Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 08:09:37   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Dnes na AXN startuje premiérový sci-fi seriál POSLOVÉ (The Messengers)

  Autor: AXN CZ/SK , e-mail: info@axn.cz Přidané: 05.01.2016


Záhadný objekt narazí do Země a skupina náhodně vybraných jedinců zemře kvůli energetické vlně, kterou náraz způsobil. Krátce nato se ale probouzejí a zjišťují, že se stali Anděly s jasným úkolem – zastavit přicházející Apokalypsu. Musí proto zastavit samotného Ďábla a čtyři jezdce Apokalypsy, k čemuž jim mají pomoci speciální dary.


Premiéru první řady sci-fi seriálu POSLOVÉ (The Messengers) uvidíme od 5. 1. 2016 každé úterý ve 23.00 hod. na AXN.

V poušti v Novém Mexiku vědkyně Vera (Shantel VanSanten) fascinovaně sleduje záhadný objekt řítící se k Zemi. Následná exploze vyšle tlakovou vlnu, která krátce zastaví její srdce. Vera ale není jedinou osobou, na níž měla vlna vliv. Najednou je propojena se čtyřmi cizinci, kteří rovněž záhadně zkolabovali. Zanedlouho Veru navštíví záhadný muž (Diogo Morgado) a nabízí jí šanci získat zpět uneseného syna, ovšem pouze pokud mu pomůže s morálně pochybným úkolem. Spojeni osudem a biblickým proroctvím, „poslové“ zjišťují, že mají nadpřirozené dary, které jsou jedinou nadějí na odvrácení přicházejícího konce světa.


HLAVNÍ POSTAVY:

VĚDKYNĚ VERA (Shantel VanSanten)

Život radioastronomky Very (Shantel VanSanten) se zcela změní, když se společně se svým kolegou Alanem Harrisem (Craig Frank) stane přímým svědkem dopadu neznámého objektu uprostřed pouště v Novém Mexiku. Pro Veru, která se nikdy nesmířila se ztrátou svého malého syna, je náboženská víra těžko pochopitelným konceptem. Jen s problémy proto přijímá události, které se kolem ní začínají dít.

Rodina: Její syn Michael byl ještě jako miminko unesen a Vera nyní žije sama. Otcem jejího syna je její bývalý přítel, rovněž vědec, který o svém otcovství vůbec neví.

Speciální schopnosti: Vera dokáže vystoupit ze svého těla a přenést se přes jakoukoliv zábranu, stěnu či dveře. Doba cestování její duše je ale omezená – pokud se nedokáže vrátit do svého bezvědomého těla včas, už nikdy se neprobudí.

Silné stránky: Je velmi inteligentní a její rozsáhlé znalosti jsou pro nově vzniklý "tým" velmi užitečné.

Slabé stránky: Udělala by doslova cokoliv, aby dostala svého syna zpět - dokonce se i spolčila s ďáblem!


MATKA ERIN (Sofia Black-D’Elia)

Erin (Sofia Black-D’Elia) je milá, srdečná mladá žena, která to v životě neměla zrovna jednoduché. Utekla od svého bývalého manžela se sedmiletou dcerou a udělala by cokoliv pro její štěstí. Zamiluje se do dalšího ze skupiny vyvolených - Raula.

Rodina: Se svým bývalým manželem – policistou a násilníkem – má dceru Amy.

Speciální schopnosti: Po svém vzkříšení zjistila, že dokáže pouhým dotykem ruky vyléčit jakoukoliv nemoc či zranění. S každým uzdraveným se ale zhoršuje její vlastní zdraví.

Silné stránky: Erin je milá snad úplně na každého, vždy dokáže lidi uklidnit. Pokud je v rámci skupiny hádka, je to právě ona, kdo se snaží najít kompromis.

Slabé stránky: Dcera Amy je pro Erin vším a proto by udělala cokoliv pro její záchranu - třeba opustila ostatní, i když jsou v nouzi.


PROROK JOSHUA (Jon Fletcher)

Joshua Silburn Jr. (Jon Fletcher) je stejně jako jeho otec charismatickým televizním kazatelem, ale i mužem vyléčeným z drogové závislosti. Jeho manželka čeká dítě, Joshuův svět se však zcela zhroutí, když zjistí, že ho žena podváděla právě s jeho otcem!

Rodina: Joshuův otec je manipulativní muž, který má syna velký, ovšem poněkud neblahý vliv. Se svou manželkou se potkal v době své závislosti na drogách - oba se léčili ve stejné léčebně.

Speciální schopnosti: Po svém znovuzrození začíná mít Joshua intenzivní vize - vidí neurčité obrazy lidí a míst, záblesky budoucnosti. Pro ostatní je kompasem, kterým se řídí při hledání čtyř jezdců Apokalypsy.

Silné stránky: Vede jej jeho pevná víra v Boha, dobré srdce a schopnost odpouštět.

Slabé stránky: V krizové situaci by mohl upadnout zpět do své závislosti.


DÁLE HRAJÍ:

Diogo Morgado (hraje záhadného Muže)
JD PARDO (hraje Raula Garciu)
JOEL COURNTEY (hraje Petera Moora)
ANNA DIOP (hraje Rose)
CRAIG FRANK (hraje Alana)


POSLOVÉ (The Messengers)

USA, 2015, sci-fi, 13 dílů
Hrají: Shantel VanSanten, Diogo Morgado, Sofia Black-D'Elia, Jon Fletcher, Joel Courtney, JD Pardo, Elyes Gabel, Anna Diop, Lane Garrison a další

Od 5. 1. 2016 každé úterý ve 23.00 hod. na AXN


O AXN:

AXN má ve střední Evropě více než 18 milionů předplatitelů. Kromě České republiky vysílá v dalších šesti zemích – v Polsku, Maďarsku, Slovenské republice, Rumunsku, Moldavsku a Bulharsku a v sedmi zemích jadranského regionu (Srbsku, Chorvatsku, Slovinsku, Makedonii, Bosně a Hercegovině, Kosovu a Černé Hoře). Televizní kanál se zaměřuje na akční a dobrodružné filmy, seriály a pořady a dynamickou zábavu pro diváky ve věkové kategorii od 18 do 34 let. Jádro programu tvoří kvalitní světové seriály a nejžádanější filmy od Sony Pictures i dalších studií. AXN je součástí mezinárodní sítě Sony Pictures Televison (SPT), jejímž vlastníkem je Sony Pictures Entertainment.


O SONY PICTURES TELEVISION:

Sony Pictures Television (www.sonypicturestelevision.com) a společnost Sony Pictures Entertainment patří k vůdčím společnostem na poli televizního průmyslu. Po celém světě produkuje a distribuuje programy všech žánrů, včetně seriálů, televizních filmů, divadelních představení a rodinné zábavy na všech platformách. Sony Pictures Television (SPT) disponuje jednou z největších databází celovečerních filmů a televizních pořadů. Může se pochlubit bohatým programovým složením, které zahrnuje velmi sledované televizní hry, seriály, originální animované pořady a v hlavním vysílacím čase dramata, komedie a televizní filmy oceňované kritiky. SPT si také drží čelní pozici na poli mezinárodní televizní produkce – vytváří více než 6,000 hodin vlastního programu, spolupracuje s místními partnery a produkuje obsah v lokálním jazyce. Pořady prodává do přibližně sedmdesáti zemí světa. Kromě americké produkce, má SPT v současnosti pobočky ve 31 zemích a vlastní nebo spoluvlastní 18 produkčních společností v 10 zemích Portfolio mezinárodní televizní sítě SPT zahrnuje 126 kanálů ve 168 zemích s více než 980 miliony diváckých domácností. SPT také vytváří originální obsah pro TV i SPE Premium video webové stránky Cracle. SPT dále vlastní americkou produkční společnost Embassy Row a je spolumajitelem kabelového sítě Game Show Network (GSN), TV kanálu 3D 3net a obchodní společnosti ITN Networks. SPT patří k předním národním prodejcům inzerce a zisky z inzerce zajišťují obchodní zásoby pro SPT přidružené společnosti, včetně Rural Media Group a DrOz.com.


Kristina Maixnerová, AXN CZ/SK


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 1   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
10.01.2016 • Nechte se zasněžit dokumenty na Prima ZOOM ve 2. týdnu roku 2016
04.01.2016 • Dokumenty 2016 na Prima ZOOM
02.01.2016 • TV tipy Universal Channel v prvním týdnu roku 2016
01.01.2016 • VAŠE LEDNOVÁ PORCE ZÁBAVY - To nejlepší na programech FILMBOX
30.12.2015 • Lednové programové tipy HBO a HBO HD
29.12.2015 • Nalaďte si v lednu na National Geographic Channel

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Škoda žeto nedávajú o 22-hej.Repríza nič? 

05.01.2016 11:33 • ® fsat
Škoda žeto nedávajú o 22-hej.Repr:oíza nič?
 
 
Celkový počet komentářů: 1 / zobrazují se: 1 ... 1

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist