Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 11:15:33   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Na Sport1 a Sport2 startuje Serie A s českými a slovenskými hvězdami

  Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 17.08.2017


Již tento víkend začíná fotbalová Serie A a díky stanicím Sport1 a Sport2 mohou fotbaloví fanoušci být u toho. Během každého kola se mohou těšit minimálně na tři přímé přenosy těch nejatraktivnějších zápasů z každého kola. Hned na úvod je čeká souboj mistrovského Juventusu s Cagliari (PP na Sport2 v sobotu 19. srpna od 18:00).


Hegemon italského fotbalu Juventus měl v létě v plánu přivést vycházející hvězdu českého fotbalu Patrika Schicka, ale z přestupu sešlo kvůli údajným zdravotním potížím mladého útočníka. Ten by nově mohl zamířit do konkurenčního Interu Milán. Juventus ale může mrzet spíše odchod klíčového obránce, dlouholeté opory zadních řad a obecně jedné z ikon italského fotbalu Leonarda Bonucciho, do konkurenčního AC Milán. Ten za jednoho z nejlepších světových stopperů neváhal zaplatit 40 milionu eur a rovnou z něj udělal kapitána týmu. A to Bonucci nebyl pro AC Milán jedinou posilou. Za nové hráče totiž Rosonerri celkem vydali přes 150 milionů eur. Boj o titul mistra Serie A by tak měl být otevřenější, než v předchozích letech, kdy Juventus ligu vyhrával s výrazným bodovým rozdílem a jedinou konkurenci pro něj představovaly týmy v evropských pohárech.

Italskou ligu se na stanicích Sport1 a Sport2 ale vyplatí též sledovat i kvůli plejádě českých a slovenských hvězd. Již zmiňovaný Patrik Schick je hned po první sezoně považován za jednoho z nejlepších útočníků soutěže a Sampdoria Janov se může těšit na historicky rekordní přestupovou částku, kterou za něj zinkasuje. Upevnit pozici v týmech si zase bude chtít dvojice Ladislav Krejčí (Boloňa) a Jakub Jankto (Udinese). Oba čeká klíčová druhé sezona v Serii A během které budou chtít ukázat, že výborné výkony z té loňské nebyly náhodné. Jankto navíc bude mít nově českého parťáka. Z pražské Slavie totiž právě do Udinese Calcio přestoupil reprezentant Antonín Barák. Prosadit se též budou chtít mladíci Stefan Simič (AC Milán) a Lukáš Zima (Janov).

A i slovenští fanoušci se mají na co těšit. Hned šestice Slováků by měla nastupovat za týmy nejvyšší soutěže na Apeninském poloostrově. Kromě hvězdného Marka Hamšíka, který by měl být opět oporou Neapole, se fanoušci mohou těšit na Milana Škriniara (Inter Milán), Dávida Ivana (Sampdoria Janov), Norberta Gyönbéra (AS Řím) a dvojici Ľubomíra Tuptu a Šimona Štefance, kteří nastupují za nováčka soutěže Hellas Verona.


Přímé přenosy na stanicích Sport1 a Sport2 z prvních dvou kol Serie A 2017/2018:

1. kolo:

Sobota 19. srpna

18:00 Juventus – Cagliari
PP na Sport2

20:45 Hellas Verona – Neapol
PP na Sport2


Neděle 20. srpna

18:00 Atalanta – AS Řím
PP na Sport1

20:45 Inter Milán – Fiorentina
PP na Sport1


2. kolo

Sobota 26. srpna

18:00 AS Řím – Inter Milán
PP na Sport2


Neděle 27. srpna

18:00 Torino – Sassuolo
PP na Sport1

20:45 Neapol – Atalanta
PP na Sport1


O AMC Networks International – Central Europe

AMC Networks International – Central Europe je súčasťou AMC Networks International, jednou z popredných medzinárodných spoločnostní na poli televízneho vysielania a distribúcie tematických televíznych staníc sústreďujúcich sa na Strednú a Východnú Európu. Súčasné AMCNI – Central Europe portfólio obsahuje 12 televíznych staníc v štyroch žánroch: šport: Sport1, Sport2, SportM, detské: Minimax, Megamax, zábavno-vzdelávacie: Spektrum, TVPaprika, Spektrum Home a filmové: AMC, Sundance Channel, Film Mánia, Film+ a Film Café. Obsah tematických staníc je vytváraný pre miestnych divákov, jazykové verzie a trhy. Je dostupný v celej rade platforiem vrátane HD, služieb na vyžiadanie a verzie pre mobilné telefóny. AMC Networks International (AMCNI) je globálna divízia AMC Networks a dodávateľom uznávaných zábavnych relácií pre predplatiteľov vo viac ako 140 krajinách a územiach v Afrike, Ázii, Európe a Latinskej Amerike. AMCNI zahŕňa ako globálne značky Sundance Channel a MGM Channel, tak populárne kanály s lokálnym významom a rôznorodým žánrovým zameraním. Viac informácií nájdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O spoločnosti AMC Networks:

Spoločnosť AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) sa už viac ako 30 rokov venuje produkcii kvalitných filmov a relácií, vlastnia a prevádzkujú niekoľko populárnych a oceňovaných značiek v oblasti platej káblovej televízie. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkujú relácie, ktoré sú výrazné, zaujímavé, kultúrne relevantné a oslovujúce divákov naprieč rôznými spoločenskými skupinami. Spoločnosť tiež prevádzkuje globálnu divíziu, AMC Networks International. Viac informácií nájdete na www.amcnetworks.com.
Viac informácií:


Jan Huk, PR manager, AMC Networks International CE


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.08.2017 • Cyklistické vysílání Eurosportu: Od Vuelty k mistrovství světa
18.08.2017 • Michal Schlegel lídrem české reprezentace na Tour de l´Avenir
18.08.2017 • Nova Sport 1 odvysílá největší zápas historie - Mayweather vs. McGregor
16.08.2017 • Vojenské konflikty, ktoré zmenili svet na stanici Spektrum
15.08.2017 • Pestrá sezóna na Arena Sport
14.08.2017 • McEnroe bude hvězdou Eurosportu během US Open

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist