Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 01:52:54   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Viasat World získává další špičkovou dramatickou televizní tvorbu

  Autor: CHILLICOM/Viasat World , e-mail: info@chillicom.cz Přidané: 16.12.2017


Viasat World, přední mezinárodní mediální společnost, oznámila, že uzavřela důležité smlouvy se společnostmi ITV Studios Global Entertainment (ITVS GE) a Banijay Rights na poskytnutí špičkové dramatické tvorby, kterou budou moci diváci kanálu Epic Drama sledovat exkluzivně v premiéře v mnoha zemích


Společnost ITVS GE patří mezi nejvýznamnější dodavatele obsahu pro faktograficky zaměřené kanály Viasat, přičemž některé z jejích seriálů zde patří mezi nejsledovanější. Nová smlouva o poskytnutí nové atraktivní nabídky hraných seriálů staví na tamto úspěšném dlouhodobém partnerství.

Společnost Banijay Rights, která je mezinárodním distributorem televizního obsahu a je součástí skupiny Banijay Group, dodá společnosti Viasat World pro její nový kanál Epic Drama své prestižní dramatické seriály Restaurant a kritikou vyzdvihovaný Versailles.

Karin Heijink, viceprezidentka společnosti Viasat World odpovědná za obsah a produkty, uvedla: „ITVS GE a Banijay Rights jsou pro Viasat World přirozenými partnery. Disponují úžasným katalogem špičkového obsahu a my zase velmi dobře známe diváky. Možnosti synergií jsou proto zřejmé. Velmi oceňujeme, že můžeme díky těmto smlouvám rozšířit programovou skladbu kanálu Epic Drama i nelineárních platforem o výběr z té nejlepší televizní seriálové tvorby, jaká kdy vznikla. Těšíme se na další úzkou spolupráci s ITVS GE a Banijay Rights, díky níž můžeme divákům přinášet hodnotný obsah, po jakém touží.“

Jennifer Ebell, viceprezidentka společnosti ITVS GE pro prodej v regionu EMEA, uvedla: „Velmi vítáme, že můžeme rozšířit spolupráci s Viasat World a nabídnout jejím prostřednictvím divákům v řadě zemí s rostoucím trhem některé z nejoblíbenějších titulů z našeho rozsáhlého katalogu.“

Caroline Torrance, která je ve společnosti Banijay Rights odpovědná za hrané pořady, řekla: „Velmi nás těší, že můžeme rozvíjet a posilovat vztahy se společností Viasat World. Tyto dva seriály jsou skutečně špičková díla a jsme si jisti, že si po spuštění kanálu Epic Drama v mnoha zemích získají pozornost širokého publika.“


Viasat World získává pro Epic Drama práva na placené vysílání, odložené přehrávání a video na vyžádání s exkluzivitou v řadě zemí mimo jiné k těmto seriálům:

Nevěstky, řada 1-2: Špičkový tvůrčí tým a hvězdné obsazení. Silně emotivní drama, které se odehrává v kosmopolitním gregoriánském Londýně 18. století a nabízí nový, odvážný pohled pod pokličku tehdejší nejlukrativnější komerční aktivity – sexuálního byznysu.

Mr Selfridge, řada 1-4: Děj seriálu se začíná odvíjet v roce 1908 v Londýně a sleduje pestré příběhy postav, jejichž životy a osudy jsou spjaté s Harrym Gordonem Selfridgem, zakladatelem obchodního domu Selfridges.

Poldark řada 1-2: Seriál na motivy románové řady Winstona Grahama se odehrává v 18. století v Cornwallu a sleduje osudy Rosse Poldarka, který se snaží zachránit panství svého zesnulého otce.

Beowolf – Návrat do Shieldlandu: Nové ztvárnění příběhů jednoho z nesmrtelných hrdinů klasické literatury Beowulfa a dalších fascinujících postav. Výpravné drama o Beowulfově úsilí stát se skutečným mužem a hrdinou při obraně svých milovaných před stále nepřátelštějším okolním světem.

Endeavour, řada 1-5: Děj tohoto detektivního seriálu předchází mnohadílnému seriálu Inspector Morse a odehrává se především v anglickém Oxfordu. Shaun Evans ztvárnil mladého Endeavoura Morseho, který začíná svoji kariéru jako detektiv konstábl v oddělení vyšetřování policejního sboru univerzitního města.

Lightfields: Píše se rok 1944 a mladý přesídlenec se nastěhuje k Felwoodově rodině na statku Lightfields, aby se zapojil do válečného úsilí. Usedlost poznamená tragédie, je opuštěna a její historie mizí z paměti. Dlouhé roky na všechny obyvatele Lightfields dopadá zvláštní tíseň a smutek tohoto místa. Otázky zůstávají nezodpovězené, pravda skrytá a zlo nepotrestáno – až do návratu rodiny Felwoodů.

Případy detektiva Murdocha, řada 1-3: Brilantní, metodický detektiv William Murdoch prosazuje inovativní vyšetřovací metody, s jejichž pomocí řeší nejstrašlivější vraždy v Torontu na přelomu 20. století. Murdoch se svým týmem tak posouvá hranice vědy a řeší zdánlivě neřešitelné záhady. Seriál poukazuje na závažné problémy tehdejší doby, přičemž do vyšetřování každého případu se zapojují skutečné historické postavy.

The Line, řada 1-6: Dobový seriál z francouzského venkova sleduje osudy hlavních postav konfrontovaných s každodenními dilematy kolaborace, odboje a přežití za 2. světové války. Co řada seriálu, to jeden rok války. Drama se stupňuje a postavy se ocitají ve stále vypjatějších situacích.

Restaurace, 1. Řada: Emotivně vypjatá rodinná sága o lásce, konfliktu a zradě. Löwanderova rodina, provozuje honosnou restauraci Djurgårdskällaren v srdci Stockholmu a každý člen rodiny má o fungování podniku jiné představy. Ze sporu o budoucnost restaurace se vyvine ostrý rodinný konflikt. Tím, kdo skutečně rozhoduje, je matka Helga, která s pomocí šéfkuchaře Backeho na rodinný podnik dohlíží a nyní stojí před nelehkým úkolem - udržet rodinu pohromadě a zároveň zajistit přežití restaurace v nové době.

Versailles, 1. Řada: Píše se rok 1667. Francouzskému králi Ludvíku XIV. je 28 let a stává se jediným vládcem své země. Straší jej vzpomínky z dětství na spiknutí proti jeho otci a nařizuje postavit nejnádhernější palác v Evropě, Versailles. Šlechtici usilují o přístup do honosného zámku a neuvědomují si přitom, že jeho skutečným účelem je uvěznit je a mít pod kontrolou. Vítejte ve světě moci a zrady, lásky, chtíče a boje dvořanů o přízeň krále. To je Versailles v celé své brutální slávě.


O společnosti Viasat World

Viasat World je nezávislý mezinárodní provozovatel televizního vysílání, který nabízí rozsáhlé portfolio televizních kanálů a nelineárního obsahu všech žánrů včetně dokumentárního, zábavního, dramatického, filmového a sportovního. Provozuje 27 placených televizních kanálů ve více než 50 zemích. Hlavní kanály zaměřené na faktografickou programovou skladbu jsou Viasat Explore, Viasat History a Viasat Nature.


Karel Kapinus, Managing Director, CHILLICOM


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
25.12.2017 • Žena, která změnila Evropu - ČT uvede koprodukční velkofilm Marie Terezie
16.12.2017 • Show Jana Krause – 20. 12. 2017
16.12.2017 • Nasajte vianočnú atmosféru na Mňam TV
15.12.2017 • Miroslav Zikmund – legenda se vrací
15.12.2017 • Česká televize zahajuje osmičkový rok desítkami originálních premiér
14.12.2017 • Marek Eben a kocourek s modrýma očima

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist