Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 05:06:56   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

O2 Sport pokračuje v rozšiřování exkluzivního obsahu - od sezony 2018/19 odvysílá to nejlepší z hokejové extraligy

  Autor: O2 , e-mail: info@o2.cz Přidané: 12.04.2016


Digitální televize O2 TV naplňuje svoje dlouhodobé strategické cíle a rozšiřuje nyní nabídku vedle exkluzivního fotbalu a tenisu také o hokej. Od sezóny 2018/2019 poběží přenosy z domácích utkání celků HC Sparta Praha a Bílí Tygři Liberec výhradně na stanici O2 Sport. Kontrakt s oběma kluby byl uzavřen na pět sezón.


O2 TV také v současné době pracuje na konceptu tří samostatných kanálů, které budou věnované těm nejpopulárnějším sportům - již zmíněnému fotbalu, tenisu a lednímu hokeji.

Televizní stanice O2 Sport potvrzuje svou pozici na trhu i dlouhodobou vizi, v rámci které chce přinášet svým divákům ty nejlepší možné zážitky. I proto společnost O2 Czech Republic uzavřela exkluzivní kontrakt s kluby HC Sparta Praha a Bílí Tygři Liberec. "Našim divákům přineseme ještě silnější zážitek ze sledování hokeje. Kromě výběru z více kamer budeme schopni vysílat také souběžně hrané zápasy. Divák si tak vybere právě ten zápas, který ho zajímá," vysvětluje David Duroň, ředitel O2 TV.

Práva, která se vztahují na televizní i internetové vysílání, získalo O2 na všech 26 domácích zápasů každého klubu a všechna případná domácí utkání play-off včetně možného finále. A právě letošní ročník Tipsport extraligy nabízí vyvrcholení dvou nejlepších hokejových klubů u nás, jelikož o titul se utkají právě hokejisté Sparty a Liberce.

"Po letním stěhování do O2 areny uzavíráme další dlouhodobou zásadní smlouvu, která nám přináší skvělou možnost budování hodnoty a atraktivity našeho klubu. Zároveň díky této nové spolupráci výrazně přispějeme i k novému impulsu a dimenzi kvality produktu, což se projeví i u samotných fanoušků, partnerů a ostatních klubů," neskrýval radost Petr Bříza, předseda představenstva HC Sparta Praha, a hned vzápětí dodává: "Na spolupráci s O2 Sport se těšíme i v oblasti doprovodných hokejových magazínů, které budou přinášet mnoho zajímavých informací z běžného života klubu, což dnešní diváci vyžadují."

Spokojenost panuje i u představitelů klubu Bílí Tygři Liberec, kteří si od partnerství se stanicí O2 Sport slibují především lepší servis pro fanoušky. "Uzavření tohoto kontraktu vnímáme jako nejlepší zprávu za poslední roky, a to nejen pro Bílé Tygry Liberec, ale i pro český hokej jako takový. Dlouhodobě jsme byli přesvědčeni, že za vysílací práva by měly extraligové kluby získat podstatně větší finanční obnos než doposud. Konkurence v podobě O2 TV rozčeří dlouhodobě stojaté vody v této oblasti hokejového prostředí. Věříme, že z toho budou těžit nejen kluby, ale i fanoušci hokeje," uvedl Lukáš Přinda, viceprezident klubu Bílí Tygři Liberec.

Sparta s Libercem však nejsou jediné celky, které by mohly v budoucnu zamířit na obrazovky O2 TV. V současné době probíhají jednání také s třineckými Oceláři. "Ano, HC Oceláři Třinec započali jednání se společností O2 TV, s cílem získat její nabídku víceletého kontraktu," sdělil viceprezident HC Oceláři Třinec Jan Czudek. "Největší přínos spatřujeme v dosažení pozitivní a kvalitní mediální prezentace našeho klubu pro širokou fanouškovskou veřejnost. Dalším cílem je větší propagace charitativních a společenských projektů nebo propagace našich mládežnických mužstev," přibližuje důvody započatých jednání viceprezident HC Oceláři Třinec.


O O2 TV a O2 Sport

Digitální televizi O2 TV využívá více než 200 tisíc českých domácností. V roce 2015 spustil operátor vlastní sportovní kanál O2 Sport, představil nové tarifní plány, jejichž součástí jsou 4 plnohodnotné O2 TV zdarma k využití na mobilu, počítači nebo tabletu, a přinesl divákům tzv. multidimenzi. Díky stanici O2 Sport a funkcionalitám jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až 50 hodin zpětně počet zákazníků O2 TV stále stoupá, meziročně o více než 10 %.

Od prosince 2015 nabízí O2 možnost pořídit si nový set-top box, díky kterému si každý divák v České republice může O2 TV pustit na internetu od libovolného poskytovatele. Stejnojmenná aplikace O2 TV, která umožňuje sledovat televizní kanály také na přenosných zařízeních, eviduje 600 tis. stažení.

Kanál O2 Sport je možné sledovat také ve více než 800 hospodách a restauracích v České republice. Jejich seznam najdete na www.sportovnikino.cz.


O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologie HSPA+ a LTE. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku.


David Solnař, Tiskové oddělení O2 Sport, 12. 4. 2016


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
10.03.2016 • Diváci DIGI TV se těší na exkluzivní vysílání zápasů Premier League a La Ligy
23.02.2016 • Skupina Markíza uzavrela významnú dohodu o šírení stanice Markíza International v Českej republike
21.01.2016 • Po úspěšném spuštění jsou služby FLIX TV nyní testovány
13.01.2016 • Prieskum: Vieme, čo Slováci najčastejšie sledujú v televízii
31.12.2015 • PF 2016 [ 1 ]
24.12.2015 • Šťastné a veselé Vánoce vám přeje satCentrum! [ 2 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist