Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 02:39:29   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Jaro s osvěžující zábavou na BBC Prime

  Autor: J.Lacko, GCI , e-mail: info@gci.cz Přidané: 16.01.2007



Jaro je ve vzduchu a BBC Prime už chystá na březen skvělý výběr osvěžujících a skvělých programů. Tak se usaďte a užívejte! Diváci se mohou v březnu pobavit novými i vracejícími se dramaty …


V rámci pondělních bloků Night Drama sledujte osudy gangu podvodníků, specialistů na umění, ve skvělém a stylovém dramatu Hustle. Mikey, čerstvě propuštěný z vězení, se znovu dává dohromady se svými dřívějšími parťáky, aby naposledy vydělali na nemorálnosti Londýna, které nemohou odolat. Od padělání sad filmů a drahých obrazů až po dvojí překonání zdvojeného centra bezpečnostního systému banky … podvodníci jsou definitivně zpátky.

Odložené případy (Waking the Dead) se vrací se zcela novou sérií v rámci našich středečních a čtvrtečních bloků Crime Drama Doubles. Tým Cold Case se stále nesmířil se smrtí seržanta Mela Silvera a následným odchodem kriminalistky Frankie Whartonové. Přesto se musí vzpamatovat a dokázat své schopnosti jako skupina vyšetřující případ na krajní hranici moderních policejních metod. Uspějí s novou seržantkou Stellou Goodmanovou, když Boyd je dočasně mimo službu?

Další skvělá dramata můžete sledovat denně od 20:00 středoevropského času. Začínáme Poslední pohledávkou (Final Demand), následovat budou Mimo zákon (Outside the Rules) a nová série Popcorn.

Nová šance vidět nejlepší dramata BBC Peak je také v obnovené denní relaci od 15:00 středoevropského času ve všední dny, kdy začínáme návratem oblíbeného Jonathan Creeku.

Nejlepší komedie BBC se objeví v našich sobotních blocích Night Comedy Triples. Cenami ověnčený seriál Kancelář (The Office) přijde na řadu jako první. Následují úsměvná dobrodružství gangu Trable s opačným pohlavím (Coupling). Frenchová a Saundersová (French and Saunders) jsou zpět se svým osobitým humorem a Stephen Fry a John Bird se objeví v neskrupulózním pořadu s celebritami Absolutní moci (Absolute Power).

Zcela novým pořadem v Lifestyle pátečního večera jsou Svatební historky (Wedding Stories). Od nadšení ze zasnoubení až po stresující realitu při přípravě seznamu hostů a zasedacího pořádku, sleduje tento seriál velmi odlišné páry a jejich rodiny během měsíců předcházejících svatbě a v jejich svatební den.

Co byste udělali, kdyby vaše rodina přerostla rodinný dům? V rámci Lifestyle vám ve čtvrtečních večerech představíme seriál Nechte na místě (Staying Put). Designérka Anna Ryder Richardsonová a stavitel Adrian Simpson spolu vzájemně soutěží, jak zachránit páry před jejich starostmi s bydlením. Pomoc také přichází v seriálu Andílci (Little Angels), kde se klinická psycholožka Dr. Tanya Výronová pokouší vyřešit dětské slzy a hněv.

Se sobotními večery jsou spojeny naše dokumenty o historii přírody. Sir David Attenborough nám v pořadu Soukromý život rostlin (Private Life of Plants) odhalí pohled na rostliny, jak jste je dříve neviděli. Odborník na divočinu, Valmik Thapar, se s námi v pořadu Země tygra (Land of the Tiger- Wild India) podělí o svou lásku a své zkušenosti s bohatou a různorodou krajinou

Nedělní Night Documentaries přinášejí další vzrušující pořady. V Plachetnici (The Ship) se skupina dobrovolníků vydá na obdobu plavby kolem světa kapitána Cooka v replice lodi Endeavour. Máme pro vás také samostatné dokumenty, které si rozhodně nemůžete nechat ujít. Začínáme dokumenty Chlapec za to nemůže (The Boy Can’t Help It), Chci zpět svého chlapečka (I Want My Little Boy Back) a Potíže se spánkem (Trouble with Sleep).

Nejobtížnější televizní soutěž je zpět na vašich obrazovkách v sobotu. Pod vedením Johna Humphreyse se další skupina soutěžících utká o korunu šampióna Mastermind.

BBC Prime má připravené speciální lahůdky i pro malé diváky. Každé ráno mohou vstávat s blokem CBeebies od 05:30 středoevropského času.

Zcela novým pořadem v CBeebies je tento měsíc RazzleDazzle, inovační a interaktivní seriál, který se zaměřuje na dovednost naslouchání a mluvení. Formou řady propojených sekvencí každá z epizod představuje zábavným způsobem jazyk, zvuk slov, cit pro rytmus a rým a přináší radost z konverzace a vyprávění.

Roly Mo, milý a veselý krtek z pořadu Fimbles vášnivě milující knihy, příběhy a hry, se vrací v nové sérii Show Rolyho Mo (The Roly Mo Show). Uvidíte také nové epizody seriálu Balamory a seriál o vaření, příběhy a zábavu s Benem a Smallem v seriálu Velký kuchař a kuchaříček (Big Cook Little Cook).

Užijte si jaro s osvěžující zábavou na BBC Prime!


Marji Ismail, příprava programu, BBC Prime
Chloë Eyers, zástupce přípravy programu, BBC Prime
David Weiland, programový vedoucí, BBC Prime


Jindřich Lacko, Business Unit Director, GCI Praha, 16.1.2007


O BBC Prime:

BBC Worldwide Limited je hlavní komerční větví a stoprocentně vlastněnou dceřinou společností British Broadcasting Corporation (BBC). Cílem společnosti je maximalizovat hodnotu aktiv BBC ve prospěch plátce licence a investic do programů veřejné služby protihodnotou za práva. Společnost má sedm hlavích podnikatelských oborů: Global Channels, Global TV Sales, Magazines, Content & Production, Home Entertainment, Children's a Digital Media. V sezóně 2005/06 BBC Worldwide vytvořila zisky v hodnotě 89 miliónů GBP na základě tržeb v objemu 784 miliónu GBP.



Doplnění redakce satCentrum:

Vysílání stanice BBC Prime je od května 2003 dostupné i pro abonenty satelitní platformy UPC Direct.

Naladíme jej na satelitu Astra 1KR na pozici 19,2 st. východně na tr. 63, frq. 10,921 H, SR 22000, FEC 5/6, SID 20351, V-PID 601, A-PID 621. Vysílání je kódované v systému CryptoWorks a bylo hned od začátku dostupné na kartu UPC Direct základní nabídky pro ČR (Rodina), Slovensko i Maďarsko. K programu jsou dostupné titulky v digitálním streamu v češtině a maďarštině, které se sami detekují a lze je navolit na některých receiverech modernější konstrukce, případně se navolí ručně na str. 881 (české) a 880 (maďarské) v teletextu. Základní originální řeč jazykového doprovodu je samozřejmě angličtina.

Program vysílá 18 hodin denně v angličtině, 40% pořadů je vybaveno českými titulky na teletextu str.881. Informace o českých titulcích u konkrétních pořadů lze zjistit na str. 313 až 317 (za názvem pořadu = C). Podrobný programový přehled najdete na našem webu v sekci TV download.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 3   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
18.01.2007 • Od pondělí vysílá „Comedy Central”
18.01.2007 • CBeebies - nový programový blok BBC Prime od února 2007 [ 3 ]
11.01.2007 • Defjay digitálně na družici ASTRA
11.01.2007 • Nový cestovatelský kanál z Německa
10.01.2007 • „sportdigital.tv” ze satelitu až od léta 2007
09.01.2007 • Sportovní program Galaxie sport láme rekordy [ 12 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  anglicky humor je super 

17.01.2007 18:44 • dax
naozaj zaujimava televizia sitcomy maju slusnu uroven!
 
 
  UPC kabel 

16.01.2007 23:09 • Kakao
Tak doufám, že tenhle kanál převezme UPC pro svou kabelovou televizi. Jak vyplývá z rozhodnutí ÚOHS o povolení fúze, je srovnání nabídek UPC a Karneval jednou z podmínek fúze a doufám, že toto bude jeden z důsledků :-). Na BBC Prime hrají skvělé britské komediální seriály...
 
 
  topgear 

16.01.2007 17:56 • exty
co se stalo s topgearem?
 
 
Celkový počet komentářů: 3 / zobrazují se: 1 ... 3

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist