Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 13:06:12   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Stanice a vysílače | Články
 

Rádio ZET multimediálního domu Lagardere Active ČR má nového spoluvlastníka

  Autor: Lagardere , e-mail: info@lagardere.cz Přidané: 02.06.2016


Rádio ZET, informačně-byznysová stanice, která doposud patřila do skupiny Lagardere Active ČR, má nyní dalšího vlastníka. Multimediální dům Lagardere Active ČR převedl padesátiprocentní podíl na společnost Media Bohemia, která patří do skupiny, s níž Lagardere provozuje mediální zastupitelství RADIOHOUSE. Žádost o převod vlastnických práv schválila Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) i Úřad pro ochranu hospodářské soutěže.


„Věřím, že nám spolupráce s Media Bohemia umožní do budoucna přinést posluchačům tematicky rozšířenější programovou nabídku než doposud. Od května jsme například nově spustili pořad Marketingový magazín, který přináší zajímavé rozhovory s osobnostmi marketingu a komunikace. Aktuálně se také věnujeme posilování značky v online prostředí, zejména prostřednictvím webu zet.cz,“ prozrazuje Michel Fleischmann, prezident Lagardere Active ČR.

Od nové spolupráce si obě společnosti slibují zejména přínos pro posluchače rádia ZET, kteří na stanici vyhledávají kvalitně zpracovaná aktuální témata ze světa byznysu a podnikaní. Rádio ZET dosáhlo v posledním měření Radio Projektu týdenní poslechovosti téměř 50 tisíc a více jak polovinu posluchačů tvoří lidé z nejvyšší socioekonomické třídy.

„Licenci na provozování rádia ZET získalo Lagardere Active ČR již před třemi lety a nikdy se tato společnost netajila tím, že hledá strategického partnera, který by do tohoto náročného projektu šel s ní. A nás vždy lákala myšlenka vyzkoušet si provozovat také stanici tohoto typu. Navíc jsme měli s Lagardere Active ČR více než roční zkušenost na společném řízení největšího rádiového mediálního zastupitelství RADIOHOUSE,“ vysvětluje Daniel Sedláček, předseda představenstva Media Bohemia.

Rádio ZET je prestižní stanice s vysokým podílem mluveného slova, která vysílá v češtině každý všední den od 6 do 19 hodin a o víkendu mezi 7 a 18 hodinou. V ostatních časech přináší vysílání BBC World Service v angličtině. Program rádia je postaven primárně na informacích z byznysu a podnikání, jeho součástí jsou také unikátní přehledy zahraničního i domácího tisku, rozhovory, magazíny nebo zpravodajský servis. Webové stránky zase slouží jako informační byznysový web, na kterém posluchači naleznou to nejzajímavější ze světa byznysu, vědy, techniky, kultury i společenského dění. Důležitou součástí jsou i audio lekce angličtiny, které jsou k dispozici zdarma.

Mediální skupina Lagardere Active ČR patřící do nadnárodní sítě Lagardère Group, je jedním z nejvýznamnějších hráčů na českém rozhlasovém trhu. Provozuje 5 českých rozhlasových stanic, jednu slovenskou a také mediální zastupitelství Regie Radio Music (RRM). RRM od roku 2014 spoluvlastní obchodní síť RADIOHOUSE, jejíž rádia si týdně naladí 72 % posluchačů v ČR. V online prostředí je Lagardere prostřednictví svých i zastupovaných projektů měsíčně schopná oslovit více jak dva miliony reálných uživatelů.


Zuzana Nevoralová, PR manažerka, tisková mluvčí Lagardere


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
29.05.2016 • Výluka TV a rozhlasového vysílání vysílače Ústí nad Labem / Buková hora v úterý 31. 5. 2016
24.05.2016 • Výluka TV a rozhlasového vysílání vysílače Brno/ Kojál ve středu 25. 5. 2016
17.05.2016 • Evropu 2 nově naladí posluchači v Děčíně a okolí
13.05.2016 • Značka Prima COOL získala Czech Superbrands 2016
03.05.2016 • AMC Networks International – Central Europe partnerem T-Mobile
19.04.2016 • Ve středu 20. 4. 2016 proběhnou plánované výluky vysílání z vysílačů Sušice/Svatobor, Jeseník/Praděd a Jihlava/Javořice

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist