Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 18:57:20   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

O2 TV Sport dnes odstartuje druhou řadou reality show OKTAGON

  Autor: Česká televize , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 18.09.2017


Druhá série mezinárodní reality show OKTAGON odstartuje v pondělí 18. září od 21.00 hodin exkluzivně na stanici O2 TV Sport. Celkem osm dílů přinese napínavé příběhy a osudy čtyř českých a čtyř slovenských zápasníků MMA. Všichni se budou společně připravovat, bojovat a žít v jedné vile, tudíž o emoce a napětí rozhodně nebude nouze. Absolutní vítěz se může těšit na roční kontrakt ve výši 260 tisíc korun.


Každé pondělí od 21.00 hodin na O2 TV Sport se fanoušci dočkají pokračování úspěšně československé reality show OKTAGON, kterou v loňském roce ovládl slovenský bijec Gábor Borároš. Celá show se bude opět věnovat stále populárnějšímu smíšenému bojovému umění (MMA), které se řadí mezi vůbec nejtvrdší a nejkomplexnější sporty na světě. I OKTAGON půjde sledovat přes O2 TV Sport na den za 69 Kč, kde reality show uvidíte v prohlížeči nebo v aplikaci O2 TV na mobilu či tabletu (více informací ZDE).

Diváci se můžou těšit na zcela nové tváře, které se představí v tradiční pyramidě. Do semifinále postoupí dva nejlepší z každého týmu a následný vrchol proběhne 12. listopadu na závěrečném galavečeru v Bratislavě. Jedinou změnou bude zápasová váha, která byla nově stanovena do 84 kg.

"Už v minulém roce se nám potvrdilo, že investice do vlastní tvorby a bojových sportů se nám vrací v podobě značného fanouškovského zájmu. Vedle nejlepších českých turnajů a pravidelného magazínu nyní pokračujeme i ve slibované reality show," říká Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 TV Sport, a hned vzápětí dodává: "Můžu prozradit, že nás v osmi dílech čekají silné příběhy, napínavé situace a samozřejmě obdivuhodné výkony. Velkým lákadlem je také tým trenérů, tam se představí skutečné osobnosti bojových sportů."

Legendy české i slovenské scény. Tak se dá charakterizovat složení obou trenérských týmů. Za Čechy bude koučovat Petr Macháček, ikona českého thaiboxu a MMA, známý trenér a motivátor. Jeho parťákem se stal Karlos Vémola, elitní MMA zápasník, který se jako historicky první Čech probojoval do nejprestižnější organizace UFC. Na slovenské straně pak bude působit charismatický Ilja Škondrič, jehož diváci znají již z první sérii. Po jeho boku pak stojí hvězdný Attila Végh, bývalý šampion organizace Bellator. Dokáží Češi i s pomocí legendárních trenérů konečně Slováky porazit?


A kdo patří mezi hlavní hrdiny druhé série reality show O2 TV Sport OKTAGON?

Český tým:

Michal Kotalík (3-3) je odchovancem Junior MMA Nymburk a do střední váhy přichází z polotěžké kategorie. Mohli jsme ho vidět na prvním galavečeru OKTAGON, kde dokázal zdolat Pavla Langera na KO už v prvním kole.

Ondřej Raška (7-3) je zástupcem Jetsaam gym Brno a rovněž patří ke zkušenějším bojovníkům. Nebezpečný je hlavně na zemi, kde všechny svoje výhry zaznamenal ukončením pomocí tzv. submission.

Pavel Salčák (0-0) je nováčkem na profesionální scéně MMA, ale určitě ne na scéně bojových sportů. Svěřenec Andrého Reinderse se stal amatérským šampiónem České republiky v thajském boxu.

Pavel Simandl (0-0) je dalším bojovníkem Andrého Reinderse, který si v show odbude profesionální debut. Simandl se dosud prosazoval především jako řecko-římský zápasník, i proto bude jeho předností boj na zemi. Mimo toho má český bojovník za sebou velmi zajímavý životní příběh, který chytí za srdce nejednoho diváka.

Za slovenský tým bude bojovat zkušený zápasník Tomáš Bolo (4-4), Patrik Grunner (3-2), Radovan Úškrt (2-1) nebo papírový favorit, dosud neporažený Samuel Krištofič (7-0). "Po roce je tady nová šance pro všechny účastníky změnit své životy. Každý má svou vlastní motivaci, každý je v reality show z jiných důvodů, ale všichni mají jedno společné, čeká je největší výzva kariéry a uspět může pouze jeden," prohlásil Ondřej Novotný, známý moderátor a komentátor, který společně s Pavolem Nerudou patří mezi tvůrce celé reality show.


Kromě reality show OKTAGON přináší stanice O2 TV Sport i exkluzivní přímé přenosy z dalších nejslavnějších domácích MMA organizací. Jako například 12. října GCF 41: NIGHT OF THE LEGENDS z pražské areny Sparta Podvinný mlýn.


David Solnař, Tiskové oddělení O2 TV


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
17.09.2017 • Štatistiky meraní kvality internetového pripojenia za prvých sto dní
15.09.2017 • Derby Slavia – Sparta exkluzivně v O2 TV: komentovat bude i populární Lavi z Vyšehradu!
12.09.2017 • Dnes začíná Liga mistrů! O2 TV přinese každý týden osm zápasů a nově všechny s českým komentářem
06.09.2017 • Diváci sa prostredníctvom aplikácie iReportér RTVS stanú spolutvorcami televízneho vysielania
03.09.2017 • Portál Nova Plus investuje do nových pořadů vlastní výroby!
03.09.2017 • Mňam TV a Mňau TV sú dostupné aj pre zákazníkov Telekomu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist