Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 10:20:33   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Zářijové programové tipy HBO

  Autor: HBO Europe/satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 03.09.2017


Tipem měsíce září na placeném filmovém kanálu HBO je dobové drama z produkce HBO THE DEUCE: ŠPÍNA MANHATTANU, v nedělních premiérách se můžeme těšit na skutečný příběh Florence Foster Jenkins BOŽSKÁ FLORENCE, politický thriller PŘÍPAD SLOANE, válečný špionážní film SPOJENCI a sci-fi PASAŽÉŘI.


Nenechte si dále ujít černě komediální seriál z produkce HBO BOJ O ŘEDITELNU II., krimi sérii ŠERIFSKÁ HVĚZDA, horor KRUHY, animovanou rodinnou fantasy komedii TROLLOVÉ, čtyři nové dokumenty HBO Europe: DRSNÝ HOLKY, FILMOVÝ SVĚT NA FOTOGRAFIÍCH MAGNUM PHOTOS, DOBRÝ POŠŤÁK a NA MÍRU; a také přímý přenos udílení cen - 69. EMMY AWARDS!



Tip měsíce:

THE DEUCE: ŠPÍNA MANHATTANU (The Deuce)

Seriál The Deuce: Špína Manhattanu pochází z dílny George Pelecanose a Davida Simona, kteří jsou podepsaní i pod populárním seriálem o pěti řadách The Wire: Špína Baltimoru. V hlavních rolích excelují James Franco a Maggie Gyllenhaal, jež sledujeme v příběhu legalizace a následného vzestupu pornoprůmyslu na newyorském Times Square od počátku sedmdesátých do poloviny osmdesátých let minulého století. Seriál zkoumá milníky bouřlivého světa, z něhož se ve Spojených státech stane miliardový sexuální průmysl.

2017 | 59 minut | 18 | dobové drama z produkce HBO
Režie: Michelle MacLaren
Hrají: James Franco, Maggie Gyllenhaal, Gary Carr, Margarita Levieva, Lawrence Gilliard Jr.

Pondělí 11. září 2017 ve 20:00 hod. poběží 84 minut dlouhý první díl, každé další pondělí vždy ve 20:00 hod. nová epizoda s hodinovou stopáží



Nedělní premiéry:

BOŽSKÁ FLORENCE (Florence Foster Jenkins)

Skutečný příběh Florence Foster Jenkins (Meryl Streep), legendární dědičky a členky newyorské smetánky, která je posedlá snem stát se velkou operní pěvkyní. Hlas, který slyší v hlavě, je nádherný, ale všichni ostatní ho vnímají jako příšerný. Florencin manžel a manažer St. Clair Bayfield (Hugh Grant), aristokratický anglický herec, je odhodlán chránit svou milovanou před krutou pravdou. Jenže pak se Florence v roce 1944 rozhodne uspořádat velkolepý koncert v Carnegie Hall… Snímek si vysloužil dvě oscarové nominace – pro rekordmanku Meryl Streep, držitelku již tří sošek, šlo o neuvěřitelnou sedmnáctou neproměněnou nominaci, za kostýmy pak ten rok cenu nezískaly nominované snímky Božská Florence a Spojenci, ale Fantastická zvířata a kde je najít (najdete je u nás, na HBO GO).

2016 | 106 minut | 12 | biografické komediální drama
Režie: Stephen Frears
Hrají: Meryl Streep, Hugh Grant, Simon Helberg, Rebecca Ferguson, Nina Arianda

Neděle 3. září 2017 ve 20:40 hod.


PŘÍPAD SLOANE (Miss Sloane)

V nemilosrdném světě politických stratégů je elegantní Elizabeth Sloane (Jessica Chastain, nominovaná za svůj výkon na Zlatý globus) nejvyhledávanější a nejpůsobivější lobbistkou z celého Washingtonu. Elizabeth proslula jak mazaností, tak skvělými výsledky; zvítězit chce vždy a za každou cenu. Když se však postaví doposud nejsilnějšímu oponentovi své kariéry, zjistí, že vítězství může přijít příliš draho… Tenhle chytrý, rychlý snímek překypující ženskou silou v kinech nebodoval tak, jak měl, z jediného důvodu: premiéra se odehrála jen dva týdny po vítězství Donalda Trumpa a předchozí únavné předvolební kampani. Publikum už zřejmě mělo politiky dost.

2016 | 127 minut | 15 | politický thriller
Režie: John Madden
Hrají: Jessica Chastain, Mark Strong, Sam Waterston, Gugu Mbatha-Raw, Alison Pill

Neděle 10. září 2017 ve 20:40 hod.


SPOJENCI (Allied)

V roce 1942, během druhé světové války, seskočí kanadský špion Max Vatan (Brad Pitt) do dun marocké pouště, aby se setkal s francouzskou špionkou Marianne Beauséjour (Marion Cotillard), která má hrát jeho manželku. Cílem jejich mise je zabít v Casablance německého velvyslance. Po pár dnech se do sebe zamilují, a když se pak Max vrací na londýnskou základnu, vezme Marianne s sebou a ožení se s ní. O rok později se jim během bombardování narodí dcera. Jednoho dne je Max předvolán na schůzku se svým velícím důstojníkem Frankem Heslopem a agentem tajné služby: Marianne je prý patrně německá špionka. Max má 72 hodin na to, aby dokázal její nevinu a zachránil svou rodinu.

2016 | 119 minut | 15 | válečný špionážní thriller
Režie: Robert Zemeckis
Hrají: Brad Pitt, Marion Cotillard, Lizzy Caplan, Jared Harris, Simon McBurney

Neděle 17. září 2017 ve 20:40 hod.


PASAŽÉŘI (Passengers)

Jennifer Lawrence a Chris Pratt excelují v riskantním dobrodružství jako Aurora a Jim, cestující na palubě kosmické lodi Avalon, která je má během sto dvaceti let dopravit k novému domovu na jiné planetě. Na své vesmírné cestě jsou oba hibernovaní pasažéři (jeden následkem poruchy, druhý vinou prostého lidského selhání) probuzeni o devadesát let dříve, než bylo plánováno. Zatímco se snaží přijít věci na kloub, zjistí, že je celá loď v obrovském nebezpečí. Jim a Aurora jsou jediní, kdo může zachránit životy více než pěti tisíc spících pasažérů.

2016 | 111 minut | 12 | romantické dobrodružné sci-fi drama
Režie: Morten Tyldum
Hrají: Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Michael Sheen, Laurence Fishburne, Andy Garcia

Neděle 24. září 2017 ve 20:40 hod.



Nenechte si ujít:

BOJ O ŘEDITELNU II. (Vice Principals II.)

Černě komediální seriál, který pro HBO vytvořili Danny McBride a Jody Hill, vypráví příběh jedné střední školy a dvou lidí, kteří se úzce podílejí na jejím vedení. Danny McBride a Walton Goggins hrají dva zástupce svádějící bezskrupulózní boj o post ředitele školy. Ve druhé řadě pokračuje bouřlivý školní rok a nový semestr s sebou přinese řadu změn. Pánové Gamby s Russellem záhy zjistí, že získat moc je sice těžké, ale ještě těžší je si ji udržet.

2017 | 31 minut | 15 | komediální seriál z produkce HBO
Režie: David Gordon Green
Hrají: Danny McBride, Walton Goggins, Kimberly Hebert Gregory, Georgia King, Sheaun McKinney

Pondělí 18. září 2017 ve 21:30 hod. a každé další pondělí, vždy ve 21:30 hod.


ŠERIFSKÁ HVĚZDA (Tin Star)

Příběh Šerifské hvězdy se odehrává v idylickém horském městečku. To zaplaví přistěhovalci, aby těžili ropu v nedalekém krakovacím zařízení – a s nimi se přivalí vlna zločinu. Seriál vypráví o životě Jima Wortha (Tim Roth), abstinenta s dobrým smyslem pro humor i pro rodinu a horlivého náčelníka policie, jehož poklidný život naruší příchod bandy zločinců. Ti při zpackaném pokusu o Jimovu vraždu zabijí jeho malého synka. Tato tragédie, Jimova ostudná odpovědnost za to, že se vyhnul smrtící kulce, a neschopnost vyrovnat se s minulostí ho dovedou k alkoholismu. Nezřízené pití z Jima udělá nasávajícího, okouzlujícího, falešného a nelítostného Jacka Devlina.

2017 | 60 minut | 15 | kriminální drama
Režie: Marc Jobst, Alice Troughton aj.
Hrají: Tim Roth, Christina Hendricks, Kevin Hanchard, Abigail Lawrie, Christopher Heyerdahl

Pátek 15. září 2017 ve 20:00 hod. a každý další pátek vždy ve 20:00 hod.


KRUHY (Rings)

Objevte novou, ještě děsivější kapitolu přelomové série Kruh! Když radikální univerzitní profesor (Johnny Galecki, známý třeba z Teorie velkého třesku) objeví tajemnou videokazetu, která své diváky údajně zabije po sedmi dnech, rozhodne se se studenty uspořádat nebezpečný experiment. Při odkrývání legendy mrtvé Samary však smrtící video unikne na internet a v ohrožení je celý svět. Jenže jak odpudivého, pomstychtivého ducha zastavit, když je úplně všude?

2017 | 98 minut | 18 | horor
Režie: F. Javier Gutiérrez
Hrají: Matilda Lutz, Vincent D'Onofrio, Johnny Galecki, Aimee Teegarden, Alex Roe

Pátek 8. září 2017 ve 21:00 hod.


TROLLOVÉ (Trolls)

Od tvůrců Shreka přichází ze studia DreamWorks Animation chytrá a vtipná komedie o hledání štěstí a o tom, jak daleko jsou někteří ochotní zajít, aby ho dosáhli. Film diváky přenese do báječného, barevného světa obydleného snad až příliš optimistickými Trolly, kteří chodí tanečním krokem s písní na rtech, a legračně pesimistickými Bergeny, kteří jsou šťastní, jen když mají v žaludku Trolly. Když Bergeni napadnou šťastné městečko Trollíkov, princezna Poppy, nejšťastnější Trollka, jaká se kdy narodila, a přehnaně opatrný škarohlíd Větvík se vydají na cestu, aby zachránili své přátele. Výprava této nesourodé dvojice je plná dobrodružství a nehod – přinese však šťastný konec?

2016 | 89 minut | 7 | animovaná rodinná fantasy komedie
Režie: Walt Dohrn, Mike Mitchell

Sobota 9. září 2017 ve 20:00 hod.



Dokumenty HBO Europe

DRSNÝ HOLKY (Tough Girls)

Maďarský dokument zachycuje příběhy čtyř „drsných holek“ ve věku sedmi až šestatřiceti let a jejich vývoj během dvouletého období, které s nimi strávíme. Co motivuje tyto dívky soutěžit v tak typicky mužském sportu? Stojí všechna ta bolest, zranění a ponížení vůbec za to?

2016 | 74 minut | 15
Režie: Eszter Nordin

Čtvrtek 7. září 2017 ve 21:25 hod.


FILMOVÝ SVĚT NA FOTOGRAFIÍCH MAGNUM PHOTOS (Cinema Through The Eye Of Magnum Photos)

Snímek vypráví příběh o vzácném intimním setkání fotožurnalistů z agentury Magnum se světem filmu. Po sedmdesát let se jejich cesty protínají – rodina fotografů, do níž spadají i největší jména světové fotografie, a rodina herců a filmových tvůrců od Johna Hustona přes Marilyn Monroe až po Orsona Wellese, Kate Winslet a Seana Penna.

2017 | 53 minut | 12
Režie: Sophie Bassaler

Čtvrtek 14. září 2017 ve 21:40 hod.


DOBRÝ POŠŤÁK (The Good Postman)

Tragikomický portrét bulharské vesničky na hranicích s Tureckem, která je sužována probíhající uprchlickou krizí. Místní pošťák Ivan má sen. Rozhodne se kandidovat na starostu a vdechnout skomírající vísce život vítáním uprchlíků.

2016 | 78 minut | 12
Režie: Tonislav Hristov

Čtvrtek 21. září 2017 ve 22:35 hod.


NA MÍRU (Suited)

V brooklynském krejčovském ateliéru Bindle & Keep se šijí obleky na míru pro genderově nekonformní a transsexuální klienty. O svůj příběh se s vámi podělí třeba transsexuál připravující se na svou svatbu nebo dvanáctiletý transgenderový chlapec chystající se na obřad bar micva.

2016 | 74 minut | 12
Režie: Jason Benjamin

Čtvrtek 28. září 2017 ve 21:40 hod.



69. EMMY AWARDS (2017) (69th Primetime Emmy Awards)

Emmy® Award je nejvyšším oceněním v televizním průmyslu a vyjadřuje uznání za vynikající počiny mezi pořady určenými pro hlavní vysílací čas. Ceny se každoročně udělují v sedmadvaceti kategoriích. Slavnostní ceremoniál předávání Emmy je jednou z nejvíce vzrušujících a nejprestižnějších událostí v americké televizi, velkolepá show přitahuje miliony diváků po celém světě. Galavečer plný kouzelné atmosféry a hvězd uvádí Stephen Colbert, v přímém přenosu se vysílá z Los Angeles.

2016 | 120 minut | All | předávání cen
Uvádí: Stephen Colbert

Pondělí 18. září 2017 na HBO2 ve 02:00 hod. (kvůli časovému posunu) a v sobotu 23. září v 19:30 hod. opět na HBO2 bude editovaná verze



Placený filmový kanál HBO vysílá v kabelových a IPTV sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách DIGI TV, freeSAT, Magio TV, T-Home, Flix TV a Skylink na satelitech Thor 6 na pozici 0,8 st. západně, Amos 2 na pozici 4,0 st. západně, Eutelsat 16A na pozici 16,0 stupňů východně a Astra 3B na pozici 23,5 stupňů východně.

Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.
Oficiální stránka Cinemaxu: www.cinemaxtv.cz
Facebook: HBO CZSK, Cinemax CZSK
Twitter: HBO_CZSK
youtube: HBO CZSK

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO, HBO2 i HBO3 si můžete stáhnout na webu satCentrum v sekci TV program.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Europe,
připravila redakce satCentrum, 3. 9. 2017, foto archiv HBO Europe, po kliknutí na obrázek se zvětší.







  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.09.2017 • Zářijové seriálové hity HBO3
02.09.2017 • Cyklistika na Eurosportu: Okolo Velké Británie a Mistrovství světa
01.09.2017 • Zářijová nabídka artových filmů na Cinemax 2
31.08.2017 • Mistrovství světa v cyklistice se vrací na Eurosport [ 1 ]
27.08.2017 • Vstupte do školního roku s poznáním Prima ZOOM
24.08.2017 • Na Sport1 a Sport2 dnes startuje hokejová Liga mistrů

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist