Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 08:13:42   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Orange zaraďuje do svojej programovej ponuky dve nové stanice: Mňam a Mňau TV

  Autor: PR.Konektor , e-mail: info@prkonektor.cz Přidané: 16.08.2017


Programová ponuka Orangeu sa dnes rozširuje o dve nové televízne stanice. Zaradenie Mňam a Mňau TV od vysielateľa S&P Broadcasting poteší najmä milovníkov chutného jedla, deti a tiež priaznivcov domácich maznáčikov. Televízna stanica Mňam TV bude po novom súčasťou základného balíka Orangeu a Mňau TV nájdete v rámci Balíka hobby.


V ponuke Mňam TV sú zábavné a inšpiratívne relácie z oblasti varenia a životného štýlu. Prvá výlučne česká televízna stanica o varení ponúka pohľad do sveta najlepších kuchárov. Medzi úspešné kuchárske show na Mňam TV patria Chlap za platňou s Martinom Polačkom, Tetovaný chef s Markom Pavalom, Sladká Adie s Adelou Srbovou, Veget s Klárkou s Klárkou Hájkovou, Láďov Orient Express s Láďom Dvořákom a Lukovo spokojídlo s Lukom Grunshawom.

Jedným z najúspešnejších formátov na Mňam TV je show Pravá Itália s Riccardom. Divákom ponúka exkluzívny pohľad do zákulisia talianskych reštaurácií za sprievodu šéfkuchára Riccarda Lucque. Je majiteľom úspešných reštaurácií v Prahe a v seriáli predstavuje talianskych dodávateľov, najobľúbenejšie pokrmy, talianske recepty a tiež vlastnú cestu za úspechom.

Mňau TV ponúka zábavné a roztomilé videá s domácimi maznáčikmi, ktoré zabavia nielen milovníkov zvierat, ale aj deti. Videá rozdelené do 15-minútových blokov sú zaradené do kategórií Čas na hranie, Deti a maznáčikovia či Zvieratká v divočine. Obsah Mňau TV tvoria nielen svetové videá, ale aj divácke príspevky. Mňau TV predstavuje zábavu 24 hodín denne a 7 dní v týždni.

"Rozšírenie distribúcie staníc Mňam a Mňau TV na Slovensku je našou dlhodobou stratégiou. Teší nás, že naše stanice si môžu od polovice augusta naladiť aj zákazníci Orangeu. Verím, že naša obsahová ponuka ich nadchne a spoločne prinesieme našim divákom relácie, ktoré budú s radosťou sledovať. Našim cieľom je divákom ponúknuť aj slovenský obsah, v roku 2018 plánujeme program so slovenským obsadením. Zároveň podnikáme ďalšie kroky k tomu, aby sa naše stanice dostali k čo najviac slovenským divákom,“ uvádza Pal Milkovics, CEO spoločnosti S&P Broadcasting.


O spoločnosti S&P Broadcasting

S&P Broadcasting je medzinárodná televízna a mediálna spoločnosť riadiaca TV Mňam a TV Mňau na Slovensku a v Českej republike. Spoločnosť vedie CEO Pal Milkovics, ktorý má dlhoročné skúsenosti s televíznou produkciou, predovšetkým v zahraničí. Generálnou manažérkou je Naďa Fidrmucová, ktorá donedávna zastávala pozíciu prevádzkového riaditeľa oboch staníc.

S&P Broadcasting ponúka pokrytie 360o mediálnych služieb pre online i printové médiá. S&P Broadcasting produkuje celý obsah lokálne a ponúka tak divákom 100% originálny program. Od septembra sa na obrazovky vrátia aj zahraniční kuchári, ako napríklad populárny Jamie Oliver alebo Annabel Langbein, a tiež relácie Vlasatí motorkári či Dievčatá z kuchyne.
V blízkej dobe by sa mala ponuka S&P Broadcasting rozšíriť o ďalšie tematické stanice: Kutil TV, Mudr TV a Trhák TV. V súčasnosti sleduje Mňam a Mňau TV na území Slovenska celkom 790 000 domácností. Predplatitelia programových balíčkov na území Českej republiky dostávajú každý mesiac navyše zadarmo lifestylový magazín Mňam, ktorý je plný chutných receptov a zaujímavostí zo sveta varenia.

Spoločnosť sa vďaka vtipným zvieracím videám a jednoduchým receptom teší aj z priazne širokej fanúšikovskej základne na sociálnych sieťach. Mňam TV aktuálne sleduje vyše 20 000 fanúšikov a Mňau TV cez 33 000 fanúšikov. Video recepty na facebooku Mňam TV si priemerne pozrie 20 000 návštevníkov. Vtipné zvieracie videá a gify majú na sociálnej sieti v priemere 500 000 pozretí.

S&P Broadcasting prevádzkuje pre priaznivcov chutných jedál taktiež gastronomický web imnam.cz, ktorý je plný chutných receptov, zdravých tipov a kuchárskych blogov.


Mgr. Sabína Nagyová, PR Consultant, PR.Konektor, 16. 8. 2017


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
12.08.2017 • Duely Barcelony s Realem Madrid, boj o Ligu mistrů: O2 TV chystá řadu atraktivních přenosů
08.08.2017 • Aká je dostupnosť mobilného internetu na kúpaliskách?
28.07.2017 • Hvězdy MMA v Praze! Diváci O2 TV Sport uvidí galavečer OKTAGON 3
27.07.2017 • O2 TV se chystá na start HET ligy
04.07.2017 • Online portály skupiny Nova v první polovině roku 2017
02.07.2017 • Slovak Telekom pripravuje významné zmeny interných IT systémov i odstávky počas víkendov

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist