Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 14:56:25   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

SES zajistí kapacitu nových HDTV kanálů pro M7 Group ve střední a východní Evropě

  Autor: SES/PRAM , e-mail: info@pram.cz Přidané: 29.11.2016


Nový transpondér, který si společnost M7 pronajala, bude hostit veškeré kanály České televize ve vysokém rozlišení HD; zároveň došlo též k prodloužení stávající kapacity, což umožní skupině M7 i nadále poskytovat HD kvalitu divákům satelitní platformy Skylink jak v České, tak Slovenské republice.


Společnost SES S.A. (Pařížská burza NYSE Euronext a Lucemburská burza: SESG) dnes oznámila, že s poskytovatelem satelitní televize, společností M7 Group, uzavřela smlouvu na rozšíření stávající kapacity a zároveň prodloužila stávající kontrakt na vysílání ze satelitu ASTRA 3B na pozici 23,5° východně.

Nová víceletá dohoda umožní M7 Group vysílat veškeré HD programy české veřejnoprávní televize, stejně tak jako nové HD programy satelitní platformy Skylink do českých a slovenských domácností. Obnovení kapacity umožní M7, aby i nadále distribuovala širokou nabídku HD kanálů na Skylinku, který zaujímá vedoucí postavení satelitní televizní platformy v těchto zemích, v nichž obsluhuje více než 2 miliony domácností.

„Podpis této dohody nám umožní upokojit stávající i budoucí poptávku diváků po lepší kvalitě obrazu a nových programech v České a Slovenské republice, což dále posílí naši pozici na těchto trzích s vysoce konkurenčním prostředím,” uvedl Hans Troelstra, výkonný ředitel společnosti M7 Group. „SES pro nás byl vždy spolehlivým technologickým partnerem v zajišťování kvalitního televizního zážitku pro naše diváky a těšíme se na pokračování této spolupráce.”

„M7 Group je našim dlouholetým partnerem a jsme rádi, že se naše spolupráce rozvíjí,” uvedl Ferdinand Kayser, obchodní ředitel SES. „M7 zaujímá vedoucí postavení v oblasti televizního vysílání ve vysokém rozlišení v České republice a na Slovensku, a nás těší, že i nadále můžeme přispívat k tomuto úspěchu poskytováním spolehlivých satelitních služeb."


O společnosti SES

SES (Pařížská burza NYSE Euronext a Lucemburská burza: SESG) je předním světovým provozovatelem satelitů s flotilou více než 50 geostacionárních družic (GEO) a prostřednictvím vlastní dceřiné společnosti O3b Networks provozuje 12 družic na střední oběžné dráze (MEO). SES se zaměřuje na čtyři klíčové sféry trhu (video, podnikání, mobilita, vládní řešení), zajišťuje společnost SES satelitní komunikaci pro televizní a rozhlasové vysílání, pro poskytovatele internetového obsahu (ICP) a internetových služeb (ISP), operátory mobilních a pevných sítí a pro obchodní i státní organizace na celém světě. Satelitní flotila systému ASTRA společnosti SES má největší dosah vysílání Direct-to-Home (DTH) v Evropě. Prostřednictvím své vlastní dceřiné společnosti O3b Networks SES výrazně zvyšuje stávající kapacity datových satelitních sítí a je prvním poskytovatelem, který umí dodat plně rozšiřitelné a variabilní GEO-MEO řešení po celém světě. Dceřiná společnost SES, MX1, je jedním z předních poskytovatelů mediálních služeb nabízejících sadu inovativních digitálních video a mediálních řešení. Další informace lze nalézt na www.ses.com.


O společnosti M7 Group

M7 Group SA sídlící v Lucembursku je jedním z největších evropských provozovatelů satelitních a IPTV platforem. Kromě česko-slovenské platformy Skylink k nim patří také nizozemské Canal Digitaal a Online.nl, vlámská TV Vlaanderen a TéléSAT ve frankofonní Belgii, AustriaSat/HD Austria v Rakousku a M7 Deutschland v Německu. Nabídka všech platforem přizpůsobena místní kultuře a jazyku. Přes satelit či internet dnes M7 Group SA zajišťuje televizní a rozhlasové služby v digitální a HD kvalitě pro více než 3 millionů diváků. Od roku 2011 nabízí M7 Group SA také širokopásmové a telefonní služby zákazníkům v Nizozemí a Belgii. M7 Platform Services poskytuje vysílacím společnostem end-to-end distribuční řešení pro satelitní, kabelový i IPTV příjem. Soukromé evropské kapitálové fondy ASTORG jsou majoritním akcionářem M7 Group. Další informace najdete na www.m7group.eu.


Jsme i na sociálních sítích:

Facebook: facebook.com/ASTRA.CZSK
Twitter: twitter.com/SES_Satellites
YouTube: youtube.com/SESVideoChannel
Blog: ses.com/blog
SES studie: ses.com/18681915/white-papers
SES galerie: extranet.ses.com/18706236/pictures


Marek Němec, PRAM Consulting, 29. 11. 2016


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
09.11.2016 • Testy s identifikací Novinka 4 - 8 Skylinku na tp. 219 na Astře 3B
01.11.2016 • Česká televize nabídne na satelitu už šest programů v HD
28.10.2016 • ČESKOSLOVENSKO HD a FESTIVAL CHANNEL HD doplní v listopadu FILM EUROPE CHANNEL HD v ČR a na Slovensku
26.10.2016 • AXN opustila platformu Sky Deutschland, na družici Astra 1L zůstává
24.10.2016 • Poslední říjnový víkend budou všichni diváci Nové DIGI TV i DIGI2GO moci volně sledovat kanál HBO HD
24.10.2016 • Všetci zákazníci freeSAT si počas víkendu môžu pozrieť televíznu udalosť roka

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist