Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 16:07:12   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Z domova | Články
 

Sériu jedinečných HÝBSA days uzavrie špeciálny event v Šamoríne!

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 05.08.2017



Projekt HÝBSA Slovensko prostredníctvom celodenných športovo-zábavných podujatí pre celú rodinu motivuje a šíri osvetu o zdravom životnom štýle. Tohtoročná séria HÝBSA days vyvrcholí v septembri špeciálnym eventom v Šamoríne.


Dobrú náladu a skvelú zábavu si už na HÝBSA days v uplynulých mesiacoch vychutnali návštevníci v Bratislave, Prešove, Zvolene a Poprade. Úspešná séria týchto jedinečných podujatí bude pokračovať v septembri 2017, kedy rozhýbeme Žilinu (sobota 2. september 2017) a aj doposiaľ neohlásený Šamorín (sobota 16. september 2017).

„Sme hrdí, že sa nám podarilo priniesť projekt, ktorý je určený pre všetky vekové kategórie a ktorý spája rodiny pri spoločných aktivitách,“ povedal Matthias Settele, generálny riaditeľ televízie Markíza.

Špeciálny záverečný HÝBSA day sa uskutoční v sobotu 16. septembra 2017 v priestoroch športového rezortu X-BIONIC® SPHERE v Šamoríne. Počas celého dňa budú môcť všetky vekové kategórie športovať v obľúbených disciplínach, ku ktorým pribudne aj novinka s názvom HÝBSA athletic, čiže bezplatná možnosť zúčastniť sa rôznych detských atletických súťaží (beh na 60 metrov, skok do diaľky, skok do výšky, hod maketou oštepu) na jednom z najmodernejších štadiónov. Počet miest na atletické disciplíny je však limitovaný.

Nebude chýbať ani tradičný HÝBSA run, teda hromadné detské bežecké preteky, pričom súťažiť sa bude v šiestich vekových kategóriách. Hromadné detské bicyklové preteky HÝBSA bike budú prebiehať v dvoch kategóriách, dieťa môže na prejazd trate využiť bicykel, prípadne odrážadlo. Podmienka je priniesť si vlastný bicykel, odrážadlo či kolobežku, a netreba zabudnúť ani na bezpečnostné prvky ako prilby, či iné chrániče pre deti. Treťou osvedčenou disciplínou je HÝBSA power – zážitkový beh cez prekážky.

V čase obeda bude v areáli prebiehať workshop zdravého varenia s ambasádorkou projektu Mirkou Luberdovou. Pre deti bude pripravená aj FUN ZÓNA, kde si budú môcť zaskákať na trampolínach, vyblázniť sa na skákacom hrade, zúčastniť sa maľovania na tvár, prípadne zabaviť sa v kreatívnych dielničkách. V neposlednom rade bude súčasťou podujatia aj atletická škôlka v SPORT ZÓNE, pozostávajúca zo 6 rôznych atletických disciplín. Vo voľnočasovej zóne si budú môcť mamičky s deťmi spoločne oddýchnuť, načerpať nové sily a taktiež sa zúčastniť HÝBSA babies - preteku lezúňov na päťmetrovej trati.

Okrem ambasádorov Lenky Šóošovej, Gizky Oňovej a Patrika Švajdu sa podujatia zúčastnia mnohé známe tváre z televíznej obrazovky. Športujúce rodiny prídu povzbudiť napríklad moderátor šou O 10 rokov mladší a fitnes tréner Martin Šmahel, či obľúbení herci z rodinného seriálu Búrlivé víno Juraj Bača, Táňa Radeva a Oľga Belešová, ktorých budú môcť účastníci stretnúť v TELEVÍZNEJ ZÓNE. Obrovským lákadlom bude nepochybne aj špeciálny koncert speváka Mira Jaroša, aktuálne jedného z najobľúbenejších autorov piesní pre deti.

Do disciplín na HÝBSA days treba každé dieťa vopred registrovať na stránke hybsa.markiza.sk/registracia. Registráciou sú všetci automaticky zaradení do žrebovania o nový automobil Kia Cee'd. Upozorňujeme však, že účastníci bezplatnej disciplíny HÝBSA athletic nebudú zaradení do súťaže o automobil, pokiaľ sa nezúčastnia zároveň niektorej z ostatných HÝBSA disciplín (HÝBSA run, HÝBSA bike, HÝBSA power).

Projekt HÝBSA má aj výrazný charitatívny rozmer, Nadácia Markíza výťažok z registrácií v prvom ročníku použije na podporu činnosti neziskovej organizácie Deťom s rakovinou - založenej rodičmi detských onkologických pacientov, ktorá sa významne podieľa na zlepšovaní podmienok na Klinike detskej hematológie a onkológie v DFNsP v Bratislave.

„Okrem toho sa Nadácia Markíza rozhodla, že vyzbieranú sumu zdvojnásobí. Je pre nás veľmi dôležité, aby sa aj pohybové aktivity opäť stali súčasťou života dnešných detí. Podľa štatistík deti trávia vonku menej času ako väzni v celách, čo je skutočne alarmujúce a je čas to zmeniť," vyjadrila sa Marianna Trnavská, predsedníčka správnej rady Nadácie Markíza.

Všetky informácie o projekte HÝBSA Slovensko sú dostupné na samostatnom webe hybsa.markiza.sk, facebookovom profile (www.facebook.com/HYBSASlovensko), ako aj Instagrame (hybsaslovensko).


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
04.08.2017 • Skupina Slovak Telekom pokračuje v 1. polroku 2017 v raste služieb pevnej siete, expanduje najmä digitálna TV
02.08.2017 • Skupina Markíza bola v júli 2017 silným celodenným lídrom!
01.08.2017 • Česká televize má nový tým Komunikace a PR
01.08.2017 • Čtvrtý ročník Be2Can se představí v Kasárnách Karlín - aktualizováno
30.07.2017 • Vážený občan: cizinec v rodném městě
25.07.2017 • Zemřela první televizní programová hlasatelka Jarmila Šusterová-Horčičková

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist