Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 11:19:53   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Z domova | Články
 

Zelená vlna RTVS patrí medzi najsťahovanejšie mobilné aplikácie

  Autor: RTVS , e-mail: info@rtvs.sk Přidané: 08.02.2015


Bezplatná mobilná aplikácia dopravného spravodajstva Zelená vlna RTVS sa zaradila po minulotýždňovej snehovej kalamite medzi najsťahovanejšie mobilné aplikácie v obchode Google Play ako aj v AppStore v kategórii Travel. Aktuálne mobilnú aplikáciu Zelená vlna RTVS využíva viac ako 44 000 používateľov.


Počas minulotýždňovej snehovej kalamity, ktorá zasiahla väčšinu územia Slovenska, zaznamenala mobilná aplikácia Zelená vlna RTVS niekoľkonásobný nárast počtu stiahnutí. Oproti dennému priemeru narástol počet stiahnutí aplikácie viac ako desaťnásobne. Počas piatka (30. 1.) si mobilnú aplikáciu stiahlo viac ako tisíc používateľov smartfónov s operačným systémom Android a iOS. Zaujímavosťou je, že v tento deň o 14:00 sledovalo aktuálne dianie na slovenských cestách prostredníctvom kamier v mobilnej aplikácii Zelená vlna RTVS viac ako 300 používateľov súčasne.

„Dopravné spravodajstvo Zelená vlna RTVS tvoria predovšetkým motoristi – Zelení anjeli, korí sú na cestách a nahlasujú jednotlivé udalosti. Počas snehovej kalamity sme okrem niekoľkonásobného zvýšenia počtu stiahnutí aplikácie zaznamenali aj zvýšenú aktivitu používateľov, ktorí nahlasovali udalosti priamo cez aplikáciu, čím výrazne pomáhali vytvárať obsah dopravného spravodajstva RTVS. Teší nás, že mobilná aplikácia Zelená vlna RTVS bola a je pre našich používateľov spoľahlivým partnerom na cestách,“ povedal riaditeľ Sekcie programových služieb Slovenského rozhlasu Vincent Štofaník.

Pre používateľov smartfónov s operačným systémom iOS v kategórii Travel aplikácia Zelená vlna RTVS aktuálne patrí medzi TOP 10 najsťahovanejších aplikácií. Rovnakej obľube sa teší aj u používateľov smartfónov s operačným systémom Android, v obchode Google Play sa zaradila medzi najlepšie aplikácie v kategórii Doprava.

„Sme radi, že sa naša mobilná aplikácia teší obľube motoristov a najmä v krízových situáciách, akou bola minulotýždňová snehová kalamita, je pre nich spoľahlivým zdrojom dopravných informácií. Veríme, že sa nám v tomto roku podarí v spolupráci s našimi partnermi zvýšiť počet dopravných kamier aj v ďalších lokalitách Slovenska, čím sa mobilná aplikácia Zelená vlna RTVS stane ešte viac informačne zaujímavou a atraktívnou,“ dopĺňa Ján Michlík, riaditeľ úseku podpory predaja spoločnosti Slovanet.


Viac o aplikácii Zelená vlna

Bezplatná mobilná aplikácia Zelená vlna, ktorú vyvinula RTVS v spolupráci s telekomunikačným operátorom Slovanet, prináša používateľom profesionálne dopravné spravodajstvo RTVS priamo do ich smartfónov. Aplikácia umožňuje používateľom sledovať aktuálne dianie na slovenských cestách a zároveň nahlasovať mimoriadne udalosti na cestách. Majú prehľad o kolónach, prekážkach, nehodách či policajných hliadkach. Prostredníctvom dopravných kamier, ktoré sú aktuálne k dispozícii v Bratislave, Banskej Bystrici a v Košiciach, môžu sledovať „živé“ dianie v kľúčových dopravných uzloch.

Aplikácia je ZDARMA dostupná v obchode Google Play (verzia Android) a tiež v AppStore (verzia iOS). Používatelia si ju môžu stiahnuť aj prostredníctvom stránky aplikacie.rtvs.sk.


© Rozhlas a televízia Slovenska


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/B2BnY6 Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.02.2015 • Stáž v České televizi je obrovskou zkušeností, shodují se studenti vysokých škol
28.01.2015 • Koprodukční filmy České televize ovládly Ceny české filmové kritiky ve všech kategoriích
27.01.2015 • Cena NEURON Prima ZOOM: 100 000 Kč pro nejlepší vědecké video – přihlaste se!
26.01.2015 • RTVS rokovala s cirkvami v spojitosti s referendom
19.01.2015 • Výberové konanie RÚ na frekvencie v pásme 3,5 GHz
15.01.2015 • Největší videomapping uvidí diváci na obrazovkách České televize

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist