Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 02:57:11   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Derby Slavia – Sparta exkluzivně v O2 TV: komentovat bude i populární Lavi z Vyšehradu!

  Autor: O2 TV , e-mail: info@o2.cz Přidané: 15.09.2017


V neděli od 17.30 hodin se na obrazovkách digitální televize O2 TV odehraje jeden z vrcholů podzimní části sezony, 288. derby pražských "S". Na stanici O2 TV Fotbal si diváci opět naplno užijí unikátní funkce multidimenze. Jako například fanouškovský komentář, při kterém se tentokrát představí známý režisér a velký fanoušek Slavie David Ondříček, jeho soupeřem za mikrofonem pak bude populární herec Jakub Štáfek alias Julius Lavický ze seriálu Vyšehrad.


Nejprestižnější a nejsledovanější zápas tuzemské fotbalové sezony odvysílají kanály O2 TV Sport, O2 TV Fotbal a O2 TV Free. Živý přenos půjde sledovat i přes stále populárnější možnost O2 TV Sport na den za 69 Kč, kde utkání uvidíte v prohlížeči nebo v aplikaci O2 TV na mobilu i tabletu. O všech dostupných možnostech, jak nedělní derby sledovat, informujeme přímo ZDE.

Funkce multidimenze na stanici O2 TV Fotbal umožní tradiční výběr z různých kamer a také možnost zvolit si dva různé komentáře. Ten klasický, neutrální zajistí zkušené duo Milan Štěrba a Jan Homolka. Na zaujaté a fanouškovské komentování se pak může každý těšit od Davida Ondříčka, slavného režiséra a velkého slávisty, nebo od herce Jakuba Štáfka, který se proslavil jako Julius Lavický z fotbalového seriálu Vyšehrad. Lavi bude zcela jistě neobjektivně a fanaticky držet palce své Spartě.

"Při derby budeme mít v plném provozu celkem patnáct speciálních kamer, je to pro srovnání stejný počet jako u Ligy mistrů. Premiéru si odbyde také nová virtuální grafika, díky které můžeme při vysílání využívat 3D efekty, jako například zobrazení základní sestavy přímo na hřišti. Poslední novinkou bude přímý přenos z pozápasové tiskové konference, která poběží na O2 TV Fotbal," prozradil Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 TV Sport.

Samozřejmostí pak zůstává studio Petra Svěceného, kde nebude chybět ani originální pohár pro vítěze HET ligy. Jako host dorazí Horst Siegl, držitel jedenácti sparťanských titulů a autor 176. ligových gólů. Do studia O2 TV Sport zavítá také Luboš Kozel, trenér české reprezentace do 18 let a mistr ligy s pražskou Slavií.

Kdo ovládne beznadějně vyprodaný souboj o pomyslného vládce Prahy? Bude mezi klíčové hráče patřit po dlouhých sedmnácti letech Tomáš Rosický? Na vše odpoví přímý přenos v neděli od 18.00 hodin v O2 TV.


O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologie HSPA+ a LTE. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku.


David Solnař, Tiskové oddělení O2 TV Sport


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
12.09.2017 • Dnes začíná Liga mistrů! O2 TV přinese každý týden osm zápasů a nově všechny s českým komentářem
06.09.2017 • Diváci sa prostredníctvom aplikácie iReportér RTVS stanú spolutvorcami televízneho vysielania
03.09.2017 • Portál Nova Plus investuje do nových pořadů vlastní výroby!
03.09.2017 • Mňam TV a Mňau TV sú dostupné aj pre zákazníkov Telekomu
22.08.2017 • Probojuje se Slavia do milionářské Ligy mistrů? Odvetu s APOELem přinese pouze O2 TV
16.08.2017 • Orange zaraďuje do svojej programovej ponuky dve nové stanice: Mňam a Mňau TV

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist