™
17.07.2006 • Bundesliga od srpna v kabelové síti Kabel BW

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  A prečo tam nie je niečo zo Sl ... 

18.08.2006 18:09 • anonym
A prečo tam nie je niečo zo Slovenska!
redakcia dajte im tam podnety !!!
 
 
  A co takhle naky cesky program ... 

15.08.2006 10:38 • anonym
A co takhle naky cesky program v teto platforme - napr. CT24??
 
 
Celkový počet komentářů: 2 / zobrazují se: 1 ... 2

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist