Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 09:31:52   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

JOJ Family poprvé s měsíčním podílem na sledovanosti nad 1 %

  Autor: Atmedia , e-mail: info@atmedia.cz Přidané: 07.02.2017


Plnoformátová rodinná stanice JOJ Family má za sebou dosud nejúspěšnější měsíc – podíl na publiku poprvé přesáhl 1%, a to v obou obchodovaných cílových skupinách. Vůbec nejoblíbenějším pořadem se stala show V sedmém nebi. JOJ Family, kterou v České republice zastupuje mediální zastupitelství Atmedia, už naladila více než polovina domácností.


Po pěti měsících od spuštění dokázala JOJ Family získat v cílové skupině 15+ měsíční celodenní podíl na publiku 1,00 %, v užší cílové skupině 15–54 byla hodnota ještě o něco vyšší, konkrétně 1,07 %. „Rekordní hodnoty sledovanosti doplňuje vysoká naladěnost - přesahuje 55 % a neustále se zvyšuje. Naplňují se naše předpoklady o potenciálu stanice JOJ Family, která tvoří významnou součást našeho portfolia,“ shrnuje úspěchy Michaela Vasilová, Managing Director Atmedia.

„Programové schéma JOJ Family je sestavováno s ohledem na preference českého diváka, nabízí to nejlepší z původní tvorby slovenské stanice JOJ, doplněné o původní formáty a akviziční tituly,“ uvedla ředitelka Vasilová, přičemž první tři příčky nejsledovanějších pořadů patří rodinné show V sedmém nebi: „Vydání z 29. ledna se stalo vůbec nejsledovanějším pořadem od začátku vysílání stanice, sledovalo jej téměř 100 tisíc diváků v CS 15+ a share dosáhl 2,23 % v exponovaném vysílacím čase po 20. hodině,“ doplňuje Michaela Vasilová.

Diváky JOJ Family nadále přitahují případy z pořadu Soudní síň, nejvyšší podíl na sledovanosti zaznamenala show v pátek 13. ledna, vyšplhal se na 7,01 % (CS 15+), své diváky zaujaly také Extrémní případy, například 30. ledna se na ně dívalo 4,99 % všech diváků, kteří seděli v té době u televizních obrazovek (CS 15+). U diváků JOJ Family bodují rovněž původní seriály skupiny JOJ - Prázdniny (28. 1. se share 2,15 %) se staly zatím nejsledovanějším původním seriálem.

V užší cílové skupině diváků 15–54 nejvíce zaujal seriál Třetí patro, 4. ledna po 20. hodině se na něj dívalo 3,47 % diváků u obrazovek. Úspěchy sklízí rovněž Česko Slovensko má talent, vydání ze soboty 7. ledna sledovalo 2,41 % diváků u obrazovek. „Z počátku vysílání JOJ Family rostla sledovanost zejména v off-time, pestrá programová nabídka dokáže nyní oslovit též více diváků v prime-time,“ shrnuje Michaela Vasilová rostoucí zájem diváků o stanici.

Mediální zastupitelství Atmedia má v portfoliu kromě JOJ Family také sesterskou, prémiovou filmovou stanici JOJ Cinema. Ta zaznamenala v lednu nadprůměrný podíl na sledovanosti – share dosáhnul 0,17 %. Například snímek Bohové Egypta dokázal v hlavním vysílacím čase získat share 1,00 % (v CS 15–54). Michaela Vasilová si pochvaluje spolupráci s JOJ Group: „Těší nás rostoucí obliba této stanice a celé skupiny JOJ. Věřím, že ještě vzroste poté, co se do placené nabídky dostala o hodinu posunutá verze JOJ Cinema +1.“


Společnost Atmedia Czech je obchodní zastupitelství tematických TV stanic ve střední a východní Evropě. Atmedia působí na českém trhu od roku 2008, kdy začala s klasickým spotovým prodejem reklamního prostoru. V roce 2009 část stanic z portfolia vstoupila do peoplemetrového měření, a přidala se tak k prodeji v „jednotné měně“ – GRP. Počátkem roku 2010 uvedla Atmedia na trh tehdy jedinečný způsob prodeje reklamního prostoru na tematických stanicích. Jednalo se o prodej prostřednictvím prodejních balíčků. Obchodně aktuálně zastupuje 25 tematických televizních stanic na českém a slovenském trhu, mmj. z významných mezinárodních skupin jako AMC, Disney, FOX nebo slovenské JOJ Group.


Tomáš Surák, Research & Marketing Director, Atmedia


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.02.2017 • Televize Prima připravuje XVI. řadu oblíbeného pořadu Jak se staví sen
06.02.2017 • Nová zpravodajská relace TN2 poprvé už dnes ve 22.00 na stanici Nova 2!
06.02.2017 • Minulý týden zaujala skupina Nova téměř 38 % diváků
06.02.2017 • Show Jana Krause – 8. 2. 2017
05.02.2017 • Ano, šéfe! – Motorest Ušák
04.02.2017 • Filmové dokumentární neděle

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist