Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 23.04.2024 - 14:18:05   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

La La Land – filmová premiéra roku na FilmBox Premium HD v sobotu 21. 10.

  Autor: PRAM/SPI , e-mail: info@pram.cz Přidané: 11.09.2017


Společnost SPI International informuje diváky, že kanál FilmBox Premium HD již brzy odvysílá v české televizní premiéře oceňovaný filmový muzikál La La Land. Moderní hollywoodský počin s nádechem nostalgie, který získal šest Oscarů a sedm Zlatých glóbusů, bude odvysílán v sobotu 21. října 2017 ve 21:00 hod. na FilmBox Premium HD. Nenechte si ho ujít!


Ve filmovém muzikálu La La Land, který byl natočen pod režisérskou taktovkou Damiena Chazelleho, září charismatické herecké duo v podání Ryana Goslinga a Emmy Stone spolu s Johnem Legendem nebo J. K. Simmonsem ve vedlejších rolích. Romantická hudební komedie sleduje osudy jazzového muzikanta Sebastiana (Gosling) a začínající herečky Mii (Stone), jež na sebe mají v rozlehlém Los Angeles až podezřelé štěstí a po několika úvodních setkáních se do sebe zamilují. Herecké obsazení i zápletka naznačují, proč se film stal takovým hitem. To ostatně můžete posoudit sami – stačí se 21. října dívat na FilmBox Premium HD.

La La Land byl umně natočen tak, aby se divák cítil stejně jako při sledování starých klasických filmů, současně však představuje moderní filmový počin zasazený do současné doby. Na rozdíl od všech ostatních soudobých snímků přináší skutečně jedinečný filmový zážitek, což potvrdila i řada ocenění, které La La Land od své premiéry v kinech získal – mezi nimi např. šest Oscarů a sedm Zlatých glóbů včetně ceny pro nejlepšího režiséra, nejlepší píseň a nejlepší film v kategorii muzikál nebo komedie.


Abychom ještě více vyzdvihli výjimečnost La La Landu, připravili jsme pro vás výběr několika zajímavostí, které o filmu možná nevíte:

La La Land a Kráska a zvíře - začínající herečku Miu (Emma Stone) měla původně hrát představitelka Hermiony z fantasy filmů o Harrym Potterovi Emma Watson. Roli však odmítla, protože bylo natáčení snímku v konfliktu s dalším filmem, ve kterém měla ztvárnit hlavní roli – jednalo se o remake Krásky a zvíře. Ironií osudu měl naopak Ryan Gosling hrát postavu Zvířete, ale své působení ve filmu odmítl kvůli La La Landu.

Lekce hry na piano - kvůli roli jazzového pianisty Ryan Gosling cvičil šest dní v týdnu dvě hodiny na piano denně, aby všechny scény, ve kterých hraje na klavír, mohl ztvárnit skutečně on sám.

Třikrát zamilovaní - La La Land je již třetím filmem, ve kterém společně účinkují Ryan Gosling a Emma Stone. Prvním z nich byl romantický hit Bláznivá, zatracená láska (2011), druhým pak krimi drama Gangster Squad – Lovci mafie (2013). Je zajímavé, že si ve všech třech filmech Ryan a Emma zahráli mileneckou dvojici.

Příběh Emmy - zápletka La La Landu se podobá životní zkušenosti představitelky hlavní role Emmy Stone, která se ve věku 15 let odstěhovala do Los Angeles, aby zde zahájila svou hereckou kariéru.

Ne filmu o jazzu - režisér Damien Chazelle měl nápad natočit La La Land již v roce 2010. Zatímco studoval na Harvardské univerzitě s přítelem a skladatelem hudby Justinem Hurwitzem, navštívili všechna velká filmová studia a námět jim nabídli. Studia jazzový muzikál bez známých písní nechtěla natočit, Chazellovi však navrhla, aby se z postavy Sebastiana stal rockový muzikant, což režisér rázně odmítl. Jeho předchozí film Whiplash (2014) mu však naštěstí přinesl kritický ohlas, který potřeboval k realizaci jeho snu, a La La Land tak mohl vzniknout.

Facebook: www.facebook.com/FilmBoxCZaSK
YouTube: www.youtube.com/FilmBoxCesko
Homepage: www.sledujfilmbox.cz


O společnosti SPI International (www.spiintl.com)

Již přes dvacet let patří společnost SPI International mezi přední poskytovatele filmového a televizního obsahu na mezinárodním trhu. SPI v současné době provozuje 34 TV programů v 41 zemích a jedinečnou VoD videotéku s celkem 25 miliony měsíčními předplatiteli. Díky spolupráci s partnery, mezi které patří například Focus Features, The Weinstein Company, Summit Entertainment, Studio Canal, Pathé, Lakeshore Entertainment, Wild Bunch, BBC, ITV, Beta, Fremantle Corp. či Tandem, poskytuje poutavý obsah vysoké kvality. SPI jej šíří prostřednictvím nejnovějších technologií, které divákům umožňují jednoduchý přístup odkudkoliv. Poslední novinkou od společnosti SPI je aplikace FilmBox Live, jejímž prostřednictvím lze sledovat živé vysílání TV programů i obsah videotéky na jakémkoliv přístroji připojeném k internetu. Společnost SPI International posouvá hranice domácí zábavy a vytváří příležitosti pro svoje partnery z celého světa.


Adrian Gumulák, FilmBox International a Tereza Lípová, PRAM Consulting







  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.09.2017 • MS superbiků pokračuje ve Francii
10.09.2017 • Úžasná nabídka přírody a historie na Prima ZOOM ve 37. týdnu
10.09.2017 • Antonio Banderas v roli Picassa na National Geographic
09.09.2017 • Zářijové filmové lahůdky na Cinemaxu
09.09.2017 • Zombies se vrací na obrazovky stanice AMC - populární seriál Fear the Walking Dead pokračuje 11. září
08.09.2017 • Peter Sagan na GP Quebeku a Montrealu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist