Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 14:37:52   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Softwarové novinky | Články
 

freeSAT spouští v ČR a na Slovensku HBO GO, streamované vysílání přes internet

  Autor: UPC DTH S.à r.l/CHILLICOM , e-mail: info@cz.freesattv.tv Přidané: 19.08.2014


Společnost UPC DTH S.à r.l., která pod značkou freeSAT poskytuje služby satelitní televize v České republice a na Slovensku, začíná poskytovat službu HBO GO – vysílání vybraného televizního obsahu přes internet. Novinka je určena pro všechny zákazníky satelitní televize freeSAT v České republice a na Slovensku, kteří mají předplacené balíky HBO.


Neomezený přístup k exkluzivním filmům a seriálům přes internet začne společnost UPC DTH od 1. září 2014 zdarma nabízet zákazníkům, kteří mají předplacen prémiový balík HBO Pak nebo HBO MaxPak. Ti tak získají možnost sledovat bohatý obsahu včetně seriálů z dílny HBO, mezi něž se řadí například Hra o trůny, Pravá krev, Impérium: Mafie v Atlantic City nebo Girls. Čekají na ně také hollywoodské filmové hity, dokumentární pořady, komediální speciály a další obsah.

Společnost UPC DTH neustále usiluje o obohacování zákaznických služeb a o poskytování co možná nejširšího výběru pořadů. Připravované internetové vysílání HBO GO zákazníkům nabídne přes 2 000 hodin televizního obsahu, který budou moci sledovat kdykoliv, kdekoliv a na jakémkoliv zařízení.

Přistupovat k této službě bude možné z několika zaregistrovaných zařízení*. Podporovány jsou jak chytré televize, tak počítače, tablety i smartphony. Pokud se během sledování rozhodnete vyměnit zařízení, umožní vám služba na druhém zařízení pokračovat přesně tam, kde jste dříve přestali. Svůj oblíbený film tak můžete začít sledovat z pohodlí křesla v obývacím pokoji v TV a následně se s tabletem přesunout třeba do postele.

Vedle toho zákazníci získají možnost si vysílání individuálně přizpůsobit svým představám sestavením vlastního programu a zároveň jej zabezpečit pomocí funkce rodičovské kontroly chráněné heslem. Zákazníci, kteří mají předplaceny služby HBO Pak a HBO MaxPak, mohou začít naplno využívat novou službu HBO GO po aktivaci svého účtu pomocí platné e-mailové adresy na internetových stránkách http://cz.freesattv.tv/hbogo.

„HBO GO znamená pro ty, kteří mají předplaceny služby HBO Pak a HBO MaxPak, možnost získat zdarma širší výběr a přizpůsobit si program podle svých preferencí,“ uvedl Michael Lee, generální ředitel UPC DTH.

* tři zařízení bez omezení platformy se dvěma současnými připojeními, povoleno je až pět změn zařízení za kalendářní měsíc


David Rippl, CHILLICOM, 19. 8. 2014


O společnosti UPC DTH S.à r.l.

Společnost UPC DTH S.à r.l. se sídlem v Lucembursku, evropském centru satelitních služeb, poskytuje služby satelitní televize v Maďarsku, České republice i na Slovensku a navíc řídí služby satelitní televize poskytovatele v Rumunsku. Její služba direct to home (DTH), známá pod názvem UPC Direct na maďarském trhu, freeSAT v České republice a na Slovensku a Focus Sat v Rumunsku, se může pochlubit počtem více než 745 500 zákazníků (k 30. červnu 2014). UPC DTH S.à r.l. nabízí svým zákazníkům širokou nabídku televizních kanálů s kvalitním obsahem, špičkový zákaznický servis a vysokou kvalitu signálu vyznačující se čistým HD obrazem. UPC DTH S.à r.l. je dceřinou společností Liberty Global, plc.


O společnosti Liberty Global

Liberty Global je největším mezinárodním kabelovým operátorem, který působí ve 14 zemích. Své služby poskytuje prostřednictvím sítí a inovativních technologických platforem budoucí generace, které spojují 24 miliónu zákazníků odebírajících 49 miliónů produktů televize, širokopásmového internetu a telefonních služeb (k 30. červnu 2014). Pod Liberty Global patří spotřebitelské značky Virgin Media, UPC, Unitymedia, KabelBW, Telenet a VTR. Součástí Liberty Global je i divize komerčních služeb UPC Liberty Global Business Services a investiční fond Liberty Global Ventures.


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/uIrOGx Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
10.08.2014 • ČT začala vysílat skryté titulky i na svých programech ve vysokém rozlišení
21.07.2014 • Smart televizory Philips nabídnou aplikaci s oblíbenou videotékou VOYO
19.06.2014 • Aplikaci ČT sport zvolili uživatelé jako nejlepší v kategorii Média
18.06.2014 • TN.cz prvním zpravodajským webem s responzivním designem v ČR
02.06.2014 • Získajte 1 mesiac ZADARMO s balíčkami KOMBI a HBO
30.05.2014 • Skylink upravuje Vseobecne obchodne podmienky

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist