Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 11:42:58   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

DIGI TV rozšiřuje programovou nabídku televize přes internet

  Autor: DIGI TV , e-mail: info@novadigitv.cz Přidané: 25.10.2017



Televizní operátor DIGI TV rozšířil na své televizi přes internet nabídku ZÁKLADNÍHO balíčku o dvanáct nových kanálů. Celkem tedy ZÁKLADNÍ balíček nyní zahrnuje přes 70 kanálů a kompletní nabídka obsažená v MAXI balíčku nově přesáhla 100 kanálů.


Televizi přes internet, stejně jako satelitní DIGI TV, mohou v rámci velké slevové akce Zima zadarmo sledovat všichni noví zákazníci první čtyři měsíce zcela zdarma, navíc s kompletní programovou nabídkou více než sta kanálů. Bezplatný je na první čtyři měsíce též pronájem set-top boxu. Další výhodou televize přes internet je možnost sledovat ji až na čtyřech různých zařízeních.

„S našimi zákazníky průběžně komunikujeme, zjišťujeme jejich zájmy a v rámci našich možností se snažíme programovou nabídku průběžně rozšiřovat a dále zkvalitňovat. V tuto chvíli jsme například vyšli vstříc těm našim zákazníkům, kterým v nabídce chyběly kanály Barrandov Family či Prima Comedy Central. Zároveň jsme významně rozšířili nabídku hudebních kanálů, jimiž oslovujeme především mladší generaci. Věřím ale, že zákazníci ocení například i English Club TV, kanál zaměřený na výuku a procvičování angličtiny,“ říká Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti DIGI CZ.

Hudební nabídku v ZÁKLADNÍM balíčku televize přes internet rozšiřuje MTV Dance International, MTV Live HD, Óčko Expres, Óčko Gold, VH1 Classic a RETRO, filmovou a seriálovou Barrandov Family a Prima Comedy Central, sportovní kanál Arena Sport 2 a regionální vysílání ČT1 JM, vysílající pořady připravené v brněnském studiu, a Regionální Televize TVS, která vysílá regionální zpravodajství z východní Moravy a z Valašska. Dvanáctým novým kanálem je vzdělávací English Club TV. Kompletní nabídka televize přes internet je k dispozici na stránce www.novadigitv.cz.


O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize a televize přes internet pod obchodní značkou DIGI TV. V jejich programové nabídce jsou kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také exkluzivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD a 3 HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, španělskou La Ligu nebo tenisové turnaje ATP. Služba DIGI2GO je podle nezávislého hodnocení Cnews.cz nejlepší televizí přes internet na českém trhu. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Ing. Jaroslav Martínek, Mediální zastoupení DIGI TV, PP Partners Prague



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
22.10.2017 • Viasat World spouští OTT službu pro TV1000 Russian Kino
17.10.2017 • T-Mobile TV prodlužuje zpětné zhlédnutí na 3 dny
14.10.2017 • Duel nesmiřitelných! Souboj Sparty s Plzní uvidí pouze diváci O2 TV
12.10.2017 • Rýchly internet bude v každom okrese, aj v menších obciach
12.10.2017 • Legendy MMA se představí na O2 TV Sport - GCF 41 je tady!
04.10.2017 • CETIN spustil mapu, která ukazuje pokrytí internetem, nový web s novým nástrojem na ověření rychlosti připojení

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist